Spanyolország, Porto Do Son
... forgalomra. Az Apigalnál a méz teljes termelési láncát a saját létesítményeinkben zárjuk le, hogy garantáljuk a termékek minőségét és egészségügyi garanciáit, amelyek a mi nevünket viselik. Készítünk krémes mézeket királyi zselével, pollennel és propolisszal, mézet gyömbérrel és citrommal, Ceyloni fahéjas mézet, krémes mézet mogyoróval, mézet aszalt gyümölcsökkel stb. Célunk egy fenntartható vállalat...
Belgium, Herstal
A Legon cég a húsboltban kiskereskedelemre és szárazkolbász készítésére specializálódott. Termékek: bolognai, szalámi, májpástétom, tiszta sertéskolbász (mogyoróval vagy anélkül), Ardenne-i kolbász, Hétvégi szalámi és Goliath, Lutin vagy Picador szárazkolbász, füstölt szárított nyak, farmi kolbász.
Olaszország, Monchiero
...mogyorópüré) Kenhető krémek, amelyek 55% mogyorót és csak 3 másik összetevőt tartalmaznak: cukor, kakaó (vagy tej) és vanília. Mogyorós torták (mogyoró, cukor, tojás) Csokoládé és csokoládék mogyoróval. Pralinék, táblás csokoládék, egész mogyorós táblák, húsvéti tojások. Kiskereskedelmi értékesítésre alkalmas csomagolásokat, vagy nagyobb méretű formátumokat tudunk biztosítani cukrászdák és fagyizók számára. Jelentős mennyiségek esetén lehetőség van a receptek testreszabására, az ügyfél igényeihez igazítva.
Portfólió (3)
Törökország, Istanbul
Cégünk, a Meshur Safranbolu Lokumcusu, török édességek, más néven LOKUM vagy DELIGHT gyártásával és exportjával foglalkozik. Termékeink különböző kategóriákban készülnek, mesterséges ízesítő vagy színezék használata nélkül. Minden összetevőt természetes forrásokból szerzünk be. Termékeink között megtalálható a török édesség pisztáciával, mandulával, mogyoróval, áfonyával, málnával stb.
Olaszország, Piacenza
... lehet használni. A Falicetto cukrászda 1985-ben alakult Aldo Scaglia, egy fiatal piemonti cukrász ötlete nyomán, aki Piacenzába költözött. A naponta frissen sütött termékekben, amelyeket a magas szintű cukrászat hagyományai szerint készítenek, nagy szenvedély és fantázia, valamint folyamatos figyelem a hozzávalókra van jelen. Valóban a legjobb venezuelai, bolíviai és Sao Tomé-i kakaóbabokat választják ki, hogy mandulával vagy mogyoróval dolgozzák fel, így egy olyan csokoládét készítve, amely minden piacenzai számára édes szokássá vált.
Törökország, Adana
...A Bulutlar Kuruyemiş import/export/nagykereskedelmi és kereskedelmi vállalat a sárga és fehér ropogós mogyoróval lépett be a mogyoróiparba, és mára a ropogós mogyoró, cukros mogyoró, fűszeres földimogyoró stb. termékek terén a török piac meghatározó szereplőjévé vált. Napról napra növekedve termékkínálatát száraz szőlővel, szárított fügével, szárított sárgabarackkal, mogyoróval, földimogyoróval...
Törökország, Kocaeli
Foglalkozom mezőgazdasággal a Fekete-tenger térségében, ahol intenzív munka folyik a mogyoróval és a szárított fügével, és ezeket a termékeket termesztjük. Ezen kívül állati termékek és élelmiszerek beszállítója és szolgáltatója vagyok.
Spanyolország, Vigo
350 svéd édességfajta közül válogattunk, ahol új ízeket találhatunk, mint például a sós és csípős édesgyökér, savanyú zselék és mogyoróval, mogyoróval, édesgyökérrel, mentával, mandulával, kókuszsal töltött csokoládék stb. Az allergiások, különösen a lisztérzékenyek számára, hogy teljes nyugalomban fogyaszthassák termékeinket, azonosítottuk azokat a termékeket, amelyek mentesek a leggyakoribb...
Olaszország, Quarrata
... és nagybátyjai nyomdokaiba lép. Ma, felesége, Simona segítségével, Riccardo Costenaro büszkén vezeti a cukrászdát, ahol sikeresen kísérletezett olyan receptekkel, amelyek ötvözik a toszkán és a valtellinai cukrászat hagyományait: híres a „Buccellato”-járól, amely egy tipikus édesség szőlővel, mogyoróval, ánizzsal, mandulával és dióval, egy exkluzív recept, amelyért joggal nagyon féltékeny. A jövőre nézve a Costenaro család álma, hogy tovább bővülhessenek, és már a legnagyobb fiuk, Nicholas is úgy döntött, hogy a Szállodaipari Iskolában tanul, hogy egy nap kövesse a nyomdokaikat.