Belgium, Koekelare
Koekelare, Nyugat-Flandria a 't Houtlandt bázisa, egy finom húsáruk gyártója és beszállítója. Ebből a nagykereskedésből a kelet- és nyugat-flandriai henteseket látják el felvágottakkal, a legtöbb itt értékesített termék saját gyártású.
Franciaország, Plailly
...Több mint 8000 LUTETIA rendszert telepítettek világszerte kiolvasztási, sózási, fázisösszevonási, hőkezelési, szárítási és füstölési, hűtési és kriogén műveletek végrehajtására. A LUTETIA technológiai folyamatokat fejleszt minden gyártásához: Sertés felvágottak (főtt sonka, szalonna, pástétom), Száraz felvágottak (coppa, száraz sonka, száraz kolbász, Cobourg), Pácolt termékek, Feldolgozott baromfi termékek (baromfi sonka, nuggetek), Sült és füstölt csirkék, Tengeri termékek (lazac, fejlesztett állatok).
Görögország, Simantra
1997 óta a LÁDAS I. DIMITRIOS A.E. cég asztali olívabogyókat dolgoz fel, standardizál és forgalmaz, európai és nemzetközi minőségi, egészségügyi és biztonsági normák alapján. A feldolgozás magában foglalja az összes fajtájú olívabogyót, zöld és fekete, minden lehetséges típusban (egész, magozott, zúzott, vágott, karikákra vágott, töltött, pácolt és olívabogyó paszta) a fő fajta a Halkidiki zöld olívabogyó P.O.P., amely a termelt termékek 70%-át teszi ki.
Franciaország, Charmes-Sur-Rhône
Az ANTARTIC II INGRÉDIENTS gyártóegységet 2002-ben hozták létre, hogy technológiai keverékeket biztosítson az élelmiszeripar számára: bevonatok, sózott termékek (pácolt termékek, főtt felvágottak, nyers felvágottak, száraz felvágottak), zselék, marinádák, szószok és szószalapok, aromák, snackekhez való aromák, természetes aromák, kolbász és merguez fűszerek, konyhai segédanyagok, etnikai termékek...
Albánia, Berat
A cég fő termékei a konzerv paradicsom, paradicsompüré és lé, csomagolt olajbogyó (a helyi Berat fajtából), napraforgó- és olívaolaj, pácolt piros paprika, vegyes saláta és savanyú uborka. Ezen kívül a cég őszibarack, cseresznye, szilva és birsalma lekvárokat és kompótokat is gyárt. Összességében 20 különböző termék található, amelyeket nagykereskedőknek értékesítenek Albániában.
Törökország, Aydin
.../töltött/törött/karmolt) - Fekete olívák (egész/pitvarozott/szeletelt) - Tapenádák (fekete/zöld/kalamata stílusú/bazsalikommal pácolt) Örömmel készítünk MAGÁN CÍMKÉS csomagolásokat világszerte ügyfeleink számára. Használhatja egyik megbízható márkánkat is: „MAROLI, ZEYNO és HARIKA”. Megtekintheti vállalati bemutatófilmünket a következő linken: https://www.youtube.com/watch?v=c7EwH8sMszA...
Horvátország, Sisak
Európai tölgy, kőris, bükk faanyagot exportálunk Horvátországból. Kínálunk KD, AD, élzett és él nélküli, pácolt és pácolatlan bükk fát, tölgy fát, kőris fát, dió fát, cseresznye fát, nyár fát, fenyő fát, lucfenyő fát és fenyőfát. A faanyagon kívül rönköt is exportálunk. Zöld európai tölgy, tölgy elemek, tölgy padlódeszkák, horvát tölgy, kelet-európai tölgy, fehér európai tölgy, kőris rönkök, A...
Franciaország, Vendin Le Vieil
A Simon-Dutriaux létesítmények Lens közelében, a Pas-de-Calais régióban találhatók, és két vállalat egyesülésének eredménye; a Simon, amelyet 1886-ban alapítottak, kezdetben a pácolt termékekre specializálódott, valamint a Dutriaux, amelyet 1935-ben alapítottak, és amely a halak füstölésére összpontosított. 2008-ban csatlakoztunk a Floridienne csoporthoz. Ez a belga cég ma vezető szerepet tölt be...
Portfólió (1)
Spanyolország, Pobladura de Pelayo García
... kolbászgyártó bölcs keze irányítja. A garancia, az íz és a legmodernebb rendszerekhez való alkalmazkodás a létesítményeinkben biztosítja a Ferju kolbászainak és sózott termékeinek rendkívül magas minőségét. Minden termékünk gluténmentesen, tartósítószerek és színezékek nélkül készül. Néhány termékünk: Cecina de León IGP, házi extra chorizo (sarta, cular és vela), házi extra szalámi (sarta és cular), serrano sonka, töltött karaj, természetes szalonna (füstölt és pácolt), érlelt nyelv (sertés és marha), pácolt borda, füstölt lacon.
Családi vállalkozás 1901 óta, a Fournier Fils cég hagyományos, generációról generációra átörökített kézműves receptek alapján készít füstölt halakat: Füstölt hering (édes filék, hagyományos filék, kipper, bouffis, saurus, olajban és fűszerekkel pácolt filék), füstölt haddock, füstölt lazacfilék, kis szeletek és füstölt lazac darabok, füstölt makréla borssal, füstölt makréla provence-i módra...
Portfólió (1)
Spanyolország, Sevilla
Magas minőségű, tengerből származó gourmet termékek gyártói vagyunk. Specialitásunk a kézzel, csipeszekkel, alacsony sótartalmú, gerinctelen Cantábriai szardellák készítése. Ezen kívül más konzerv vagy fagyasztott gourmet termékeket is előállítunk, mint például a pácolt szardíniák vagy a Carboneras vörös garnélarák carpaccio. Rendelkezünk saját márkával és franchise lehetőségekkel is. Jelen vagyunk a hazai és nemzetközi piacon. További információkért látogasson el a aquisantona.com weboldalra.
Románia, Constanta
...Bárány Rackek, Pácolt Steakek, Bárány Darált Hús, Marha Darált Hús, Hamburger, Kolbászok, Pácolt Kocka Húsok és még sok más.. A La Dragalina és a BOVERO megtalálható Románia vezető hipermarketeiben, mint például Kaufland, Carrefour, Metro...
Portfólió (1)
Törökország, Istanbul
... nyert a szektorában. A Kemal Balıkçılık összes üzemében a HACCP terv keretein belül folyik a feldolgozás. Ezen kívül a Kemal Balıkçılık bizonyította magas termékminőségét az Európai Közösség jóváhagyási osztályozásának megszerzésével. A Kemal Balıkçılık struktúrája alatt működő 8 üzem különféle tengeri és édesvízi termékeket dolgoz fel. Széles termékválasztékunkban a főbb tételek a következők: friss, kékúszójú tonhal élve, fagyasztott, friss békacomb, pácolt szardella, fagyasztott ezüsthal, fagyasztott süllőfilék, fagyasztott csigahús.
Spanyolország, Cassà de la Selva, Girona
1968 óta fejleszt és kutat a magasnyomású injektorok terén, specializálódva azok gyártására. E specializáció eredményeként az OGAL S.A. olyan injektorokat fejlesztett ki, amelyek magas technológiai szinttel rendelkeznek, bővítve az eredeti termékek körét a főtt húsok mellett a pácolt húsokra, szárnyasokra és halakra is. Magasnyomású hidraulikus injektorok, dupla rendszerű magasnyomású injektorok, rendszerek a sós lé előkészítésére, húsverők, mini 14 injektor.
Spanyolország, Madrid
... - irodák - optikák - jachtok - kiállítótermek és pavilonok - éttermek - épületek felújítása - lakóhelyek. Klasszikus, avantgárd, francia, viktoriánus, vintage, luxus bútorok, magas szintű dizájn bútorok, különböző stílusok (Armani, Chanel, különböző arany, ezüst, patinázott felületekben lakkozott és pácolt bútorok).
Franciaország, Pertuis
...A Saumoneraie Saint Martin-nál, ahol kézműves füstölést végzünk, tiszteletben tartjuk a nagy hagyományokat, hogy a valódi ínyencek számára bemutathassuk az autentikus lazac ízét. Minden lazacot egyedileg kezelünk, frissen (nem fagyasztva) választjuk ki, Guérande „Nature&Progrès” sóval szárazon sózzuk, majd óvatosan hideg füstöléssel füstöljük bükkfával, adalékanyagok és tartósítószerek nélkül. Ezen kívül egy finom választékot is kínálunk füstölt és pácolt lazacokból, köztük pastis édesköménnyel, Bourbon borssal és vodka kaporral.
Franciaország, FRONTIGNAN
Cégünk a pácolt olívákra specializálódott, valamint más, származékos termékekre, mint például a tapenade, a pistou, a pácolt fokhagyma, a félszárított paradicsom... Az olíváinkat gondosan válogatjuk és különböző receptek szerint készítjük el. Szakértelmünknek köszönhetően az olívák egyedi textúrájukat és színüket megőrzik. Kínálunk továbbá és elsősorban olyan neves hazai olívák válogatását, mint a Lucque és a Picholine. Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett lesz, termékeinket üvegekben, vödrökben, dobozokban, tálcákban, zacskókban és tasakokban kínáljuk.
Franciaország, Roscoff
A Bord à Bord cég az étkezési algák előállítására és feldolgozására specializálódott. Helyi alapanyagok és 100%-ban tengervíz alapú eljárások révén az algák színei, textúrái és ízei a lehető legjobban megőrződnek. A Bord à Bord friss marinádok széles választékát kínálja (például pácolt Nori, klasszikus algatartár, provanszi algatartár, pácolt Wakamé, friss algás mustár stb.), valamint főzésre...
Ukrajna, Odessa
...A "VOREN-FOOD" cég az élelmiszer "Import-Export" szektorában tevékenykedik. Székhelye Odesszában, Ukrajnában található, és a legmagasabb minőségű friss és fermentált (pácolt) zöldségekkel foglalkozik. Burgonyát, hagymát, sárgarépát és egyéb zöldségeket (nagykereskedelmi mennyiségben) exportálunk, valamint feldolgozásra is. A zöldségeink ízletesek és a legjobb minőségűek az ukrán fekete földből...
Portfólió (10)
Lengyelország, Białystok
...vargánya, rókagomba, lila pereszke, vajgomba és sok más gombafajta - Üveges gombák - pácolt és sós lében - Légszárított gombák: szeletelt, granulált vagy por formájában - Szirup és gyümölcs konzerv - Erdei gyümölcslekvár (mindenféle bogyó) - Fagyasztott bogyós gyümölcsök (IQF) (mindenféle bogyó)...
Lengyelország, Grabownica Starzenska
A GRABO üzem egy magyar tőkével rendelkező vállalat, amely két gyártóüzemből áll, amelyek tömör bükk, tölgy, juhar és amerikai dió termékek gyártására specializálódtak. 1991 óta folyamatosan jelen vagyunk a piacon. Ügyfeleinknek évente több mint 10 000 m3 szárított és gyalult faelemet kínálunk, amelyek bútoripari (pl. bútorlapok), építőipari (pl. lépcsők) és belsőépítészeti célokra készülnek. Az üzemek specialitása a „fehérre” szárított bükk termékek. Kínálatunkban megtalálhatók a pácolt bükk, tölgy, juhar és amerikai dió termékek is. FSC® 100% és 100% PEFC tanúsítvánnyal rendelkezünk.
Franciaország, Assier
... képességét. Magas minőségű dekoratív furnérok szakértője - a világ első számú gyártója mennyiségben és minőségben. Dió furnér és pácolt, hámozott, kezelt és szárított diótömbök. Mahagóni és okoumé villák furnérjai, finom fafajták furnérjai.
Spanyolország, Pontevedra
... alábbi területeken működünk: Import / Helyi beszerzés / Termelés / Terjesztés / Export Csirke, pulyka, sertés, bárány, nyúl, tojás. Egész / Vágott Szobahőmérséklet / Hűtött / IQF fagyasztott Nyers / Pácolt / Fűszerezett / Panírozott / Nyársak...
Portfólió (3)
Belgium, Izier
Fedezze fel Durbuy valódi természetes húsárúit: Széles választékot kínálunk kézműves húsárukból és felvágottakból, mindez a HAGYOMÁNYOS módon készült. Ismerje meg az autentikus ízt! Minden húsárunk kézműves módon készül. Nálunk nincs ipari sózás, csak a régi módszer. A füstölés is hagyományosan történik, tölgyforgács felhasználásával. Cobourg: A sonka szíve, kézzel szárazon sózva, füstölt vagy sem...
Portugália, Ponte De Lima
A Quinta dos Fumeiros Lda 1988-ban alakult Poiares Ponte de Limában, ahol mindig hagyományos és családi módon neveltek sertéseket, keresve a minőséget és a vágyat, hogy egy szónak a megnyugtató erejét hallhassák, amikor a család és a barátok megkóstolták a kolbászaikat. Ez a föld és az állatok által nyújtott lehetőségek kiaknázásának módja új ciklust indított el, megalapítva a Quinta dos Fumeiros ...
Spanyolország, Cartagena
A több mint 40 éves fogyasztói szolgáltatás során szerzett tapasztalatával a Ricardo Fuentes e Hijos a sózott és füstölt termékek szektorának vezető vállalatává vált hazánkban, nap mint nap növekszik, új piacokra lép, innovál, a legjobb technikai alternatívákat keresi és növeli termékeinek minőségét.
Belgium, Evergem
A Vleeswaren De Baets egy olyan cég, amelynek két fő tevékenysége van: - finom húskészítmények, például különféle szalámik, főtt húsáruk és pástétomok gyártása. - hentesbolt, amely friss húskészítményekre és saját gyártású termékekre specializálódott. * Szalámifélék Finomkolbász, parasztgyűrűs kolbász, fokhagymás szalámi, fokhagymamentes szalámi, kopenhágai, bolognai vagy boulogne… * Főtt kolbá...
Belgium, Oudenaarde
A Tradelio egy vezető gyártói csoport, amely fogyasztóbarát prémium húskészítményeket állít elő. A legmagasabb minőség garantált a nyersanyagok gondos kiválasztásával, IFS tanúsítással, saját receptúrákkal és pácokkal, Halal minősítéssel, valamint a Meersterlyck főtt sonkák elismert gyártójaként. Szinte minden húskészítmény gluténmentes. A termelés a vásárló igényeihez igazodik. A Tradelio nyugat-...
Az Antwerp Super Hentes ASB AMIC húst árusít magánszemélyeknek, de éttermeknek is szállít. A henteshez a kiskereskedelmi húsért is fordulhatsz.
Szakértők vagyunk a sózott, főtt és füstölt húsáruk terén, beleértve a sertést, csirkét, pulykát, marhát, borjút és bárányt. Finom húsáruk, amelyek jellegzetes ízét különböző feldolgozási módszerek adják. Ilyenek például a pácolás, sózás, fűszerezés, főzés, sütés és pirítás. Így képes lesz egy terméket 100%-ban az ízléséhez igazítani. Modern gyártási berendezéseink vannak, amelyek lehetővé teszik ...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play