...A négy, áztatott rum összekeverésének ötlete a személyes utam, tapasztalataim és az eredeti, új termék létrehozásának vágyam beteljesülése.
Az elkészítése izgalmas kaland volt, minden tudásomat beleadtam, és nyilvánvaló volt, hogy ez az első szülött biológiai alapanyagokból és méltányos kereskedelemből származik.
Egy egyedülálló "blend" a pácolt rumok világában, meglepő és zavarba ejtő, a négy bio méltányos rum precíz keverékének gyümölcse.
A szakértő ízlelőbimbók által nagyon értékelt aromás komplexitás.
... legyen szó.
Ez a tudás egy asztalosműhellyel is kiegészül, ahol a szenvedély és az elkötelezettség lehetővé teszi a rendkívüli projektek megvalósítását. Minden elképzelhető anyaggal dolgozunk és kombinálunk!
Faanyag választás: Tölgy, Bükk, Fenyő, Moabi, Dió, Iroko, ...
Felületkezelés választás: Nyers, lakkozott, festett, pácolt, előfestett
Francia gyártás: Műhely Val en Vignes (79)...
...A lóhajjal és Anaé® szálakkal készült kefe ideális a masszázshoz. Bükkfából készült, pácolt és viaszolt, hátmasszázsra alkalmas nyéllel rendelkezik, de a pamutszíjjal nyél nélkül is használható.
Hossz: 43 cm
Referencia: AE741...
...Pale Ale, Biscuit és Búza
Komlók: Idaho7, Mosaic, Cascade US & Magnum
IBU: 45
Tenger gyümölcsei: Osztriga
Fogás: Félkész szójaszószban pácolt vörös tonhal citrommal és szezámmal
Desszert: Gyümölcsös Charlotte...
AZ ALINE CHOCOLATIERE újraértelmezi a bastiai stílusú csokoládé édességek klasszikusait. Ez egész Korzika a csokoládé finomságaiban: egy finom házasság a Szépség Szigetének kincsei és a jó csokoládé között, méz, citrusfélék, mogyorók, a maquis kincsei és az ikonikus Canistrelli révén, amelyek visszarepítenek a gyermekkori emlékekbe, és meglepő, új ízélményeket ígérnek.
Több évvel ezelőtt a Giamme...
2001 óta a BHS OLIVES cég a cukrászat, az olajipari termékek csomagolása és forgalmazása területén specializálódott a hazai piacon, és folytatni kívánja az exportot, amely a cég egyik fő célja volt. A cég a kiszerelés területén is tevékenykedik, tudását, tárolási kapacitását és a területen nagy tapasztalattal rendelkező személyzetét felhasználva. A vállalat szükségesnek tartja, hogy mindent megteg...
... vache à pâte molle. Vin de bistronomie. À boire idéalement à 17°C.":"Szószos ételek és pácolt grillezett ételek. Lágy tehéntejből készült sajtok. Bistronómiai bor. Ideálisan 17°C-on fogyasztandó.","CÉPAGES":"SZŐLŐFÉLESÉG","Degré 12,5°":"Alkoholtartalom 12,5°","Belle robe rubis soutenu, aspect jeune. Nez de fruits à noyau très mûrs, touche animale. La bouche est plutôt équilibrée dans un registre...
...Szállodai bútoraink a következőkből állnak: aranyozott fa baldachinos ágy, ezüstözött fa baldachinos ágy, fehérre pácolt fa baldachinos ágy, mahagóni fa baldachinos ágy, valamint szállodai fejvég, fa fejvég,
a baldachinos ágy aranyozott bútor: mahagóni - mahagóni mag aranyfóliával. Megbízható szállítás biztosítva.
Referencia: 242
Méretek: H 230 Fekvőfelület: 160 cm x 200 cm
Szín: arany...
...Ez a keverék friss mentával és rozmaringgal pácolt báránynyársak inspirálta, amelyet ma kínálunk, hogy feldobja a nyári grillezéseit. Ezekkel a friss mentás és citromos aromákkal ez a keverék tökéletesen illik a bárányhoz és a vörös húsokhoz. Imádni fogja érezni ennek a keveréknek az illatát, amikor a hús a grillen sül!
Aroma: Friss fűszernövények, Citrom...
...A vajleveles tészta egy olvadó töltelékkel van borítva, amely ricottából készült, majoránnával ízesítve. Friss pácolt cukkini és szeletelt mandula. Vegetáriánusok számára alkalmas.
Súly: 240g...
...Hámozott bab, kacsazsír, francia eredetű kacsacomb, francia eredetű tiszta sertéshús kolbász, francia eredetű sertéshús zsír, bőrök, főtt lé, só, bors, fűszerek, fokhagyma, paradicsom.
FŐSZAKÁCS TANÁCSA:
Lassan melegítse fel a Févoulade-t egy földedényben, a sütőben, látható kolbászokkal.
Élvezze egy jó Corbières borral.
A babot Cortez csak a jó IV. Henrik uralkodása alatt hozta vissza Mexikóból. 1610 előtt az Öreg Kontinens csak a babot ismerte.
Most a Castelnaudary-i Cassoulet ősét fogja megkóstolni.
Fogadja el őseink menüjét:
A meleg kacsazsírban pácolt gombák és kacsamáj saláta
A févoulade...
...Javasoljuk, hogy egy Grignan les Adhémar vörösbort szolgáljon fel egy marhahúsos Parmentier pitével. Zöldborsos kacsazsírral. Pácolt dámszarvas sült. Füstölt kolbász lencsével. Marhahús tartár. Zöldborsos kacsaterin. Chili con carne. A Grignan les Adhémar vörösbor Franciaországban, a Rhône-völgyben készül. Ajánlott 14 és 15 °C közötti hőmérsékleten felszolgálni.
... különböző cuvée-t kínálnak.","Le Vigneron":"A Borász","A savourer à 11°C avec des beignets d'encornets, des harengs marinés, de l'andouillette au vin blanc ou du fromage de brebis":"11°C-on élvezzük tintahal fánkkal, pácolt heringgel, fehérboros kolbásszal vagy juhsajttal.","Dégustation":"Kóstolás","Certifiées Terra Vitis et labellisées Vigneron Indépendant.":"Terra Vitis tanúsítvánnyal és Független...
... médiában kínálja, ahol nagyon aktív.
VISSZA A LISTÁHOZ
Technikai választások
egy 100 ml-es, üveg henger alakú flakon
egy wengé színű, pácolt bükkfa kupak
egy négy színnyomással nyomtatott, tiszta fehér papírból készült hajtogatott doboz
egy négy színnyomással nyomtatott, fehér papírból készült címke...
...Façon LOMO 3,5 kg, DLC 20 nap
Nyári specialitásunk és legjobban fogyó termékünk. Nagyon eredeti és igazán finom! Ez egy édes paprikás pácolt sonka.
Eladhatjuk:
- Szeletekben grillezésre, mint egy bélszín (serpenyőben, plancha-n vagy grillezve)
- Sült hús formájában
- Nyársakon
- Sült sonkaként a rotisserie-ben.
Nagyon finom és nem drága.
... szokatlan egy Pinot Noir esetében. Fűszeres, vaníliás, fahéjas jegyek is felfedezhetők.
Ízében élénk támadással indul, citrusfélék és ananász aromáival.
A Champagne Claude PERRARD Brut Blanc de Noirs frissessége lehetővé teszi, hogy aperitifként szolgálja fel bármilyen falatkával.
Ezen kívül jól illik a pácolt halakhoz és fehér húsokhoz.
Desszertként gyümölcs alapú édességekhez is tálalhatja.
... készítjük.
Bio füstölt lazac
2004 óta az Ecocert által tanúsítottak vagyunk friss lazacfilére, bio egész füstölt lazacra és szeletelt bio lazacra, valamint kézzel szeletelt egész és szeletelt füstölt lazacra. Skót, ír vagy norvég lazacból készül.
Kapros pácolt lazac
Ez a lazac lassan pácolódik 0 °C-on, amelyhez finomra vágott kaprot adunk.
...Habszivacs formájú forgácslap alap.
Beépített tárolórekesz opció fehér belsővel.
140x200 cm, ívelt rétegelt léc keretek,
2x20 léc.
Bultex Stretch 15 cm poliuretán hab matrac
HR 36 kg/m3, antibakteriális stretch huzat, atkák ellen védett,
hipoallergén, 5 év garanciával.
Huzat és párnák
410 gr/m2 töltet, poli-pamut bélés, rugalmas tartás, három téglalap alakú levehető párna cipzárral.
Lábak: Fekete színű, pácolt fa láb.
Összeszerelt szállítás
Méretek: Teljes méret cm-ben.
H 106 x Sz 205 x M 100...
...100% Biológiai öreg vörösbor ecet*
* Biológiai gazdálkodásból származó termék
Ez az öreg bor ecet 6 hónapig tölgyfahordóban érlelődik.
Ez az időszak kerek ízt és fás jegyeket ad neki.
Használható öntetekben, salátákban, nyers zöldségekben és pácolásokban. Egy tölgyfahordóban érlelt öreg bor ecettel pácolt Carpaccio igazi ínycsiklandóság.
Ez a termék 25 és 50 cl-es palackban is elérhető. A LEONY termékcsaládot a prémium élelmiszerboltokban találja.
A MAISON ANETH, amely Vincennes-ben található, egy bio zöldségkonzerv márka, amelyet 2021-ben alapítottak. Mélissa, az alapító, helyi termelőkkel együttműködve készít kézműves konzervtermékeket, és kínál:
- Bio Pickles: édes-savanyú lében pácolt zöldségek
- Bio Chutney-k: zöldségekből készült édes-savanyú szószok
A koncepció az, hogy egészséges, ízletes és bio előételeket és fűszereket...
...Több mint 8000 LUTETIA rendszert telepítettek világszerte kiolvasztási, sózási, fázisösszevonási, hőkezelési, szárítási és füstölési, hűtési és kriogén műveletek végrehajtására. A LUTETIA technológiai folyamatokat fejleszt minden gyártásához: Sertés felvágottak (főtt sonka, szalonna, pástétom), Száraz felvágottak (coppa, száraz sonka, száraz kolbász, Cobourg), Pácolt termékek, Feldolgozott baromfi termékek (baromfi sonka, nuggetek), Sült és füstölt csirkék, Tengeri termékek (lazac, fejlesztett állatok).
Az ANTARTIC II INGRÉDIENTS gyártóegységet 2002-ben hozták létre, hogy technológiai keverékeket biztosítson az élelmiszeripar számára: bevonatok, sózott termékek (pácolt termékek, főtt felvágottak, nyers felvágottak, száraz felvágottak), zselék, marinádák, szószok és szószalapok, aromák, snackekhez való aromák, természetes aromák, kolbász és merguez fűszerek, konyhai segédanyagok, etnikai termékek...
A Simon-Dutriaux létesítmények Lens közelében, a Pas-de-Calais régióban találhatók, és két vállalat egyesülésének eredménye; a Simon, amelyet 1886-ban alapítottak, kezdetben a pácolt termékekre specializálódott, valamint a Dutriaux, amelyet 1935-ben alapítottak, és amely a halak füstölésére összpontosított. 2008-ban csatlakoztunk a Floridienne csoporthoz. Ez a belga cég ma vezető szerepet tölt be...
...A Saumoneraie Saint Martin-nál, ahol kézműves füstölést végzünk, tiszteletben tartjuk a nagy hagyományokat, hogy a valódi ínyencek számára bemutathassuk az autentikus lazac ízét. Minden lazacot egyedileg kezelünk, frissen (nem fagyasztva) választjuk ki, Guérande „Nature&Progrès” sóval szárazon sózzuk, majd óvatosan hideg füstöléssel füstöljük bükkfával, adalékanyagok és tartósítószerek nélkül. Ezen kívül egy finom választékot is kínálunk füstölt és pácolt lazacokból, köztük pastis édesköménnyel, Bourbon borssal és vodka kaporral.
Cégünk a pácolt olívákra specializálódott, valamint más, származékos termékekre, mint például a tapenade, a pistou, a pácolt fokhagyma, a félszárított paradicsom... Az olíváinkat gondosan válogatjuk és különböző receptek szerint készítjük el. Szakértelmünknek köszönhetően az olívák egyedi textúrájukat és színüket megőrzik. Kínálunk továbbá és elsősorban olyan neves hazai olívák válogatását, mint a Lucque és a Picholine. Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett lesz, termékeinket üvegekben, vödrökben, dobozokban, tálcákban, zacskókban és tasakokban kínáljuk.