Olaszország, Pergola
...Gondolj a színekre! Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb színkombinációt a rendelkezésre álló lehetőségek közül a szerkezethez, az oldalfalakhoz és a tetőhöz. A "Kert"-től eltérően a "Kert SZÍN" változatban, a kültéri verzióban a kocsi el van választva a sütő testétől, és egy különböző műszerkonzollal van felszerelve, valamint a standard füst- és gőzszelepekkel. Barna vagy láva szürke festett szerkezet. További tűzálló lemez, pizza lapát, porchetta grill, további rácsok és tálcák. Az égéstér ajtaja opcionális üveggel, mindkét modellhez.
Portfólió (153)
Finnország, Turku
...Porchetta Térfogat: 150g (±10%)...
Portfólió (177)
Olaszország, Mugnano Del Cardinale
Kezdetben a tevékenység szezonális jellegű volt, a húsvéti és karácsonyi ünnepek idején, és elsősorban helyi piacra összpontosított. Friss, első osztályú húsokat használtak, a kolbász készítése során óriási tudással és figyelemmel jártak el, a legjobb fűszereket és bélféléket alkalmazva, és a legnagyobb gondossággal szárították, hogy az íz, az aromák és a természetesség mindig védve és garantálva ...
Portfólió (9)
Franciaország, Paris
...Főbb funkciók Érintőképernyős rendelés Automatikus tisztító rendszer, amely kompatibilis a Fri-Jado Roti-rozsda tisztítószerével A sütőszínház egy boltban történő étkezési élményt teremt, és ösztönzi a spontán vásárlásokat 250 program, mindegyik legfeljebb 9 főzési fázissal A Cook Correction észleli és korrigálja az anomáliákat a főzési ciklus során Végtelen lehetőségek: szárnyas (darabok), sertés sült, bordák, bárány, marha sült, sertéshús, húsgombóc, porchetta és egyéb fehérjék Opcionális Wi-Fi a receptek nyomon követésére és kezelésére a Fri-Jado SmartConnect platformon...
Portfólió (54)
Olaszország, Siena
... húsának feldolgozása történik, egy több mint 40 hektáros ősi tölgyerdőben, 700 méter magasan, a Barbischio dombjain Gaiole in Chianti közelében. Ebben a térben az állatok szabadban élnek, egy kiváló természeti értékű erdős környezetben, ahol vezetett túrákat szerveznek. A hús feldolgozása után a szabadban nevelt sertések sonkái hosszú érlelésre kerülnek a Radda középkori falai között, a 16. századi régi pincében. Ízletesek a pulyka sült, a karaj és a porchetta is, amelyeket szeletelve kínálnak fogyasztásra.
Belgium, Casteau
... alapján válogatjuk. Ezen kívül minden termékünket a régi módszer szerint szárítjuk, ami azt jelenti, hogy lassú érlelést alkalmazunk, garantálva termékeink egyedi ízét és illatát. Húsiparunk nagyon változatos: különféle salámik, pancetta, coppa, lonza, porchetta, ... és minden ízlésnek megfelelően, akár eredeti, akár nem!
Olaszország, Pederobba
Húsáruk és porchetta értékesítése...
Sertéshús feldolgozása, tipikus felvágottak Forró Porchetta - Nagykereskedelmi ellátmányok...
Olaszország, Montefalco
Bevagna-i Porchetta gyártás...
Sertéshús (friss, érlelt, főtt) bárányok, csirkék, nyulak, susianella, porchetta...
Olaszország, Montespertoli
Kézműves porchetta és sült porchetta mellszobrok gyártása...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre