...Gondolj a színekre!
Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb színkombinációt a rendelkezésre álló lehetőségek közül a szerkezethez, az oldalfalakhoz és a tetőhöz. A "Kert"-től eltérően a "Kert SZÍN" változatban, a kültéri verzióban a kocsi el van választva a sütő testétől, és egy különböző műszerkonzollal van felszerelve, valamint a standard füst- és gőzszelepekkel.
Barna vagy láva szürke festett szerkezet.
További tűzálló lemez, pizza lapát, porchetta grill, további rácsok és tálcák.
Az égéstér ajtaja opcionális üveggel, mindkét modellhez.
Kezdetben a tevékenység szezonális jellegű volt, a húsvéti és karácsonyi ünnepek idején, és elsősorban helyi piacra összpontosított. Friss, első osztályú húsokat használtak, a kolbász készítése során óriási tudással és figyelemmel jártak el, a legjobb fűszereket és bélféléket alkalmazva, és a legnagyobb gondossággal szárították, hogy az íz, az aromák és a természetesség mindig védve és garantálva ...
...Főbb funkciók
Érintőképernyős rendelés
Automatikus tisztító rendszer, amely kompatibilis a Fri-Jado Roti-rozsda tisztítószerével
A sütőszínház egy boltban történő étkezési élményt teremt, és ösztönzi a spontán vásárlásokat
250 program, mindegyik legfeljebb 9 főzési fázissal
A Cook Correction észleli és korrigálja az anomáliákat a főzési ciklus során
Végtelen lehetőségek: szárnyas (darabok), sertés sült, bordák, bárány, marha sült, sertéshús, húsgombóc, porchetta és egyéb fehérjék
Opcionális Wi-Fi a receptek nyomon követésére és kezelésére a Fri-Jado SmartConnect platformon...
... húsának feldolgozása történik, egy több mint 40 hektáros ősi tölgyerdőben, 700 méter magasan, a Barbischio dombjain Gaiole in Chianti közelében. Ebben a térben az állatok szabadban élnek, egy kiváló természeti értékű erdős környezetben, ahol vezetett túrákat szerveznek. A hús feldolgozása után a szabadban nevelt sertések sonkái hosszú érlelésre kerülnek a Radda középkori falai között, a 16. századi régi pincében. Ízletesek a pulyka sült, a karaj és a porchetta is, amelyeket szeletelve kínálnak fogyasztásra.
... alapján válogatjuk. Ezen kívül minden termékünket a régi módszer szerint szárítjuk, ami azt jelenti, hogy lassú érlelést alkalmazunk, garantálva termékeink egyedi ízét és illatát. Húsiparunk nagyon változatos: különféle salámik, pancetta, coppa, lonza, porchetta, ... és minden ízlésnek megfelelően, akár eredeti, akár nem!