...A ritkacukrok természetesen előforduló cukrok, amelyeket fenntartható fa- vagy egyéb biomassza-hidrolizátumokból, vizes kromatográfiai, oldószermentes eljárás alkalmazásával állítanak elő.
A ritkacukrok például az orvostudományban tápanyagként használhatók sejtkultúrák számára oltóanyaggyártás során.
Ez a termék magas chiralitási tisztasággal rendelkezik, és hidratáló tulajdonságai miatt a...
...Csak novembertől áprilisig elérhető.
A Yacon fontos prebiotikus forrásként ismert, magas fruktóz-oligoszacharid (FOS) tartalmának köszönhetően, amely egy fontos szénhidrát típus, és rendkívül ritka a természetes táplálkozásban.
Ezek a FOS-ok, alacsony kalóriatartalmú cukrok, nem bomlanak le a bélben, és rendkívül fontos szerepet játszanak a többi emésztett cukor lassú felszívódásában, így...
Belvas, a tiszta kakaó az igazi csokoládékért. Európa egyik ritka méltányos csokoládégyártója, a prémium csokoládé, amelyet a Max Havelaar címkéje tanúsít. Emellett bio irányba is elmozdult: pralinék és cukormentes csokoládék autentikus ízekkel, tiszta és minőségi összetevőkkel (csak a Stevia, a Maltitol és a kakaóban, valamint a mogyoróban található természetes cukrok). A mottónk: csak...
... kutatási és termelési részlege különösen a benzotiazolok, benzimidazolok, furanok, indolok, izocianátok, izotio-cianátok, tiofén származékok, foszforvegyületek és ritkacukrok szintézisére összpontosít, képesek grammtól több kilogrammos skáláig biztosítani ezeket a szintetikus termékeket.