Spanyolország, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
...Csontozott sonka központ. Rózsaszín szín, kiváló íz, mély aroma és lágy zsír jellemzi. Kézműves módon készült darabok, alacsony sótartalommal és 24-30 hónapos érleléssel. Elkészítési folyamat: Meleg bontás, hűtés, V-alakú vágás, sózás, természetes szárítás, érlelés pincében és csontozás. Súly: 1,600 kg Terjesztési és szállítási feltételek: Vákuumcsomagolva, 5ºC alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra ajánlott hőmérséklet: 15º-18ºC. Elkészítési folyamat: Meleg bontás, hűtés, V-alakú vágás, sózás, természetes szárítás, érlelés pincében és csontozás. Súly: 1,600 kg...
Portfólió (43)
Olaszország, Taurisano
GYÁRI TELEP HELYI JOGI KÖZPONT ÉS RAKTÁR...