Spanyolország, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. egy családi vállalkozás, amely több mint egy évszázada foglalkozik ibériai sonkák és más ibériai sertésből származó termékek előállításával és érlelésével. A vállalat sikeresen ötvözi a hagyományos módszereket a legfejlettebb technológiával, a létesítményeket az Európai Unió követelményeivel összhangban alakítva, és a Denominación de Origen Jamón de Guijuelo alapítása ó...
Portfólió (43)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
1983 ÓTA A BRISA Húsipari Kft. egy családi vállalkozás, amely Guijuelóban található, és több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik a legmagasabb minőségű ibériai termékek előállításában. Kezdeti lépéseik 1983 márciusára nyúlnak vissza, egy körülbelül ezer négyzetméteres kis gyárban Guijuelo központjában. Az első létesítmények helyszíne egy régi libamájgyár volt, amely BRISA néven volt ismert, i...
Spanyolország, Badajoz
...Szabadon tartott ibériai sertésekből származó sonka, amelyeket a montanera időszakában makkra etettek, majd természetes takarmányokkal fejezték be a hizlalást. A sonkák érlelése meghaladja a 24 hónapot. Az ibériai íz kedvezőbb áron.
Portfólió (9)
...Iberico mezőgazdasági sonka, amelyet félig szabad tartású iberico sertésekből készítenek. Az állat fajtatisztasága 50% iberico, tiszta fajtájú anyával. Tanúsított minőségű darabok, amelyeket az iberico minőségi szabvány szerint készítenek.
Portfólió (7)
Spanyolország, Guijuelo
...A Cebo de Campo címkével ellátott termékek szabadon tartott ibériai sertésektől származnak. Táplálkozásuk természetes takarmányok és a réteken elérhető erőforrások kombinációjából állt. Illatuk és édességük minden egyes darabot igazi ínycsiklandó csemegévé tesz az ínycsiklandó ételek kedvelői számára.
Portfólió (10)
Spanyolország, Madrid
A La Iberica cég a különböző csomagolási formátumokban történő ibériai sertéshús termelésére és forgalmazására specializálódott, az ügyfél igényei szerint. Mi ibériai sertéshús, sonka, ibériai váll, ibériai szűzpecsenye, vadászati húsból készült érlelt felvágottak és más saját érlelt termékek beszállítói vagyunk. A legjobb alapanyagokkal dolgozni és egy tapasztalt munkatársból álló csapattal rende...
Portfólió (3)
Spanyolország, Badajoz
...Sonka, amely 50%-os ibériai keresztezett sertésektől származik, szabadon nevelve a dehesasban, és az utolsó zsírosodási fázisban természetes legelőkkel, aromás gyógynövényekkel és takarmányokkal etetve.
Spanyolország, Alcobendas
...Ez a darab egy 50% ibériai fajtájú sertésből származik, amelyet szabadban, kiterjedt vagy intenzív tenyésztésben neveltek, és alapvetően takarmányon tápláltak. Ez a fajta tenyésztés és táplálás javítja a sertés zsírosodását, így egy jellegzetes és exkluzív terméket eredményez, amely a spanyol állattenyésztés és gasztronómia sajátossága. A minimum 24 hónapos érlelés után a végső eredmény optimális, és szakértők és fogyasztók által elismert. Ezzel a Cebo de Campo sonkával egy lágy és kedves ízt élvezhetsz, amely nem hagy majd közömbösen.
Portfólió (10)
Spanyolország, Cuarte de Huerva
Családi vállalkozás, amely a Teruel-i Hagyományos Származású Sonka és a kiváló minőségű Serrano sonka kézműves előállításával foglalkozik. Természetes szárítóink, amelyek Monreal del Campo-ban (Teruel) és Fuendetodos-ban (Zaragoza) találhatók, garantálják a sóban szegény sonkát és az optimális érlelési szintet.
Spanyolország, Talavera La Real (badajoz)
...Mi állattenyésztők vagyunk, van egy jó disznónk, amelyből a legjobb termékeket állítjuk elő. A disznóinkat a tenyésztéstől a vágásig nyomon követjük, ami lehetővé teszi számunkra, hogy rendelkezésére bocsássuk kiváló sonkáinkat, vállainkat, hátsó részeinket és a bellota kolbászokat. Egy kiváló, mezőn nevelt ibériai disznóról van szó, amely a "Bellota 100% Ibérico" és a "cebo de campo" minősítést...
Spanyolország, Calzada De Don Diego Salamanca
... ibériai sertés felvágottjainak és sonkáinak előállítása három kategóriában (Makk, Cebo de Campo és Cebo). 2. Magas minőségű fehér sertés felvágottjainak és sonkáinak előállítása szigorú kiválasztási kritériumok alapján, hogy kiváló terméket érjünk el.
Spanyolország, Badajoz
... ibériai sonka létezik, és ezek megkülönböztetése alapvető fontosságú a minőség biztosítása érdekében. Az Elige Tu Ibérico kifejlesztett egy speciális címkézési rendszert az ibériai sonkák számára, amellyel garantálhatod a terméked minőségét. Négy címkéről van szó, amelyek tanúsítják, hogy a sonka ibériai, bellota, 100% bellota, cebo de campo vagy cebo ibérico. Jelenleg a legtöbb prémium termékhez...
Spanyolország, Zafra-Badajoz
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play