Spanyolország, Malaga
...A Preco Food-nál mini quiche-eket készítünk egy falatnyi élvezethez, valamint nagyobbakat, amelyeket megoszthatunk. Ezek ropogós vaj alapúak, és mindig és kizárólag első osztályú, természetes és friss hozzávalókkal töltjük meg. Caprese (friss paradicsom, bazsalikom és Edam sajt) Sajt, hagyma és szalonna Friss spenót és kecskesajt Sonka és sajt Sajt és hagyma KATEGÓRIA: Quiche-ek...
Portfólió (29)
Spanyolország, Zaragoza
...Az olívaolaj egy folyékony zsír, amelyet egész olívabogyók préselésével nyernek, az Olea europaea fa gyümölcséből, egy hagyományos termesztésből. Általában a konyhában használják, ételek sütésére vagy saláták önteteként. Előnyök és Jellemzők: - Prémium Íz és Aroma: Finom, de intenzív, zöld gyümölcs, friss fűszernövények és egy enyhe csípősség jegyeivel, amelyek mélységet adnak ételeidnek. - 100...
Portfólió (15)
Spanyolország, Peñalba, Segorbe
...Juhsajt trufával olajban. Ízletes juhsajtos taco, extra szűz olívaolajban fürdetve, tuber melanosporum (fekete trufa) szeletekkel. Jellemzője a lágy trufás íz és a finom textúra, amelyet az olajban való tartósítás ad neki. Friss fekete trufát is találhatsz boltunkban.
Portfólió (23)
Spanyolország, Dicastillo, Navarra
... összes aromát és ízt. Az olaj lágy ízt és friss gyümölcsös aromákat kölcsönöz. Íze nagyon kellemes a gyermekek számára, tökéletes számukra alacsony savtartalma (< 0,2º), amely elősegíti a jó emésztést. Felső kategóriás, közvetlenül az Arbequina fajtájú olívákból nyerik, amelyeket a megfelelő időben szüretelnek, mechanikai eljárásokkal és hideg őrléssel. Szűretlen, és gondos természetes ülepítési folyamaton megy keresztül. Az Arbequina fajtának köszönhetően egy ízletes íz érhető el.
Portfólió (132)
Spanyolország, Pedro Muñoz
...Fokhagyma héj nélküli fekete. Könnyű használat, hulladék nélkül. Üveg tartály. Természetes friss fokhagymából készült termék. Adalékanyagok nélkül. Szín: Fekete Illat: Gyümölcsös Íz: Édes. Édesgyökér, aszalt szilva árnyalataival. Nettó súly kb: 60 g. Közvetlen fogyasztásra, mint egy érett gyümölcs. Gurmet termék vendéglátás számára, gyümölcsboltok, gyógynövényboltok, dietetikusok, élelmiszerboltok, catering, kis- és nagy szupermarketek vagy mások számára, akik friss fokhagymát használnak. Felhasználható a konyhában fűszerként vagy köretként.
Portfólió (23)
Spanyolország, Torrent
...Gyümölcsporok, darabok vagy granulátumok íz, vizuális vonzerő, textúra vagy címkézés céljából.
Portfólió (31)
Spanyolország, Madrid
...Friss gyümölcs, trópusi és egzotikus kategóriába sorolva. Származás: Ecuador. Saját termesztések, amelyek Ecuador mezőgazdasági területén találhatók; termesztés és betakarítás szezonálisan, szigorú Jó Mezőgazdasági Gyakorlatok ellenőrzésével. Termék elérhetőség: Egész évben. Szállítás és Logisztika: Légi. Tengeri bemutatók: 3 kg-os doboz; Kiválasztott méretek. Magas forgási sebesség egyedi és természetes tulajdonságai miatt.
Portfólió (10)
Spanyolország, Puente La Reina
...Az Arróniz és Picual fajtákból készült, az ECOPROLIVE család legkorábbi szürete. Kóstolási jegyzetek: Intenzív zöld olíva gyümölcsös íz, tiszta, nagy komplexitású illattal, amelyben fűszeres és gyümölcsös jegyek keverednek. Friss fű, paradicsom és articsóka, érettebb gyümölcsök, mint az alma, zöld banán és mandula aromáival. Balzsamízes. Citrusos érintések. A szájban lágy belépés, amely fokozódik, megjelennek a zöld olajfa levél jegyek. Intenzív, de kiegyensúlyozott keserű és csípős íz. Formátum: 500 ml-es üveg...
Portfólió (9)
Spanyolország, Granada
...℃ Ajánlott párosítások: Tenger gyümölcseivel, fehér halakkal, lágy húsokkal, főtt felvágottakkal, friss sajtokkal stb. Eredetvédett minőségi bor Granadából. A szőlőültetvények a Sierra Nevada lábainál, a Huétori Sierra Természetvédelmi Parkban és a Baza Sierra Természetvédelmi Parkban terülnek el, körülbelül 1000 méter tengerszint feletti magasságban, így a Felső-Andalúziához tartozik. A gyártási folyamatok ötvözik a spanyol hagyományokat a legújabb technológiai fejlesztésekkel, megújuló energiaforrásokkal és környezetbarát gyakorlatokkal.
Portfólió (5)
Spanyolország, Guijuelo
...Édes íz, intenzív ízvilág, vonzó aroma, friss és tartós – ezek mind az Alta Gastronomía Makkal Táplált Sonka által kínált árnyalatok és nüanszok, amelyek a palettát gazdagítják. A zsíros átszövések minden egyes szeletet elolvasztanak a szájban, lehetővé téve, hogy emlékük megmaradjon, felidézve a több mint negyven hónapos természetes pincében való érlelés emlékét. A titok a legjobb nyersanyag...
Portfólió (10)
Spanyolország, Altea, Alicante
...Stílus: Tök Ale Alkohol: 6,2% IBUS: 35 TECHNIKAI MAGYARÁZAT: NÉZET: Réz narancssárga szín, telt testtel és krémes, tartós habbal. ILLAT: A zamata a tökös pitére emlékeztet: összetett, harmonikus és fűszeres. ÍZ: Édes malátás íze a szájban a tökös pitére vagy a gyömbérsüteményre emlékeztet. Nagyon kiegyensúlyozott és friss. PÁROSÍTÁS: Tökéletes őszi termékekkel, sajtokkal, gombakrémekkel, idényzöldségekkel, fehér húsokkal stb. ÖSSZETEVŐK: Víz, árpa maláta, tök, komló, fűszerek és élesztő. ALLERGÉNEK: Árpa...
Portfólió (9)
Spanyolország, Olite, Navarra
...Szín: vonzó, mély cseresznye-piros bor. - Illatok: intenzív, összetett aromák, a Cabernet Sauvignonra jellemzőek. Fűszeres jegyek, főként fekete bors és toffee szépen összeállítva egy gyümölcsös háttérrel. - Íz: összetett és struktúrált az ízlelőbimbókban. Friss gyümölcs és fűszeres jegyek; kerek, kiegyensúlyozott és friss.
Portfólió (10)
Spanyolország, Alcalá La Real
... hojiblanca olajbogyóból készült friss ízű olajat kapunk, amely a megfelelő íz, minőség és ár ideális pontját biztosítja. Ez az AOVE a 2016-os Egyesült Királyságban megrendezett GREAT TASTE versenyen díjat nyert.
Portfólió (10)
Spanyolország, Sevilla
...MENCIA FELTÉTELLEK: Eredetvédett név: DOP Bierzo Összetétel: 100% mencia Alkoholtartalom: 13,5o ÍZLELÉS MEGJEGYZÉSEK: Megjelenés: Intenzív és mély zafírpiros szín, finom ibolya szegéllyel. Illat: Intenzív orr, virágos és bogyós gyümölcsös jegyekkel. Íz: Friss és édes íz, újra piros gyümölcsök és virágos jegyek emlékével, tartós lecsengéssel.
Portfólió (9)
Spanyolország, Tafalla
...Három íz: fahéj, kakaó és citrom. FAHÉJ ÍZ: Lágy, természetes fahéj aroma. Gondos kidolgozása rendkívüli és finom textúrát ér el, hihetetlenül könnyen fogyasztható. Visszarepítenek minket a régi ízek világába, de a gyerekek is imádják őket. CITROM ÍZ: Lágy, természetes citrom aroma, amely friss ízt biztosít. Nagyon gondos kidolgozása rendkívüli és finom textúrát ér el, hihetetlenül könnyen...
Portfólió (9)
Spanyolország, Vinaròs
... kellemes íz, amely a dinnye és a barack keverékére emlékeztet. A pép narancsos-vöröses színű, sok maggal. Nagyon ízletes és könnyen rágós Egészséges snack minden korosztály számára / Egészségesebb, mint más snackek Zsírtalan / Koleszterinmentes / Gluténmentes Száraz textúra, nem zsíros, nem ragad a kezekre 105 kalória adagonként ___________________________________________________ Kérjük, miután megette a mangóját, használja a Zöld Organikus kukát Komposztálható zacskók Törődünk a bolygóval!
Portfólió (8)
Spanyolország, Murcia
...Füstölt Tőkehalmáj, egy gyors, kész és nagyon egészséges étel, magas Omega-3 és D-vitamin tartalmának köszönhetően. Tökéletes ízesítés pirítósokon vagy salátákban. Ideális tartósítószer az Aperitifhez. Az Espinaler Füstölt Tőkehalmáj a hideg izlandi vizekben fogott friss tőkehalmájból származik. Nagyszerű íz és sima textúra, amely a libamájra emlékeztethet. A gyártás során alkalmazott...
Portfólió (178)
Spanyolország, Menbrilla (ciudad Real)
...Tempranillo Granel Termék neve: Vörösbor Tempranillo Eredet: Spanyolország Definíció: 2014-es évjáratú vörösbor tempranillo Minőségi összetétel: 100% vörösbor, vörös szőlőből származik Teljes alkoholtartalom: 13,50% Megszerzett alkoholtartalom: 13,46% pH: 3,8 ATpH: 4,7 g/l tartársavban kifejezve AV: 0,49 g/l Cukrok: < 3 g/l Malát: 0 g/l SO2L: 30 mg/l SO2T: 45 mg/l Látvány fázis: Intenzív, nyugodt vörös szín, lila széllel Illat fázis: Intenzív piros gyümölcsök illata Íz fázis: Szájban friss, élénk, elegáns és Tárolás: Rozsdamentes acél tartályban...
Portfólió (7)
Spanyolország, Santiago De Compostela
...Fénylő aranysárga, közepes méretű buborékok, állandó áramlással és tartós habzással. Intenzív élesztőaroma, finom seprőn, szirupos utóízekkel. Erőteljes íz, friss és vidám. Alkoholtalan köszöntő, amely desszertekhez vagy bármilyen ünnepi alkalomhoz, például esküvőkhöz kiválóan illik. Különösen ajánlott könnyű levesekkel, krémekkel vagy hideg vichyssoise-szal kombinálni. Nagyszerűen párosítható salátákkal és bármilyen sajttal.
Portfólió (9)
Spanyolország, Muro De Alcoy
...amelyek során csak dekantálás, centrifugálás és szűrés történt Kivonási módszer: Hideg sajtolás Savtartalom: ≤ 0,8% Peroxid index: ≤ 20 Előnyök: Magas E-vitamin, polifenol és olajsav tartalom. Ez teszi a világ egyik legegészségesebb AOVE-jává. Íz: Intenzív zöld, enyhén keserű és csípős, tartós a szájban, friss és gyümölcsös utóízzel, articsóka, dió és keserű mandula ízjegyekkel. Aroma: Zöld gyümölcsös, paradicsom, friss fű, articsóka, zöld banán és zöld körte.
Portfólió (8)
Spanyolország, Lanjarón (granada)
...enyhe savanyú és sós jegyekkel. Alacsony viszkozitású, kissé magas nedvességtartalommal bír. Fontos figyelembe venni, hogy bár az avokádó egy amerikai kultúrnövény, a granadai trópusi partvidéken nagy kiterjedésű ültetvények találhatók. Ez a fajta méz nagyon jól illik a sózott tőkehal, a sült majd főtt bárány fűszeres pürével, a sült sertés vagy a fagylaltok és sajtok, különösen a nem túl erős kecskesajtok, mint a friss, lágy vagy akár félig érlelt sajtok ételeihez.
Portfólió (6)
Spanyolország, Madrid
... savtartalommal, 0,12%-kal. 100%-ban Arbequina, korai szüretelésű és egyetlen birtokról származik. A legmodernebb szüretelési rendszereket alkalmazzuk, hogy garantáljuk az olajbogyók minimális károsodását a préselés előtt. Olajunkat a szüretelést követően kevesebb mint 8 órán belül előállítjuk. Az Arbequina fajtára jellemző ízek, mint az alma és a banán, a legteljesebb pompájukban egyesülnek. Minden betakarítás első zöld olajbogyói adják a legértékesebb Extra Szűz Olajunkat. Megjelenés: intenzív zöld szín Illat: friss gyümölcsaroma Íz: intenzív, kiegyensúlyozott és testes.
Spanyolország, Cordoba
... adalékanyagok és tartósítószerek nélkül készült olajbogyó lé, és savtartalma kevesebb mint 0,8%. Kellemes és azonosítható érzékszervi jellemzőkkel rendelkezik. Összetevői: Nagyon intenzív gyümölcsös íz. Friss gyümölcsök íze egy csipetnyi csípősséggel. Szűrt AOVE. Az Extra Szűz Olívaolaj, OLIVARO ENYHE BAENA SZÁRMAZÁSI MEGJELÖLÉSSEL, a minőség szinonimája, megőrzi minden érzékszervi jellemzőjét és...