Olaszország, San Stino Di Livenza
...Fényes korallrózsaszín, amely lazacra hajlik. Friss és édes aromák piros almából, cseresznyéből és dinnyéből. Puha íz, gyors, nagyon élvezetes és tartós buborékokkal. Szőlőfajta: Glera Terület: Velence Típus: Pezsgőbor...
Portfólió (43)
Olaszország, Misano Adriatico
...Ez a Vino Bianco Pinot Grigio delle Venezie DOP kiváló választás a bor szerelmeseinek. 6 palackos csomagolásban, 75 cl-es kiszerelésben tökéletes egy baráti kóstoló estére vagy kedvenc ételeid kísérőjeként. A friss és gyümölcsös íz tökéletesen illik a halakhoz és a friss sajtokhoz.
Portfólió (200)
Olaszország, Trepuzzi
...A LICOR DE GINJA PASSIONALE egy likőr, amelyet friss cseresznyék nagy mennyiségű, hideg vízben való hidroalkoholos áztatásával készítenek, a hagyományos recept szerint. Mint a múltban, a Licor di Ginja Passionale-t is kézműves módszerrel állítják elő. - Színében sötétvörös, narancsos reflexekkel - Illatában egy édes cseresznye aromája lep meg, a jegyek gyümölcsösek és tartósak - Ízében egy lágy, intenzíven gyümölcsös íz bontakozik ki, szinte simogatva Kizárólag organikusan termesztett gyümölcsből készült, tartósítószerek és színezőanyagok nélkül. Űrtartalom: 70cl - 20%vol...
Portfólió (89)
Olaszország, Sizzano
...Szalámi Halételek Fehér hús SZÍN Világos szalmagyümölcs Fényes zöldes reflexek AROMA Komplex Gyümölcs- és citrusjegyek Virágos és szénás utalások ÍZ Száraz Nagyon friss és ásványos HŐMÉRSÉKLET: 6-8 °C ALKOHOL: 12% - 13% vol...
Portfólió (13)
Olaszország, Moio Della Civitella
...Csak két összetevő: szigorúan válogatott idény citromok és olasz cukor. Vákuumos Főzési Folyamat: A lekvárt vákuumban 55 fokon főzik, egy olyan folyamat, amely megőrzi a gyümölcs organoleptikus tulajdonságait, megőrizve az ízt és a tápanyagokat. Adalékanyagok Hiánya: Tartósítószerek, savkorrekciós anyagok vagy színezékek nélkül, egy autentikus és természetes termékért. Utánozhatatlan Íz: Tökéletes egyensúly a édesség és egy enyhe savanyú utóíz között, ideális a friss citromok ízének kiemelésére.
Portfólió (16)
Olaszország, Imperia
...A tipikus hagyományos liguriai szósz, amely a legjobb olasz paradicsomból, friss bazsalikomból, extra szűz olívaolajból és fokhagymából áll. Az egyszerű titok egy egészséges és ízletes első fogáshoz. Termékcímke A 'Mellékletek' között megtalálja a címkét a tápértékadatokkal és a termékről szóló egyéb információkkal. Párosítások A gazdag és lágy íz tökéletes bármilyen tésztaféléhez. Enyhén...
Portfólió (44)
Olaszország, Nave
...Illat Az orrban finom és kellemes fűszeres jegyek, különösen kakukkfű és rozmaring, friss citrusos aromákkal kiegészítve. Íz A szájban lágy és kifinomult, az íze a fűszerekre és a citrusfélékre emlékeztet, amelyet egy diszkrét és elegáns pezsgés hangsúlyoz. Összetevők Szénsavas forrásvíz, cukor, savanyítószerek (citromsav), természetes aromák, beleértve a természetes kinint. Ne tegye ki...
Portfólió (46)
Olaszország, Acerra
... bemutatjuk a komposztálható Cortese kávékapszuláinkat, ESE 44 mm-es méretben, 25 darabos Doypack csomagolásban. A doypack tasakokkal 65%-kal csökkenthető a műanyagfogyasztás az egyes kapszulák csomagolásához képest. Ez az új csomagolás azoknak a vásárlóknak készült, akik friss terméket szeretnének, hiszen a kapszulák a rendelés pillanatában készülnek és csomagolják őket. KEVERÉK: ARABICA...
Portfólió (61)
Olaszország, Trezzano Sul Naviglio (milan)
...{"DESCRIPTION":"Koreai vörös ginzeng likőr friss ginzenggyökérrel. Rendkívül kellemes íz, közepes alkoholtartalom, amely minden alkalomra élvezhető. Elegáns üvegpalack, kartonba helyezve, ideális eredeti és egyedi ajándékhoz. Az üvegben található friss ginzenggyökér fogyasztható, hogy élvezhesse az igazi ginzeng eredeti és egyedi ízét.","METHOD GUIDE":"Használati gyakoriság: 1 shot 1 vagy 2...
Portfólió (10)
Olaszország, Cinto Caomaggiore
... készült papírunk egyedi méretben rendelhető, és nyomtatható a márkájával. Olyan védőpárnákat gyártunk, amelyek optimálisak a friss gyümölcsök élettartamának meghosszabbítására és a minőség, íz és textúra megőrzésére. Papír párnáink felhasználhatók élelmiszeripari gyártás során is, mint közbenső rétegek.
Portfólió (9)
Olaszország, Palagonia
...Vörös asztali szőlő, a édes íz sötét vonzereje Red Globe Nagyon ismert és kedvelt, érdekes módon egy kaliforniai keresztezés eredménye, amely nem akadályozta meg abban, hogy Olaszországban is népszerű legyen. A szem nagy és sötétlila, míg a húsa édes ízéről ismert. Sicíliai szőlő, Redglobe fajta. EXTRA kategóriás áru Körülbelül 7 kg-os doboz Napon belüli szüret és szállítás...
Portfólió (55)
Olaszország, Santa Ninfa
...BAG IN BOX Az új, kényelmes és környezetbarát csomagolási rendszer - A Nocellara del Belìce olaj zöld színű, aranysárga árnyalatokkal, frissen zúzott olíva illatával, friss fű és paprika jegyekkel rendelkezik. Nagyon intenzív zöld gyümölcsösség. Ízében nagy ízkoncentrációval bír, kellemesen találkozik a közepes intenzitású keserű és csípős íz.
Portfólió (4)
Olaszország, Dorgali
...majd érlelés során egy markánsabb és gazdagabb ízzé fejlődik. Ez a pecorino klasszikus asztali sajt, tökéletesen élvezhető kenyérrel, friss zöldségekkel vagy főtt burgonyával, és ízletes kiegészítővé válik reszelve az ételeken. A Pecorino Riserva del Pastore egy autentikus és kifinomult ízélmény, amely tükrözi a hagyományt és a tejtermelésünk kiválóságát.
Portfólió (10)
Olaszország, Forlì
... vegetáriánus étrendet követnek. Ez az élelmiszer gazdag különböző tápanyagokban, amelyek hasznosak a szervezet jólétéhez: rostok, ásványi anyagok (magnézium, kálium és vas), Omega 3 és 6 zsírsavak. A gluténmentes quinoát mindig le kell öblíteni folyó víz alatt, mielőtt főzni kezdjük, majd 10-12 percig főzni, végül a szemeket megpirítani, hogy még ízletesebb legyen. Felhasználható ízletes előételek, könnyű főételek, zöldséglevesek, vegán burgerek vagy fasírtok, valamint friss és ízletes saláták készítésére.
Portfólió (50)
Olaszország, Marciano Della Chiana
... tartalmaz Allinát. Ez lehetővé teszi, hogy teljesen emészthető legyen, és ne hagyjon maga után néha kellemetlen szagot. Röviden, egy csókálló fokhagyma. A szósz elkészítéséhez az aglione teljes növényét felhasználtuk, a virágtól a hagymáig. Ennek eredményeként friss, édes és lágy íz jött létre. Ezért javasoljuk, hogy néhány percig melegítse, mielőtt a tésztára önti. Tökéletes bármilyen tészta ízesítésére, különösen a hagyományos Pici-hez, akár gombával és kolbásszal, vagy kapribogyóval és szardíniával, esetleg érlelt Guanciale-val.
Portfólió (10)
Olaszország, Torino
... TERMÉKINFORMÁCIÓK. A dehidratált paradicsompor saját termesztésű paradicsomból készül, a paradicsom szárításával és őrlésével. A szárított paradicsompor 100%-ban napérlelt paradicsomból áll. Tartalmazza a friss paradicsom minden édességét és savasságát, ízfokozók, só, aromák vagy csomósodásgátló vegyszerek nélkül. Az íze intenzív és ízletesebb, mint a legtöbb friss paradicsomé. Ideális paradicsom íz és szín hozzáadására a formulákhoz, valamint a szükséges szárazanyag sűrítésére és szabályozására.
Portfólió (10)
Olaszország, Viterbo
...A legjobb friss poharakból készült, Nazzareno nagypapa régi fűszerezésével ízesítve, amelyről a nevét kapta. Autentikus és felejthetetlen íz. Átlagos súly: 1,500 kg. Fél sv formában is elérhető, kedves reklámcsatlakozóval, amely alkalmas az ünnepi csomagolásaitokhoz.
Portfólió (7)
Olaszország, Castelfidardo
...Gyümölcsös extra szűz olívaolaj, friss zöld mandula ízjegyekkel. Komplex és kifinomult íz, articsóka, saláta és mandula növényi jegyeivel. Jól kiegyensúlyozott és harmonikus csípős utóíze van. Ajánlott húsételekhez, hüvelyes levesekhez, grillezett kenyér bruschettához, sóval, paradicsommal, fokhagymával és rukolával ízesítve.
Portfólió (4)
Olaszország, Venezia
...Egy kielégítő sör, könnyű és tiszta testtel. Két soros malátázott tavaszi árpából készült, ez egy szűretlen Helles Lager, intenzív arany refleksiókkal. Az íz jól kiegyensúlyozott, illatos malátás édességgel. Frissítő és könnyen iható, kiválóan illik hideg húsokhoz, grillezett húsokhoz, friss sajtokhoz, grillezett halhoz.
Portfólió (4)
...A prunillo püré a tipikus pugliai paradicsom feldolgozásával készül, amely mélyen gyökerezik a helyi hagyományban. Az intenzív szín, a savanykás íz és a markáns illat lehetővé teszi, hogy a kamránkban egy kiváló alap legyen húsos és halas szószok elkészítéséhez. Nettó súly: 290 g.
Portfólió (10)
Olaszország, Maruggio
...Szőlő: Negroamaro – fekete Malvasia – Primitivo Termelési terület: Taranto keleti területe Talajtípus: Vörös föld keverve kövekkel, tufával és/vagy mészkővel Szőlőtermesztési típus: Támogatott alberello Szőlőültetvény átlagéletkor: 15 év Átlagos termelés / hektár: 90/120 q szőlő Szüret: Szeptember Szőlőszüret módszere: Kézi Alkoholtartalom: 11% -12% vol. Szín: Élénk rózsaszín Illat: Karakteres boros Íz: Száraz, nagyon harmonikus Tálalási hőmérséklet (Celsius): 8° 10° C Ajánlott: Aperitif, hal és olasz előételek, tengeri ételek, finom levesek, zöldségek, mozzarella és friss sajt.
Portfólió (8)
...Világos szalmás sárga szín arany reflekszekkel, virágos aroma fűszeres vanília jegyekkel. Száraz íz, kellemesen friss és tartós. Párosítások: Ideális aperitifként, fehér húsokkal, halételekkel, tengeri sünökkel és kagylókkal, osztrigákkal.
Olaszország, Montelibretti
... kecske termékek fogyasztását. A vállalat sajtkészítője CE jelöléssel rendelkezik (IT F8W1G CE). A vállalat friss sajtok, például első só, stracchino és robiola, érlelt sajtok és ricotta előállítására specializálódott. Fehér és gyümölcsös joghurtot, valamint pasztőrözött tejet is készítenek. Kereskedelmi ajánlatunk a Orazio sajt köré összpontosít, amely egy félig érlelt sajt, amely asztali fogyasztásra alkalmas, és néhány hét érlelés után kerül forgalomba. A száraz sózás és a természetes helyiségben történő érlelés egyedivé teszi érzékszervi tulajdonságait.
Olaszország, Giarre
... nem használ szirupokat vagy kémiai származékokat az íz vagy szín eléréséhez. A FC FOOD összes terméke magas minőségű alapanyagokat tartalmaz, amelyek a szicíliai területen beszerezhetők. A cég szervezett a nemzeti és nemzetközi szállításra is. Lehetőség van Private Label létrehozására nagykereskedők vagy forgalmazók számára.
Portfólió (4)
Olaszország, Mugnano Del Cardinale
Kezdetben a tevékenység szezonális jellegű volt, a húsvéti és karácsonyi ünnepek idején, és elsősorban helyi piacra összpontosított. Friss, első osztályú húsokat használtak, a kolbász készítése során óriási tudással és figyelemmel jártak el, a legjobb fűszereket és bélféléket alkalmazva, és a legnagyobb gondossággal szárították, hogy az íz, az aromák és a természetesség mindig védve és garantálva...
Portfólió (9)
Olaszország, Sassello
... szószt vagy előételt, amely kiegészíti aperitifjét vagy étkezését, vagy a tökéletes ajándékot egy különleges alkalomra. Olívaolajban eltett gombáink, a kitűzőnk, kézzel tisztítva és egyenként üvegekbe töltve. Az ízletes íz mellett esztétikus megjelenésük is van, amit csak a kézi üvegezés tud biztosítani. padiglione_italia_new Az ő bemutatójuknak köszönhetően a legutóbbi milánói Expón a Confartigianato által Olaszország huszonhét legjobb kézműves kulináris alkotása között díjat nyertünk. A termékeket 2015. október 9. és 15. között az Olasz Pavilonban állították ki.
Olaszország, Bronte
... erről a Szicíliáról van szó, amely megőrzi hagyományait és kultúráját, és szüksége van arra, hogy a világ megismerje tipikus és gasztronómiai termékeit. Minden sikernek megvan a titka: a DOSicily titka abban rejlik, hogy olyan élelmiszereket mutat be, amelyeket a világban íz és minőség szempontjából kiválónak ismernek el a fogyasztók.
Olaszország, Anzio
A MAISON DEL CELIACO egy olyan márka, amelyet az Egészségügyi Minisztérium engedélyezett gluténmentes péksütemények, gasztronómiai ételek és tészták előállítására. Termelési láncaink a FAGYASZTOTT termékektől a FRISS és SZÁRAZ termékekig terjednek. A termékek kézműves jellegűek, tartósítószerek nélkül készülnek, így íz és tápérték szempontjából páratlanok. A MAISON DEL CELIACO a mi védett márkánk...
Olaszország, Serradifalco
... pisztáciakrém, Limoncello, Fügés likőr stb. A jelenlegi termelés és a mindig friss keverék használata az utóbbi években lehetővé tette a cég számára, hogy a legfontosabb catering szolgáltatások, éttermek és regionális, nemzeti és nemzetközi rendezvénytermek ügyfelei közé tartozzon.