... feltételek: Szobahőmérsékleten nincsenek korlátozások. Ha vákuumcsomagolt, akkor 5ºC alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra ajánlott hőmérséklet: 15º-18ºC.
Elkészítési folyamat: Meleg bontás, hűtés, V-alakú vágás, sózás, természetes szárítás és pihenés a pincében
Hozzávalók: Ibériai Bellota sonka, só
Súly: 1,400 kg...
Ibériai sonkák és felvágottak.
Termékeink az ibériai régióban kialakult környezet tükröződése: a dehesa, a természet ajándéka, ahol példányaink nőnek és fejlődnek, hogy a legjobb ibériai termékeket kínálhassuk.
A Castro y González-nál prioritásunk a fenntartható fejlődés és a gondoskodás ezen életforrás iránt, és tudatában vagyunk annak, hogy a dehesáink minden egyes patakja, tölgyfája, parafatöl...
...Egy kiváló, makkot etetett sonka, amelyet 36 hónapos természetes érlelés után élveznek a pincében.
Minden darab súlya körülbelül 8 kg, és ibériai sertésektől származik, amelyeket csak természetes makkot etettek.
PESO:7-9.50 kg...
...Iberiai Bellota sonka, kézzel szeletelve egy akkreditált mesterszeletelő által, vákuumcsomagolva, hogy megőrizze minden aromáját és ízét. Szép dobozban bemutatva. Tartalom: 22 csomag 100 gramm.
Az Aracena (Huelva) székhelyű Mijamoniberico.com egy 1890 óta működő Ibériai Sonka kézműves vállalat. Online boltunk a Huelva „JABUGO Sonka” eredetvédett Bellota ibériai sonkáit kínálja. Sonkjaink a szabadon tartott, saját tölgyerdőinkben nevelt, tanúsított Ibériai fajtájú sertésektől származnak, amelyeket makk és legelő táplál. A Jabugo sonkát kézműves módon érleljük az Aracena és Picos de...
... növényekből áll. Csak így érhető el a legjobb minőség. Ha szeretnéd megtudni, hogyan lehet megállapítani, hogy egy sonka ibériai makksonka vagy takarmány sonka, jó helyen jársz, mert a Jamones Luna minden szükséges információt megad számodra. Az első dolog, amit figyelembe kell venni, hogy mindkét darab ibériai sonkából származik, de a takarmány sonkákat takarmányozott sertésekből nyerik, a szabadon...
... Sierra hegységben, egyedi mikroklimatikus körülmények között készül, és a szabadon tartott ibériai sertésből származik, amelyet a dehesában nevelnek, és a montanera időszak alatt kizárólag makk és természetes legelő táplál. Emellett ott van a pata negra sonka, amely a spanyol gasztronómia alapvető és fő terméke. A borral és az olívaolajjal együtt elmondhatjuk, hogy nemzetközi hírneve átlépi a...
... ibériai sertés felvágottjainak és sonkáinak előállítása három kategóriában (Makk, Cebo de Campo és Cebo). 2. Magas minőségű fehér sertés felvágottjainak és sonkáinak előállítása szigorú kiválasztási kritériumok alapján, hogy kiváló terméket érjünk el.