Spanyolország, La Garriga
... A sheaolajat a sheafa dióiból nyerik. A diókat összegyűjtik, napfényen megszárítják, majd nyílt lángon megpörkölik. A pörkölés után eltávolítják a héjat, és a magokat összetörik, hogy pépet nyerjenek. Ezt a pépet forró vízzel gyúrják, amíg az olaj el nem válik a többi anyagtól. A sheaolaj gazdag esszenciális zsírsavakban, antioxidánsokban, valamint A, E és F vitaminokban. Ezen kívül emolliens tulajdonságokkal is rendelkezik.
Portfólió (141)
Spanyolország, Aranda De Duero
...Hordó, amely prémium kiválasztott amerikai tölgyfából készült, levegőn szárítva. Pörkölés a vásárló választása szerint. Más méretekben is elérhető: 300L vagy 500L.
Portfólió (3)
Spanyolország, La Seca-Valladolid
...Tempranillo szőlőfajtából származó bor, francia Allier tölgyfahordókban és amerikai tölgyben érlelve. Élénk cseresznye vörös szín. Gazdag, érett piros gyümölcsök aromája egy kis fás jeggyel. A gyümölcsös ízek és a fás pörkölés tökéletes harmóniában van, így egy összetett és kiegyensúlyozott bort eredményez. Szállítás a szárazföldre. Ingyenes szállítás 60 € feletti rendelés esetén.
Portfólió (12)
Spanyolország, Zaragoza
1963 óta vagyunk olyan vállalat, amely a diófélék pörkölésére és feldolgozására specializálódott. Diópörkölő. Mandula, mogyoró, földimogyoró, napraforgómag, kukorica, pisztácia stb. Diófélék szakértői. Napi pörkölés.
...Különböző módokon specializálódtunk a mandula feldolgozására. Egyszerű átalakításokat végzünk, mint például blansírozás, szeletelés, kockázás vagy liszt és paszta készítése, valamint összetettebb folyamatokat, mint a pörkölés, sütés, fűszerezés vagy bevonás. Prémium termékeket is gyártunk, mint például marcipán, spanyol nugát (turron), bonbonok, mandula fehérje vagy első hidegen sajtolt olaj, és...
Spanyolország, Murcia
HERMANOS HERNANDEZ, GONZALEZ, S.L., 1977 óta a piacon lévő vállalat, amely széleskörű tapasztalattal rendelkezik az élelmiszeriparban, mint a diófélék pörkölője. A diófélék napi pörkölése biztosítja, hogy ügyfeleink mindig frissen elkészített, kiváló minőségű termékeket kapjanak fogyasztásra. E tekintetben a termelési folyamat fejlődése lenyűgöző volt, mindig a legjobb minőséget elérve a pörkölés során, köszönhetően a nyersanyagok gondos és szigorú kiválasztásának.
Spanyolország, Xàtiva
Több mint 50 éve foglalkozunk a diófélék és szárított gyümölcsök előállításával és csomagolásával. Szakterületünk a szupermarketek számára készült formátumok és a vendéglátóipari formátumok. A napi pörkölés, a hagyományos sütés és a diófélék csomagolására és tárolására vonatkozó szigorú előírások révén hatékony és sokoldalú beszállítók vagyunk. Cégünk rendelkezik az IFS Minőségi Tanúsítvánnyal...