A Guanciale egy sonka, amelyet a sertés pofájából készítenek. A húst körülbelül öt napig sózzák. Borsot és chili paprikát adnak hozzá, majd rozmaringg...
Iberico húsaink olyan textúrákat és ízeket mutatnak, amelyek tanúskodnak gondosan felügyelt termelési ciklusunkról. Legyen szó a szállodaiparról vagy ...
Bife Angosto
Striploin
Lomo Bajo
Faux Fillet
Contro Filetto
Eredet: Argentína, Uruguay, Brazília, Ausztrália, Írország és Lengyelország
Tárolási hőmé...
Fedezze fel teljes marhahús kínálatunkat, amely tökéletes a szakmai hentesek és a minőségi hús kedvelői számára. Minden egyes féltest olyan marhákból ...
A fiocchetto a sertés combjának felvágásával készül. A híresebb culatellótól eltérően ez egy soványabb és finomabb ízű felvágott. Ebben a változatban ...