Franciaország, Soreze
A TOM PRESS a szakemberek számára minden szükséges eszközt kínál az élelmiszerek tartósításához, feldolgozásához és a főzéshez: N°1 a házi készítés szerelmeseinek. A TOM PRESS több mint 5 000 különböző eszközt és terméket tervez és forgalmaz az élelmiszerek tartósításához, főzéshez és feldolgozásához. Ezzel az eszközzel gyümölcsöket és zöldségeket, húsokat és halakat, tejtermékeket, gabonaféléket...
Portfólió (195)
Franciaország, Saint-Bris-Le-Vineux
... kilogramm szőlőből 100 liter léhez, 75% fej cuvée és 25% hátsó rész - Alkoholos és malolaktikus erjedés, cuvée-k házasítása és előkészítés a palackozásra, amely december 1-je után kezdődik - 12 hónapos türelmes érlelés átlagosan, a palackok lécen, a természetes állandó hűvösségben és a tompított fényben a földalatti mészkőbányában (ebben az időszakban zajlik az effervesszencia születése) - Az INAO (Nemzeti Eredetvédelmi és Minőségi Intézet) kettős jóváhagyása: a...
Portfólió (60)
Spanyolország, Olite, Navarra
A Bodegas Piedemonte egy 1992-ben alapított szövetkezet, amely jelenleg 36 partnerből áll. Jelenleg 210 hektár szőlőültetvénye van, amely több helyszínen található a D.O. Navarra Ribera Alta alzónájában. Az utolsó szüret során feldolgozott szőlő mennyisége 1,3 millió kilogramm volt. A pincészet főépülete körülbelül 4,7 millió liter tárolására alkalmas rozsdamentes acél tartályokkal rendelkezik...
Portfólió (10)
Olaszország, Montegrotto Terme
... szivattyú, nitrogén hálózat stabilizáló nyomás, liter számláló, mikro- és makro-oxigénelés, gőzgenerátor tisztításhoz, automata inox tekercselők, tartósítószer stabilizálás gyantával, csomagolás, ragasztó gép, fóliázó gép raklaphoz, borászati aromák, inox tartályok és gyanta, inox kiegészítők pince lefolyók, gyűjtőárkok, aknák, pótalkatrészek...
Spanyolország, Quintanar de la Orden (Toledo)
A teljes borászati folyamatot a szőlőtől a palackig végezzük, és minden köztes folyamatban értékesítjük. Így a bor palackban vagy nagy tételben is elérhető. Az általunk előállított bor átlagos mennyisége körülbelül 25.000.000 liter. Az általunk készített borfajták: Fehér: airen, sauvignon blanc, macabeo, verdejo. Piros: Tempranillo, Garnacha, Syrah.... A borászatunk filozófiája a bor készítéséről a szőlőültetvényeken kezdődik, jóval a szüret előtt. Jelentős időt töltenek a gazdák a szőlőültetvényeken, hogy biztosítsák a gyümölcs tökéletes egyensúlyát.