Törökország, Antalya
...amelyek sokáig zöldek maradnak, majd végül barna vagy fekete színűvé válnak. A Rhamnus petiolaris Közép-Anatóliában endemikus, ahol sziklás talajon nő 1000 és 2500 méter közötti magasságban, manapság gyakran vadabb állapotban, mint a korábbi ültetvények. A homoktövis használható mordantálásra: WOF 13-15% fehérje szálakhoz és 7-9% cellulóz szövethez. A festék receptje szerint: narancssárga-sárga, olíva zöld, khaki, élénk sárga. Cím: Homoktövis Por | Anatóliai Homoktövis | Perzsa Bogyók | Rhamnus Petiolaris Boiss | Tengeri Homoktövis | Természetes Festék...
Portfólió (9)
Spanyolország, Torrent
...Spirulina A spirulina kivonat az Arthrospira Platensis cianobaktérium biomasszájából készül. A kék-zöld spirulina kétségtelenül a természet legnagyobb erejű zöld étele. Több mint 60%-os fehérjetartalmával a spirulina a legmagasabb és legjobban emészthető "teljes" fehérjeforrás. A spirulina por és folyékony formában is elérhető, és természetes kék színű clean label termékként is tekinthető. Bár érzékeny az alacsony pH-ra és a magas hőmérsékletekre, a spirulinát a cukrászati és tejtermékek területén használják. Alkalmazások: Cukrászat, bevonatok és desszertglazúrok, fagylaltok, joghurtok.
Portfólió (31)
Franciaország, Angerville
...Élelmiszer ízesítők FABSTER Ízek és színezékek alkotója 5, rue des moissons, F-91670 Angerville Tel.: + 33 (0)1 69 95 22 14 Mail: contact@fabster.fr...
Németország, Geesthacht
A Sensient Food Colors Europe a Sensient Technologies Corporation része, amely a világ vezető élelmiszertinták, ízek és kivonatok gyártója. Évtizedes tapasztalattal a Sensient a színező élelmiszerek és természetes színezékek specialistája az élelmiszer- és italipar, valamint az állateledel számára. Az optikailag vonzó termékek hatása által inspirálva, és a szín iránti szenvedéllyel, tudományos...
Franciaország, Prades-Le-Lez
... tejsavkultúrák, enzimek és természetes színezékek. A CHR HANSEN jelen van a mindennapi életében összetevői révén: enzimek és kultúrák a tej- és húsipar számára, baktériumok a borhoz, valamint természetes színezékek fagylaltokhoz, cukrászati termékekhez és italokhoz, valamint probiotikumok. Összetevőinket az élelmiszeriparban, valamint a gyógyszeriparban, táplálkozásban és mezőgazdaságban használják...