... 2,5% savat (főként almasavat), körülbelül 1% pektint és több mint 1,5% tannint, C-vitamint és egy vörös színezőanyagot tartalmaznak. A savanyú íz miatt a gyümölcsöket szinte soha nem fogyasztják frissen; lekvárt, kompótot, az alkoholtartalmú "tövis" italt, ecetet, kvászt készítenek belőlük, és levesekhez is adják savanyítás céljából. A pörkölt gyümölcsök levelekkel együtt kávépótlóként szolgálnak...
Cégünk Ukrajnában található, ahol saját földjeinken mustárt, kölest és búzát termesztünk. A folyamatot A-tól Z-ig uraljuk, beleértve a betakarítást, a Sortex-tisztítást és a tárolást. Kifejezetten a legmagasabb minőségű mustármag termesztésére, tisztítására és szállítására specializálódtunk. Mit exportálunk? 1. Fekete vagy barna mustármag (Brassica Juncea / Nigra) 2. Sárga vagy fehér mustármag (Si...
Friss vadon termő nyersanyagokat gyűjtünk tiszta ökológiai környezetben, erdészeti engedélyek alapján. A növényi nyersanyagokat Ukrajna különböző régióiban gyűjtjük, beleértve azokat is, amelyek környezetvédelmi tanúsítvánnyal rendelkeznek. A gyűjtés a Kárpátokban, Volhíniában, Polesíjában és Podóliában történik. Ezt követően a nyersanyagokat szárító vonalakon dolgozzuk fel.
Természetes száríto...
... hosszú távú megőrzését, és teljesen kizárja a kórokozó mikroflóra fejlődését.
A kék-feketegyümölcsök nem veszítik el textúrájukat, kevesebb jégképződés történik a bogyókon, mivel egyidejűleg hűtődnek és erőteljesen fújják őket.
...A "VOREN-FOOD" cég az élelmiszer "Import-Export" szektorában tevékenykedik. Székhelye Odesszában, Ukrajnában található, és a legmagasabb minőségű friss és fermentált (pácolt) zöldségekkel foglalkozik. Burgonyát, hagymát, sárgarépát és egyéb zöldségeket (nagykereskedelmi mennyiségben) exportálunk, valamint feldolgozásra is. A zöldségeink ízletesek és a legjobb minőségűek az ukrán fekete földből...