...Az üzbég mazsola híres a minőségéről és ízéről. A fekete mazsola szárított szőlő, amely sötét színével és erős ízével különbözik a többi mazsolától. Gazdagabb íze és aromája van, mint a világos mazsolának, és gyakran használják édes ételek, péksütemények és desszertek készítéséhez. A mazsola antioxidánsokban és más tápanyagokban is gazdag, így népszerű összetevője az egészséges étrendnek.
Portfólió (10)
Üzbegisztán, Tashkent
...A fekete mazsola nagykereskedelme Üzbegisztánból kiváló megoldás azoknak a vállalkozásoknak, amelyek magas minőségű szárított gyümölcsöket szeretnének kínálni ügyfeleiknek. Ebben a cikkben a fekete mazsola fajtáiról, a termesztési és betakarítási folyamatról, valamint a termék feldolgozásáról fogunk beszélni. TIPUS: Szárított szőlő EREDET: Taskent, Szamarkand FAJTA: Soyaki, Gibrit KALIBER: 80-240g 100 darabban BETAKARÍTÁSI SZEZON: Augusztus – Október A BETAKARÍTÁSI IDŐSZAK 20 TONNA: 7-10 nap...
Portfólió (44)
Üzbegisztán, Nukus
...Fekete mazsola (KIRÁLYI "HIBRID") Szín: fekete Méret: 100g = 80-90 db Páratartalom: 15%...
Portfólió (30)
Üzbegisztán, Samarkand
...Fekete szemű bab Elérhető minőségek: Magas Frakció: 70/80 Származás: Üzbegisztán Csomagolás: 25 | 45 kg pp zsákok. 250 | 500 g tasakok Kiskereskedelmi csomagolás és saját márkás lehetőségek elérhetők. Felhasználási mód: Főzés és sütés Közvetlen szállítás Üzbegisztánból. Minimális rendelés – 20 mt (egy teljes teherautó). Vegyes rakományok is szervezhetők. A termék 14 napon belül készen áll a...
Portfólió (64)