...Az üzbég mazsola híres a minőségéről és ízéről. A fekete mazsola szárított szőlő, amely sötét színével és erős ízével különbözik a többi mazsolától. Gazdagabb íze és aromája van, mint a világos mazsolának, és gyakran használják édes ételek, péksütemények és desszertek készítéséhez. A mazsola antioxidánsokban és más tápanyagokban is gazdag, így népszerű összetevője az egészséges étrendnek.
...A fekete mazsola nagykereskedelme Üzbegisztánból kiváló megoldás azoknak a vállalkozásoknak, amelyek magas minőségű szárított gyümölcsöket szeretnének kínálni ügyfeleiknek. Ebben a cikkben a fekete mazsola fajtáiról, a termesztési és betakarítási folyamatról, valamint a termék feldolgozásáról fogunk beszélni.
TIPUS: Szárított szőlő
EREDET: Taskent, Szamarkand
FAJTA: Soyaki, Gibrit
KALIBER: 80-240g 100 darabban
BETAKARÍTÁSI SZEZON: Augusztus – Október
A BETAKARÍTÁSI IDŐSZAK 20 TONNA: 7-10 nap...
...Fekete szemű bab
Elérhető minőségek: Magas
Frakció: 70/80
Származás: Üzbegisztán
Csomagolás: 25 | 45 kg pp zsákok. 250 | 500 g tasakok
Kiskereskedelmi csomagolás és saját márkás lehetőségek elérhetők.
Felhasználási mód: Főzés és sütés
Közvetlen szállítás Üzbegisztánból. Minimális rendelés – 20 mt (egy teljes teherautó). Vegyes rakományok is szervezhetők.
A termék 14 napon belül készen áll a...