Belgium, Uccle
... technológiák alkalmazásával a magas minőségű nyomtatás és öntés terén. Az 3D viasznyomtatás segítségével létrehozhatjuk és javíthatjuk az ékszerei minőségét. Legújabb generációs gépeinknek köszönhetően a viasz 3D nyomtatás jobb termékminőséget kínál. Ez a csúcstechnológia lehetővé teszi számunkra, hogy 16 mikronos pontosságot érjünk el, miközben garantáljuk a nagy mennyiségű termelést is. Ha szeretné...
Portfólió (73)
Belgium, Kapellen
Mi az A-tól Z-ig tervezett ékszerek készítésére specializálódtunk. Nyitottak vagyunk más ötletekre is. Bármilyen arany- vagy ezüstterméket elkészítünk. Készen állunk az új kihívásokra! Félkész ékszereket is készítünk, mint például eljegyzési gyűrűk, fülbevalók, medálok, amelyek félig készültek, középső kő nélkül, és az árak 50 eurótól kezdődnek grammonként, de minden ékszer már tönkrement, 18 karátos aranyból készült.
Portfólió (1)
... termékeket és márkákat talál, amelyeket a régióban máshol nem lehet megtalálni, ami sok ügyfél örömére szolgál. Hermès óráktól a Tessina vagy Aurodesign gyűrűkig, prémium kategóriás és szép kivitelezésű ékszereket kínálunk, amelyek stílusa éppúgy változatos, mint a formáik.
Belgium, Namur
... rohangálnak, hogy megtalálják a szükséges termékeket és a megfelelő beszállítókat. Ezen a megfigyelésen alapulva az alapítók, akik maguk is ékszerészek, úgy döntöttek, hogy megoldást kínálnak kollégáiknak: egy helyen összegyűjteni az ékszerészek tevékenységéhez szükséges alapanyagokat és szakértelmet.
Belgium, Tournai
...A PRECIOVS egy online ékszer- és órabolt, amely a divatos márkákra és termékekre specializálódott, amelyekért odáig vagyunk. A CLUSE, Kapten & Son, Komono, Rosefield, MYA BAY és Olivia Burton olyan márkák, amelyek megbíznak bennünket. Célunk, hogy egy közeli online bolt legyünk. Tehát, ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk online chaten, e-mailben, Facebook Messengeren, WhatsApp-on vagy telefonon. Bár belgák vagyunk, a francia határ közelsége lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan és kedvező áron szállítsunk Belgiumba és Franciaországba egyaránt.
Belgium, Putte