Németország, Buxtehude
Nagykereskedelem órásmestereknek, órák és ékszerek szaküzleteinek, aranyműveseknek és ékszerészeknek. Gombcellák, kvarcmozgások, fém- és bőrszíjak, szerszámok, órák üvegei, első óracsapok, szerelvények 925-től 750-ig.
Németország, Hamburg
Üdvözöljük a RAMBAKA online boltjában. Lepje meg magát a kiváló minőségű ékszerek és divatkiegészítők, valamint ajándéktárgyak széles választékával! Itt luxus bőrkiegészítőket, ajándéktermékeket, arany- és ezüstékszereket, valamint divatkiegészítőket és szép órákat talál.
Portfólió (2)
Németország, Sinzheim
...amely a közművekkel együtt ezt a jövőbe mutató utat választja, és kizárólag ökoárammal termel. Továbbá, a vállalati csoport keretein belül évente körülbelül 2200 ember számára termelünk zöld áramot a napelem parkunkkal. Örömmel üdvözöljük Önt is ügyfelünkként! Szívesen adunk tanácsot a fa témájában.
Portfólió (9)
Németország, Mönchengladbach
IPB - International Product Brands GmbH támogatja a vállalatokat és márkákat ékszerkollekciók fejlesztésében és gyártásában, teljes körű szolgáltatás keretében. Az IPB csapata több mint 20 éve ismeri a rozsdamentes acél ékszerek gyártásának folyamatait és követelményeit, és széles termékportfólióval rendelkezik. Minden ékszer a németországi házi manufaktúrában készül, figyelembe véve a legmodernebb szabványokat. Örömmel segítünk Önnek új kollekciók fejlesztésében és gyártásában is. Engedje, hogy képességeink meggyőzzék Önt, és nézze meg a jelenlegi kollekciókat a www.kado-shop.de oldalon.
... központjában található boltunkban. Jegygyűrűink és házassági gyűrűink olyan anyagokból készülnek, mint palládium, arany, palládiumcsillag, platina vagy ezüst, és megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. Óriási választékból választhat a formák között. Kőberakás és felirat természetesen lehetséges.
Németország, Wiernsheim
A Cheap Hamster az Ön órákkal foglalkozó online boltja, ahol olyan márkák találhatók, mint az Avery, Casio, Versace vagy Calvin Klein. A boltban különböző női és férfi órákat talál, mint például kronográfok vagy automata órák, mindezt hihetetlen árakon. Egy márkás óra időtlen darab lehet, amely hosszú ideig elkíséri Önt. Csak nézelődjön, és rendeljen kedvező áron márkás órákat.
Németország, Grafing
Mester órás, ékszerész, órák, esküvői gyűrűk, platina-, arany- és ezüstékszerek, drágakövek, gyémántok, briliánsok, órák és ékszerek szervizelése, antik órák szervizelése.
Németország, Hamburg
Fejlesztés, gyártás és marketing exkluzív titán, arany és platina ékszerkollekciók, esküvői gyűrűk, órák és eljegyzési gyűrűk a Titan pur márkától, Hamburgban készült. Egyedi tervezés, prototípusok, sorozatok.
Németország, Rohrbach
... keramikusok számára gyűjtöttük, akik a legmagasabb minőségi és funkcionális követelményeket támasztják. Különösen ezeken a területeken az égetőkemencék kemény kihívásokkal néznek szembe - gyakran napokig tartó folyamatos üzemelésben. Új égetőkemencék mellett alkatrészeket is kínálunk az EFCO és UHLIG termékcsalád régi modelljeihez. Minden termékünk Németországban készült. Ingyenes szállítást biztosítunk Németország területén.
Németország, Bad Homburg V.d.h.
A 123 Goldnál minden ízlésnek megfelelő jegygyűrűk találhatók. A széles online kínálat eljegyzési gyűrűket, gyémántokat és más ékszereket is tartalmaz. Online lehetőség van e-mailes vagy videóchat-es tanácsadásra is. A cég helyben is intenzív tanácsadást kínál mintagyűrűkkel és a gyűrűméret meghatározásával. Így a vásárlók például Münchenben vagy Bremenben egyedi jegygyűrűket nézhetnek meg és választhatnak. Az egyedi tervezésű gyűrűk Németországban készülnek, majd gyorsan és egyszerűen kerülnek kiszállításra a vásárlókhoz. További információk a www.123gold.de oldalon.
Németország, München
... egyszerűen csak magának. Az exkluzívtól a hétköznapig, fedezze fel a 21 Diamonds világát! Tervezzen meg egy egyedi ékszert! A megfelelő óra az öltönyhöz. Akár üzleti ebédről, akár laza találkozóról van szó. Az önbizalommal teli nő számára egy elegáns óra ideális kísérője minden ruhatárnak. Egy kiegészítő, amely szintet képvisel. A díjmentes gravírozás és szállítás természetesen a mi házunkban is alapvető. Az ügyfélszolgálat és a vásárló kísérése a választástól a vásárlásig és azon túl is cégfilozófiánk szerves részét képezi.
Németország, Hennef (Sieg)
Goldmine Ékszerész - Aranyvásárlás Aranyat, törött aranyat, fogaranyat, ezüstöt, érméket stb. vásárolunk napi legmagasabb árakon. Ezen kívül ékszereket, órákat, charmokat és piercingeket is forgalmazunk. Műhelyünkben megjavítjuk az ékszereit. Emellett füllyukasztást is végzünk.
Németország, Berlin
eight elements gmbh - ügynökök és kereskedők luxusjavakban Gyártás, kereskedelem és közvetítés gyémántok, drágakövek, órák, ékszerek és ékszerek terén. Egyedi alkotások nemesfémekből és drágakövekből.
...A Deutsche Goldkontornál arany-/ezüsttömböket (vagy -érméket) vásárolhat (vagy eladhat). A régi aranyát/ezüstjét, érméit, fogaranyát és asztali ezüstjét is a legjobb árakon vásároljuk meg.
Németország, Ühlingen-Birkendorf
Az online bolt www.eheringe-trauringe.net széles választékát kínálja gyönyörű esküvői gyűrűknek, házassági gyűrűknek, eljegyzési gyűrűknek és egyedi gyűrűknek. A titán gyűrűk (arannyal vagy ezüsttel) mellett arany- és ezüstgyűrűk is kaphatók.
Németország, St. Ingbert
...Változó ékszerszolgáltató. Egyedi, testreszabott órák és ékszersettek, valamint megfelelő kiegészítők. A "Varissima" márka tulajdonosa és gyártó, nagykereskedelem és kiskereskedelem.
Az exkluzív arany- és platinaórák és ékszerek műhelye. Tervezés és gyártás a legmagasabb szinten.
A Richard Schubel UG (korlátozott felelősség) egy online kereskedelmi vállalat, amelynek székhelye Lipcsében található. A vállalat célja ékszerek, órák és kiegészítők kereskedelme.
Németország, Mönchengladbach
Magas minőségű ékszerek gyártása férfiak és nők számára. Különösen vitorlás kötelekből készült karkötők horgonyzárral és ezüst és arany láncok medálokkal. Kézműves gyártás Németországban.
Arany-, ezüst-, platina- és damaszkuszi ékszerek, fémtervezés, kézműves késeket, damaszkuszi gyártás, damaszkuszi kések, vadászkések, kültéri kések, kovács tanfolyamok, szemináriumok, művészet, szobrok, művészet az építészetben, T...
Németország, Neunkirchen
Órák és ékszerek kereskedelmi képviseletei.
Ékszerkészítés kereskedelem és ipar számára...
Portfólió (4)
Németország, Markneukirchen
Mindent biztosítunk a fül- és orrpiercing témájában, valamint ékszereket és divatékszereket.
Portfólió (9)
Németország, München
Órákat, ékszereket és parfümöket kínálunk verhetetlen árakon. Ajánlatunk kiskereskedőknek és vállalkozóknak szól.
Németország, Chemnitz
3D nyomtatás és vákuumöntés. Egyedi modellek tervezése és készítése fém, kerámia és műanyag anyagokból. Valamint kész modellek választhatók boltunkban.
Portfólió (10)
Németország, Geroldsgrün
Minden, amire szüksége van a kreatív kézművességhez és a saját ékszereinek megtervezéséhez. Az Ön online boltja kézműveskedéshez, kreatív tervezéshez és dekoráláshoz. Lefedjük a kézműves igényeit.
Németország, Reutlingen
Női divat és női ékszerek gyártása...
Németország, Köln
Tervezett fülbevalók ezüstből és gumiból: Rugalmas karikák, amelyeket egyaránt jól lehet viselni füllyukakkal vagy anélkül.
Fedezze fel a mechanikus faliórákat, modern rádiós órákat, tengeri hajóórákat, aktuális karórákat, hagyományos zsebórákat, gyerekórákat az iskolakezdőknek, valódi ékszereket és ajándékokat a Grossuhren.de-n Martin Pohlmann órásmesterrel. Kérdése van az órákkal kapcsolatban? Szívesen válaszolunk telefonon vagy e-mailben.
A világ minden tájáról származó természetes nyersanyagokat szeretettel kézműves termékekké alakítanak át ajándék- és ékszerkategóriában. Az útmutató kártyák és értékesítési kiállítók bevételt generálnak.