Törökország, Bahçelievler / Istanbul
Tisztelt Hivatalos Személy, jó napot kívánok. 12 éve foglalkozunk ékszeripari gépek gyártásával és fejlesztésével. Gyorsan változó világ tanúi vagyunk, miközben a globalizáció formálja a szabadpiaci gazdaság rendjét. A modern tudomány jövőjével kapcsolatos technológiai tudás és információ bősége lehetővé teszi az ékszeriparban a kölcsönös együttműködés megvalósítását. 28 éves tapasztalattal...
Portfólió (9)
Törökország, Bahcelievler, Istanbul
Mi vagyunk a vezető gépgyártó cég: ékszergyártó gépek és egységek az ékszeripar számára.
Törökország, Istanbul
A Global márka eredeti karóráit értékesítő weboldalon az órák garantáltan eredeti dobozaikban és ajándékcsomagolásban kerülnek kiszállításra az egész Törökország területén.
Törökország, Kocaeli
A Besen Gümüş 1995-ben alakult. 1995 óta ezüst ékszerek, értékes és féldrágakövekkel foglalkozik a gyártás és értékesítés területén. A Besen Gümüş küldetése, hogy a kézművesség és a fejlődő tervezési megközelítés legjobb képviselője legyen. A Besen Gümüş több ezer különböző modellel és termékválasztékkal rendelkezik, így egyedülálló helyet foglal el a szektorában. Cégünk folyamatosan figyelemmel kíséri az ékszerekkel kapcsolatos legújabb fejleményeket, és a legfrissebb trendeket hozza el Önöknek, kedves vásárlóink.
Törökország, Istanbul
... nekünk, hogy saját stílusunkban még többet alkossunk. A minőség, az őszinteség, az egyediség és az ügyfél elégedettség mindenképpen elengedhetetlen számunkra. Az üzlet iránti elkötelezettség és hűség, valamint a művészet, amely ügyfelünket nem csupán üzleti kapcsolatként, hanem családunk értékes tagjaként kezeli, fontos jellemzőink, amelyek megkülönböztetnek minket.
Törökország, Manisa
Weboldalunkon természetes kőből és ezüstből készült ékszereket talál. A Şamdan Takı-tól leadott rendelései a LEGFONTOSABB GARANCIÁVAL a lehető leghamarabb eljutnak Önhöz... A BIZALOM, A VÁSÁRLÓI ELÉGEDETTSÉG és A ŐSZINTESÉG a legfontosabb elveink vásárlásaink során.
Törökország, Istanbul
Portfólió (1)
Törökország, Istanbul
Törökország, Istanbul
30 éves tapasztalattal professzionális szolgáltatásokat nyújtunk a jegygyűrűk területén, végigjárva a gyártás minden fázisát a saját házunkban, egészen a végső fogyasztóig.
Törökország, Istanbul
Törökország, Istanbul