1918-ban alapított, sör, bor és cider palackozására specializálódott. Agglomerált dugókat, természetes dugókat, boros dugókat, sörös dugókat, cider dugókat és technikai dugókat gyártunk. Természetes vagy dugaszolt dugónk 100%-ban természetes és ideális a borhoz. Az agglomerált dugó ideális a cider palackozásához. Emellett minden szükséges anyagot kínálunk gyümölcsborok és borászati termékek előáll...
Portfólió (193)
Belgium, Nivelles
... szószok, halhabok, rizsbor, vörös tofu, pácolt zöldségek, sózott húsok stb. Anektoda: A vörös rizs élesztő a Ming-dinasztia óta (1368-1644) jelen van a kínai gyógyszerkönyvben, „hosszú élet rizsének” nevezték. A vörös rizs élesztő hatóanyaga a monakolin K. A rizs, amely ennek az anyagnak a forrása, világszerte intenzív termesztés alatt áll, különösen Kínában, ezért érdemes vörös rizs élesztőt választani...
Portfólió (80)
...Egy új, erőteljes öregedésgátló koncentrátumnak köszönhetően a Beauty Express 24h jelenleg az egyik leghatékonyabb és legfejlettebb ránctalanító kezelés. A "töltő" összetevők, a fitokina és az élesztő kivonat (= álkollagén) gyakorlatilag belülről tölti ki a ráncokat. A bőr szerkezete megerősödik, míg a rostok sűrűsége és rugalmassága visszatér. A bőr láthatóan egészségesebb, fiatalosabb és optimálisan hidratált. A krémes textúra selymes puhaságot és kényelmes érzetet kölcsönöz a bőrnek, nappal és éjszaka egyaránt.
Portfólió (498)
... hidrolízis eredményeket mutatva, mivel a kontaktidő ezekben a szakaszokban elegendően hosszú. CÉLOK A sör kolloidális stabilitásának javítása a LABILASE használatával a must fermentációja vagy a sör érlelése során. Magasabb glükánok ürülhetnek ki az élesztő által...
Portfólió (49)
Belgium, Mont-Saint-Guibert
... következő folyamatlépésben, a saccharification során ezeket a dextrineket glukoamiláz segítségével tovább bontják fermentálható cukrokká. A fermentációs folyamat során ezeket a fermentálható cukrokat részben aerob módon, de főként anaerob módon a Saccharomyces cerevisiae (élesztő) biomasszává és etanollá alakítja; a cukrot tartalmazó nyersanyagot, mint például a cukornád, közvetlenül a zúzás után lehet fermentációra táplálni. Upstream folyamatcsoportok: - Tárolás - Tisztítás - Őrlés / Zúzás - Mash-elés - Liquefaction - Saccharification - Fermentáció (batch vagy folyamatos)...
Portfólió (28)
Belgium, Vinalmont
Az Avieta több mint 80 éve prémium minőségű belga gofri gyártó. Családi vállalkozásunk egyedülálló tudást fejlesztett ki, amely ötvözi a hagyományos belga recepteket és a kiváló minőségű alapanyagokat, mint például a valódi vaj, a természetes élesztő vagy a híres belga gyöngycukor! A gofrijaink páratlan íze és textúrája nemzetközi elismerést hozott az Avieta számára. Széles választékban kínálunk...
Portfólió (2)
Belgium, Isnes
... adalékanyagoktól. Allergénmentesek is (glutén, laktóz, szacharóz, só, élesztő és keményítő). A termékek minőségét a gyártás minden szakaszában ellenőrzik, és nyomon követhetőségük biztosított. Ezenkívül a laboratórium nem végez állatkísérleteket, és mindent megtesz a természet tiszteletben tartása érdekében, mind az ökológiai lábnyomának csökkentése, mind a csomagolás és tárolóanyagok tervezése és anyagai tekintetében. A teljes gyártás Belgiumban zajlik.
Belgium, Bree
Az Ön partnere élesztő, cukrászati termékek, pékségi alapanyagok, édességek, üdítők stb...
Belgium, Irchonwelz
A Géants Sörfőzde ötvözi a hagyományt és a technológiát, hogy magas erjesztésű, ízletes söröket állítson elő, a legszigorúbb minőségi és élelmiszer-higiéniai normák betartásával. Sörök: Gouyasse Tradition, Gouyasse Triple, Saison Voisin, Urchon, Ducassis. Sörjeink kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek (maláta, komló, tiszta víz és élesztő). Teljesen természetesek, és nem tartalmaznak adalékanyagokat. Az üvegben vagy hordóban történő utóerjesztés 100%-ban természetes szénsavat biztosít számukra.
Belgium, Diest
A fondok MSG, élesztő kivonat, színezékek, illat- vagy ízesítő anyagok hozzáadása nélkül készülnek. Amit viszont használunk: friss zöldségek és fűszerek, helyi beszállítóktól származó csontok, egy nagy főzőedény és sok türelem…...