Belgium, Mont-Saint-Guibert
34km
... következő folyamatlépésben, a saccharification során ezeket a dextrineket glukoamiláz segítségével tovább bontják fermentálható cukrokká. A fermentációs folyamat során ezeket a fermentálható cukrokat részben aerob módon, de főként anaerob módon a Saccharomyces cerevisiae (élesztő) biomasszává és etanollá alakítja; a cukrot tartalmazó nyersanyagot, mint például a cukornád, közvetlenül a zúzás után lehet fermentációra táplálni. Upstream folyamatcsoportok: - Tárolás - Tisztítás - Őrlés / Zúzás - Mash-elés - Liquefaction - Saccharification - Fermentáció (batch vagy folyamatos)...
Portfólió (28)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play