Gasztronómia

Az étteremipar magában foglalja az ételek, italok és gasztronómiai termékek elkészítését, értékesítését és szolgáltatását. Ez a vendéglátóipar egy részterülete, amely a vendéglátással foglalkozik. A vendéglátás ellentétben az éttermekkel nem csak a éhség és szomj szükségleteinek kielégítésére, hanem a kulturális szükségletek, mint az élmények és a kommunikáció igényeinek kielégítésére is.

Az étteremipar területén szerepel a kulináris kreativitás valamint bemutatás, szállítás és szolgáltatás, hogy az ügyfeleket ételekkel és italokkal ellássák.

Ebben az iparágban olyan kategóriákat talál, mint:

  • Catering,
  • Éttermek,
  • Party szolgáltatás,
  • Rendszeres éttermi szolgáltatás,
  • Ital házhozszállítás, és még sok más.

A kategóriákban található termékek lehetővé teszik az ügyfelek optimális kiszolgálását, a szolgáltatás egyszerűsítését vagy az események minőségét jó gasztronómiával fokozni.