Spanyolország, Montcada i Reixac-Barcelona
A Max Zander már a kezdetektől fogva a termékeinek minőségéről ismert, amelyeket eredeti német stílusban, kézműves módon készítenek. 1968 óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy megőrizzük azt a minőséget, amely elnyerte a bizalmukat. A Max Zandernél termékeinket szigorú minőség- és élelmiszerbiztonsági irányítási rendszernek vetjük alá, a friss alapanyagok és első osztályú összetevők kiválasztásá...
Portfólió (28)
Bulgária, Rakovski
...Főtt füstölt kacsahús, zsírozva, vákuumcsomagolásban Hozzávalók: kacsahús, állati fehérje, tartósítószer: nitrát só. Származás: Bulgária. Közvetlen fogyasztásra szánt termék. Tárolási hőmérséklet: 0 °C-tól 4 °C-ig. Ár: 2,99 €...
Portfólió (10)
Németország, Wermelskirchen
...Hüvely cigarettás dobozokhoz L és XL méretben. Mágneses záródással és kontrasztos varrással. Típus: 2802 Szín: fekete Anyag: bőr Méretek: kb. 9,5 x 7,5 x 2,5 cm...
Portfólió (184)
Spanyolország, Toral De Los Vados-León-España
...Juan Fernández S.L. Sonka- és Felvágottgyár Kézműves előállítás, mint például: El Botillo del Bierzo, csípős és édes chorizók, Chorizo Herradura, lombozott sonka, érlelt sonka, San Martiños (kolbász), Cecina de Babilla, füstölt lacon, hasaalja, füstölt bacon, pácolt lacon (gourmet termék) és még sok más... Friss sertéshús is rendelkezésre áll, mint például: bordák, szűzpecsenyék, bordák, hasaalja, friss sonka, friss csülök, és természetesen a sózott és friss termékek, mint: fül, farok, gerinc, sertésfej, orr, sertéslábszár.
Portfólió (4)
Franciaország, Carquefou
...Félzsíros termékeink a klasszikus húsipari termékeket vonultatják fel, mint például a lábszár, a hasaalja, a lapocka,... és a régi módszerrel füstölve. Ezen kívül téli ételek elkészítéséhez szükséges készleteket is tartalmaz, mint például a savanyú káposzta, a füstölt hús lencsével, a pörkölt, a pokolba való lapocka, stb. Nem feledkezünk meg a baráti pillanatokról sem a régi módszerrel füstölt bélszínnel.
ufs.country_names.RU, Moscow
... szalvétával. Tálcáink hermetikus (zárt) zárással rendelkeznek, így a folyadék nem tud kifolyni. A tálcában lévő nedvességelnyelő szalvéta biztosítja, hogy a csomagolt termék - a hús vagy a darált hús - friss és száraz maradjon. Alacsonyabb thermoformáló szalagokat is készítünk széles hőmérsékleti tartományban - ezeket halcsomagolásra (friss, sózott, füstölt), füstölt húsok és félkész termékek (kolbászok, ínycsiklandóságok, fagyasztott alapanyagok fasírtokhoz, töltött káposztához, palacsintákhoz és egyéb ételekhez) használják. Nálunk a legjobb csomagolási megoldásokat találja termékeihez!
Portfólió (20)
ufs.country_names.RU, Barnaul
...A univerzális füstölő a sózott sertészsír, hús és hal kültéri meleg füstölésére lett tervezve. Tartalmaz egy rácsot a termék füstöléséhez és egy zsírtálcát. Különböző méretekben elérhető: 380x280x170, 450x280x170, 450x280x240 mm. Súly: 2,9 kg – 9,6 kg. Falvastagság: 11,5 mm. Anyag: Acél Felhasználás: Kültéri...
Portfólió (43)
Belgium, Alken
...A SCHEPERS már háromnegyed évszázada elismert gyártója a prémium húskészítményeknek, amely a legjobb minőségű sózott és füstölt felvágottakra specializálódott. Absolút slágerünk a filet d'Anvers extra, marhahús füstölt hús. Minden termékünket mesterségbeli tudás és szenvedély jellemzi. Régi hagyományos recepteket ötvözünk friss alapanyagokkal és a legmodernebb gyártási módszerekkel és eszközökkel...
A HAZAI SZÁRAZ FŰSZERES MARHAHÚS (BEEF JERKY) 100%-ban magyar eredetű, sovány marhahús combjából készül, amelyből eltávolították az összes zsírt, csíkokra vágták, majd megszárították, így megakadályozva a romlást. Ez a szárítás általában só hozzáadását is magában foglalja, hogy megakadályozza a baktériumok fejlődését a húsban, valamint fűszereket a jobb íz érdekében, mielőtt eltávolítanák a nedvességet. A „JERKY” szó a charki szóból származik, amely az észak-amerikai őslakosok Quechua nyelvéből ered, és „szárított, sózott hús”-t jelent.
Magyarország, Budapest
Hazai Meat Plc is a hungarian company, manufacturer of dried salami and sausage products, and cooked marinated meat products.
Lengyelország, Międzyrzec Podlaski
... készételeket gyártunk. A gondosan kiválasztott nyersanyag és a termék tökéletes kivitelezése hozzájárult a vállalat piaci sikeréhez. A termékek és a hús értékesítése mellett sertéshúst darabokban, valamint friss és fagyasztott baromfit is forgalmazunk. A mottónk, a "Kifejezetten Önnek" határozza meg fő célunkat. Szeretnénk, ha ügyfeleink elégedettek lennének a cégünkből származó termékekkel. Termékeink széles választéka lehetővé teszi, hogy a legigényesebb ínyencek ízlésének is megfeleljünk. Elsődleges célunk a hagyományos és természetes módon készült húskészítmények előállítása.
Belgium, Wijnegem
... specialitásunk a füstölt lóhús előállítása. Az Equinox GEROOKT PAARDENVLEES egy elismert helyi termék, amely híres ízéről. Kínálunk egy korlátozott választékot házi készítésű sertéshús alapú specialitásokból is. Az Equinox egy BEREID MAALTIJDEN választékot is piacra dob, amelynek specialitása a 'Pörkölt'. Tízes receptúrák különböző húsfajták alapján, különböző csomagolásokban elérhetők. Az Equinox mint SZELETELŐ ÉS CSOMAGOLÓ friss hús és húskészítmények terén.
Szlovákia, Kopčany
... tenyésztése, amely nem kapcsolódik tejtermeléshez, és magában foglalja a tejhasznú hízóborjak, vágóborjak és a saját szaporítású alapállomány tenyésztését. Húsmarhák: Gasconne Highland Piemonti szarvasmarha Valaška fajta Húshasznú juhok és keresztezett fajtáik: Ile de France Nemesített valaška Romanov juhok Suffolk Ha bármilyen kérdése van a hús- és húskészítmények szállításával kapcsolatban...
Belgium, Lille
A Jepro egy kiskereskedelmi és nagykereskedelmi vállalkozás, amely húsárukra, snackekre és különféle fagyasztott termékekre specializálódott. A Jepro húsáruk gyártója (hús szeletek, hús előkészítmények és főtt húsáruk), grillező és egyedi termékek.
Belgium, Izier
... sem. Dió: A sonka finom része, enyhe, természetes pácban sózva, füstölt vagy sem. Szalonna: Szárazon sózott has, füstölt vagy sem. Kézműves főtt sonka: Kiváló minőségű sonka, kézműves módon sózva, sütőben főzve és párolva. Száraz kolbász: Kiváló minőségű sertés- és marhahúsból készült készítmény.
Spanyolország, Cartagena
A több mint 40 éves fogyasztói szolgáltatás során szerzett tapasztalatával a Ricardo Fuentes e Hijos a sózott és füstölt termékek szektorának vezető vállalatává vált hazánkban, nap mint nap növekszik, új piacokra lép, innovál, a legjobb technikai alternatívákat keresi és növeli termékeinek minőségét.
Belgium, Evergem
... kolbászok Sonkás kolbász, borjúkolbász, gombás kolbász, ebédkolbász… * Pástétomok Kenyérre kenhető pástétom, parasztpástétom, szezonális pástétom… * Sózott húsáruk Sózott szalonna, füstölt szalonna, csülök, filet d’anvers…...
Spanyolország, Geras de Gordon
Több mint 60 éve és három generáción át az Entrepeñas S.L. hagyományos módon készít spanyol hús- és kolbásztermékeket. Tevékenységünket Geras De Gordónban, León tartomány északnyugati részén, 1200 méter magasságban végezzük, ahol a nedves éghajlat ideális körülményeket biztosít a minőségi kolbászok érleléséhez. Termékeink minőségét csak rendkívül alacsony áraink múlják felül.
Belgium, Schoten
...A Willbert már több mint 20 éve készít kézműves húsárukat a "De Bourgondische Hoeve" néven. A Bourgondische Hoeve sonkákat és kasselerribeket, főtt húsokat, májasokat, fejeket, hústekercseket és töltött húsokat, füstölt és sózott húsárukat, valamint szalonnát kínál.
Belgium, Lummen
... garantálunk, amely erősebbé teszi az Ön üzletét. A Coenen & Co-nál a legszigorúbb higiéniai normák maximális tiszteletben tartásával dolgozunk. Így biztos lehet benne, hogy tiszta ízeket és a legfinomabb termékeket kapja. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és válasszon egy hús- és sajtkiskereskedést, amely az ízt helyezi az első helyre.
Belgium, Beringen
Bruegel húsáru, egy fiatal és dinamikus vállalat, amely hús- és frissáru szakosodott. Ön professzionálisan és szenvedéllyel foglalkozik friss élelmiszerekkel? Mi készen állunk Önnek egy széles választékkal húsárukból, salátákból, sajtokból, specialitásokból és előcsomagolt termékekből.
Belgium, Wommelgem
A Schots egy széles választékot kínál magas minőségű kézműves húsárukból. A Schots által készített termékek három kategóriába sorolhatók: főzőkolbászok, pástétomok és nyers sózott vagy füstölt húsáruk. Mindezek a termékek a szakosodott nagykereskedőknek kerülnek forgalomba. A termelés 60%-a privát címkés termékekből áll. A Schots Hollandiába, Franciaországba, Németországba, Svájcba...
Spanyolország, Cartagena
A Ricardo Fuentes e Hijos a sózott és füstölt termékek szektorának vezető cége Spanyolországban, piacvezető termékekkel, mint a mujló ikra, maruca ikra, tonhal és bonito mojama, tonhal has és tonhal szűzpecsenye.
Portugália, Ponte De Lima
... – Ponte de Lima stílusú kolbászokat és füstölt árukat. A feldolgozott termékek folyamatos növekedésével mindig hűek maradtunk a hagyományos kolbászkészítési folyamatokhoz, amelyeket kézműves módon készítünk, és mindig betartva a minőségi és biztonsági előírásokat az egészségügyi és higiéniai normák szerint. Az idő múlásával, és már némi piaci tapasztalattal a hátunk mögött, széles termékválasztékkal rendelkezünk, két saját márkával: Quinta dos Fumeiros és Fumeiros Campelo. Fő piacunk az Északi Régió, most pedig a középső területekre is terjeszkedünk, mindig figyelve az exportlehetőségekre.
Belgium, Machelen (Bt.)
... lehetséges. Fogyasztói vagy vendéglátóipari csomagolás. Csomagolva az Ön saját magáncímkéje alatt vagy a mi Guina márkánk alatt. Bércsomagolás (szerződéses csomagolás) szintén lehetséges. Az összes termékcsalád áttekintése a kínálatunkban: szalámi (szalámi, könnyű szalámi, chorizo), szalonna termékek, főtt húsok (sonka, zsírtalanított sonka, húspástétom, párizsi kolbász, Mesteri sonka), füstölt...
Lengyelország, Liszki
...sonkákat, szalonnákat, füstölt húsokat, szűzpecsenyéket, balerónokat és belsőségekből készült termékeket. Reméljük, hogy a hagyományok iránti elkötelezettségünk és a kiváló íz megőrzésére való törekvésünk miatt termékeink elnyerik tetszésüket.
Franciaország, Saint-André-Le-Puy
...tiszteletben tartva a hagyományos érlelési folyamatot. Több mint 9 hónapig érlelik őket, így minden finomságuk megmutatkozik. A COLA Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legjobb darabokat válasszuk ki a kolbászaink elkészítéséhez. A vállból, a hasból vagy a sonkából származó húsok, főként Auvergne-ből vagy Rhône-Alpes-ból, mindegyike egy ügyes keverékbe kerül. Így minden receptünknek megadjuk a puhaság és az aromás erő karakterét. A természetes bélbe töltés kézzel történik.
Portfólió (2)
Belgium, Oosterzele
A Brackenier LBC már több mint ötven éve mestere a kézműves húsáruknak. A hagyományos gyártási módszereknek és a legszigorúbb higiéniai és ellenőrzött körülmények között végzett előkészítéseknek köszönhetően húsáruk a legjobb minőségűek.
Spanyolország, Ripollet (Barcelona)
Az Antonijoan L.C. egy spanyol húsipari termelő, amely 1976 óta működik. Fő termékeink: - Szalonna, - Kolbászok, - Főtt sonka, - Chorizo Rosario, - Pâték. A HORECA (Szálloda, Étterem és Catering) kereskedelmi szektorára specializálódtunk. Székhelyünk Ripolletben található (7 km-re Barcelonától) egy 3000 m2-es gyárban, amely a legmodernebb ipari berendezésekkel és gyártási módszerekkel...
Spanyolország, Rielves-Toledo
A Mecanova egy spanyol cég, amely a HÚSIPARI BERENDEZÉSEK szektorában versenyez a legújabb technológiával rendelkező német és dán vállalatokkal. A Mecanova alapvető értéke az emberi tőkéje, amely szenvedélyesen szereti a húsipari ipari folyamatokhoz alkalmazott technológiát.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play