...hogy elősegítsék a gorgonzolára jellemző penészgombák fejlődését, amelyek meghatározzák a zöld színeződést (érlelés). A tészta egybefüggő, szalmasárga színű, gazdag fényes zöld penészgombák fejlődésével tarkított. Határozott, csípős, jellegzetes ízű.
Átlagos súly: 12 kg
Minimális érlelés: 90 nap...
Az Asia Europe Trade (AET) egy európai vállalat, amely irodákkal rendelkezik Európában és Ázsiában, és a kereskedelemre specializálódott.
1) Fogyasztási cikkek (FMCG)
2) Márkás termékek (édességek, italok, élelmiszerek és nem élelmiszerek)
3) A-Brands, nemzetközi kereskedelmi márkák
4) Egyedi megoldás és áruszállítás 2 és 2 kikötőbe szuper- és hipermarketek, valamint e-kereskedelem számára
5) Bor...
...Pikáns fűszerkeverékünkkel minden gulyás mesés gulyássá válik.
Jobban és tökéletesebben nem érheted el a klasszikus gulyás ízét. Az erőteljes és finoman gyümölcsös aromák keveréke pontosan azt a tökéletes hangot üti meg, amire szükség van.
Klasszikus gulyás finomításához, gulyásleveshez, burgonyagulyáshoz, egytálételekhez, tészta- és rizsételekhez. Itt a praktikus szóróedényben a pikáns készlethez.
Tartalom: 300,00 g
Cikkszám: 802038...
...A szardíniák, intenzívek és ízletesek, valamint a fűszeres, enyhén édes kömény együtt alkotják a mediterrán receptek örök klasszikusát. Az ízük, amely tipikusan szicíliai, nehezen megtalálható a régión kívül, meglepi majd a vendégeit.
... egész és őrölt kömény a darált húsos kolbászok, házi kolbászok, hummusz (őrölt formában, mint por) elengedhetetlen része lehet. Használják tészta ízesítésére, darált húsos ételek, húsos savanyú káposzta, rizses káposzta, grillezett ételek és sós kekszek készítésekor.
Csomagolás: Por – 250g, 500g és nagy kiszerelés;...
... színt és kellemes, fűszeres ízt kölcsönözve nekik. Erősen színezheti az evőeszközöket (különösen a fából és műanyagból készült eszközöket), amelyekkel adagolják és keverik az elkészített ételt. Az élelmiszeriparban a kurkumát vaj, majonéz, tészta és sajt színezésére használják.<strong>Felhasználás</strong>A kurkuma szószok, szárnyas ételek, krémlevesek és omlettek fűszerezésére szolgál. Jól illik a...
... fokhagymás és fűszeres öntettel, vagy friss zöldségekkel és feta sajttal párosítva, ezek a vörös lencse fusilli tészták ízrobbanást és látványos megjelenést hoznak a kulináris alkotásaidba. Továbbá, mint minden termékünk, ezek is bio és vegánbarát, biztosítva ezzel a tápláló és bűntudatmentes étkezési élményt.
Adag mérete: 100g
Energia tartalom: 1537kj / 361,9 kcal
Összes zsír: 0,59g
Telített zsír: 0,16g
ÖSSZES SZÉNHIDRÁT: 69,56g
Cukrok: 2,42g
Rost: 3,41g
Fehérje: 19,18g
Só: 0,03g...
...A szőlőmag tészta durum búzadarából és Vitis szőlőmaglisztből készült, vegán természetes termék, sötét színű és ízletesen fűszeres ízű. Elérhető spagetti vagy penne formájában.
Finom szőlőmag tésztánkat durum búzadarából és kiváló minőségű szőlőmaglisztünkből készítjük. A receptúrában csak kis mennyiségű szőlőmaglisztet adhatunk hozzá, hogy megőrizzük a tészta stabilitását, mivel a...
... ismerünk. Az érlelés kontrollált páratartalmú és hőmérsékletű környezetben történik, legalább 45 napig. Előételként és első fogásként (pl. rakott tészta) ajánlott.
SÚLY:300/350 g
Kategória:Kalábriai felvágottak
Súly:0.350 kg
Összetevők:Sertéshús, Só, Természetes aromák és fűszerek
Cukrok:dextróz és szacharóz
Antioxidáns:E301
Tartósítószerek:E250-E252...
...25 KG Kraft Táska. Használati cél Sudem kenyérkeverék (10 kg), az összetevő élesztő (300 GR zsemlehez, 400 g nagy kenyerekhez) és víz (6 liter) összekeverésével tésztává alakul. A tészta hőmérséklete 25-27 °C, 10 perc lassú, 7 perc gyors gyúrás. 1. Fermentáció 15 perc (a pulton). 2. Fermentáció, 30 perc fermentáció szükséges. Sütési idő 30-35 perc. 1 év tárolás hűvös, száraz helyen.
...Ez a bio lenmagliszt barna lenmagból készült, fehérjében és rostban gazdag liszt, jó forrástulajdonságokkal. A jellegzetes, fűszeres íz finomítja a különféle pékárukat, és diós ízt ad a turmixoknak, shake-eknek vagy tálaknak. Sütéskor a gabonaliszt körülbelül 20%-át helyettesítheti lenmagliszttel.
Legyen szó alacsony szénhidráttartalmú zsemléről vagy fehérje shake-ről, fedezze fel a...
...Ez a piros pesto (a harmadik az olasz zászló színeiben készült pestónkban, a zöld és a fehér után) olyan ízű, mint a kedvenc fűszeres arrabbiata szószod és a sós ananászos-fokhagymás mártogatós, bagna cauda keveréke. Más szavakkal, finom.
...Hagyományos Kókusz-Mogyoró Szósz (Maphraw Thaw) szépen fűszeres, krémes és tele van mogyoró ízzel. Olyan fantasztikus és sokoldalúan felhasználható, hogy egy konyhából sem hiányozhat.
Elkészítési javaslat:
A Kókusz-Mogyoró Szósz tökéletes rizs-, tészta- vagy zöldség ételekhez, friss saláták és tálak önteteként, fűszeres pácolásként levesekben és currykben, tökéletes
satay szószként, mártogatós...
...Egy mediterrán szellő fúj az ön tányérjában. Az Olíva gyümölcsös ízének házassága a Fehér Föld szürke sójának erejével.
Használja fűszerként rizs, kuszkusz vagy tészta alapú ételekhez (főzés végén), szószokhoz, zöldségekhez, rakott ételekhez, kenyértésztához vagy pizzához, különleges kenyerek készítéséhez stb...
SKU:SGALG250...
...A Harissa Paszta szósz egy paprika, koriander, chili, olívaolaj és fokhagyma keveréke.
Ez a fűszeres ízesítő gazdagíthatja a paradicsom alapú szószokat, és fantasztikus kísérője sok marokkói ihletésű ételnek.
A Harissa szósz szép fényű és jó mélységű. Nagyszerű gazdag textúra, sima és tartós állag, jó tapadással.
Az ízek nagyon jól kiegyensúlyozottak, a megfelelő csípősséggel, amely lehetővé teszi a fő összetevők kiemelkedését. Finom pörkölt paprika aroma.
Egy ízletes csípős szósz, amely eredetileg Észak-Afrikából származik.
A termék eltarthatósága 30 hónap, és több formátumban elérhető.
...A Trahana egy hagyományos tészta. Az egyik legrégebbi tartós élelmiszernek számít a görög történelemben.
Minden görög ismeri a Trahanát, és emlékezhet azokra az ízletes időkre, amikor Trahanát szolgáltak fel ebédre, vacsorára, uzsonnára, vagy akár megfázás esetén is. A Trahanát általában levesként főzik, és juhsajttal tálalják.
...A konyha mindentudója - az ügyfél igényei szerint kialakítható fűszermalom, amely minden fűszerkeverékkel elérhető a mindennapi konyhához.
Minden konyhának szüksége van egy mindentudóra!
Akár tüzesen csípős, virágosan friss vagy mediterrán ízvilágú. Széles választékunknak köszönhetően a malomfűszerek szinte minden ételnek megadják a fűszeres ízt. A tészta, a hal, a hús és a saláták így pillanatok alatt ízletes ételekké válnak.
...A ház specialitása, préselt és nyújtott tagliatelle. Az egyedülálló ízélmény érdekében kizárólag bio alapanyagokat használunk. A svájci gourmet tészta.
Súly: 250g...
...pillangó formázók, orecchiette és trofie készítő gépek stb. ... Ezen kívül képesek vagyunk teljes üzletek és friss tészta laboratóriumok megnyitására; valamint a helyszínre is elmegyünk az installálás és az oktatás érdekében, receptgyűjteménnyel a kevésbé tapasztaltak számára (nagy választék töltelékekből, a klasszikus húsos, ricottás, fűszeres, lazacos stb. töltelékekig), több mint húsz éves tapasztalatunk alapján, mint tészta- és ravioli gyártók.
... termékkínálatának, amely kizárólag Olaszországban termesztett és feldolgozott alapanyagokból készült. A termékek között megtalálhatók a pizzaszósz, tészta vagy bármilyen más étel, a fűszeres, de mégis lágy ízű ketchup, sőt, még az ital formájában fogyasztható lé is, akár önállóan, akár különböző koktélokban. A vállalat weboldalán megismerhetők a termékcsalád összes terméke, az összes érték és a Pomì gyártási folyamatait szabályozó eljárások, és még sok más.
Gép széles választékú kekszek előállítására, két színű töltelékkel, fűszeres, szivacsos sütemény, habcsók, omlós tészta. A gépek rozsdamentes acélból, bronzból, rézből és alumíniumból készülnek.