A RAYA, francia cég, az iráni élelmiszertermékek importálására és forgalmazására specializálódott. Kivételes termékeinket a legnagyobb gondossággal választjuk ki kis termelőktől vagy szövetkezetektől. Ezek az év terméséből származnak, és többségük biológiai tanúsítvánnyal rendelkezik. Ritka és egyedi termékeket is kínálunk, különösen vadon gyűjtött termékeket. Franciaországi műhelyeinkben pörkölj...
Portfólió (45)
Franciaország, Paris
... népszerűsítik őket Egyiptomban. Ezek a fáraók kedvenc gyümölcseivé válnak, akik beépítik őket a kenyérbe. Ezzel párhuzamosan ezeket az olajos magvakat Közép-Ázsiában, az iráni-afgán fennsíkon is termesztik. Később a görögök közvetítésével elterjednek Európában. Az arabok ezután a mediterrán partvidéken termesztik őket. A rómaiak számára az édes mandulák a „termékenység gyümölcse” voltak. A 16. században Franciaország is elkezdi termeszteni őket.
Azonos termékek
Mandula
Mandula
Egyéb termékek
Kávé
Kávé
Portfólió (24)
Franciaország, Montenay
...Egyéb csomagolások NAGYKERESKEDÉS és ZACSKÓK: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - A mandula egy héjas gyümölcs, amelyet zöld, bársonyos burkolat borít (a héj), amely éréskor megszárad és felreped, felfedve a diót. Amikor a mandulákat hámozzák és szárítják, a héjuk barna. A VIJAYA napfényben gazdag hámozott mandulák válogatását kínálja. Referencia:20100.1...
Portfólió (123)
Franciaország, Paris
HECOSFAIR, Légy Hős! HECOSFAIR, a kivételes, bio fairtrade & crueltyfree termékek szolidáris márkája, 2019 óta egészséges étkezést és ökologikus, etikus, fenntartható fogyasztást kínál. - A HECOSFAIR 2021-ben elnyerte a LUXLife Magazine Best Crueltyfree Grocery Brand France díját. - Szintén 2021-ben a HECOSFAIR néhány prémium élelmiszere a világ 500 legjobb összetevője között szerepel a Régalade...
Portfólió (133)
Franciaország, Olivet
...és hozzájárul a "rossz" koleszterinszint csökkentéséhez. Tápláló snack, amely csökkenti az éhségérzetet. A mandula (ebben a második értelemben) egy olajos mag, világos húsú, ropogós, édes vagy keserű (a vad mandulák esetében). Hosszúkás és lapított, a csírázó végén hegyes, enyhén bolyhos barna héj borítja. Amikor ezt a héjat óvatosan eltávolítják, a mandulát hámozottnak nevezik.
Portfólió (114)
Franciaország, Montelimar
... kézművesség iránti elkötelezettségünket a részletekre fordított gondos figyelem tükrözi, a legjobb alapanyagok, mint például a Montélimar-i csokoládés mandulák kiválasztásától kezdve, egészen a cukrászati termékek minden egyes darabjának gondos elkészítéséig. Bővítjük palettánkat cukrászdákkal és édességekkel, csokoládés vagy nem csokoládés változatban, valamint egy egyedülálló Pâte à tartiner-rel, amely a reggelijeit a tiszta ínycsiklandóság pillanataivá varázsolja. Csatlakozzon hozzánk ebben a kulináris élményben, és hagyja, hogy elragadja a francia kézműves cukrászat gazdagsága.
Portfólió (154)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre