Franciaország, Astaffort
84km
Le Grand Bluff : Egy vegán és bio gasztronómiai univerzum Merüljön el a Grand Bluff ízletes és meglepő világában! Merészen újraértelmeztük a francia gasztronómia klasszikusait 100%-ban növényi és bio változatban. Több mint egy egyszerű márka, a Le Grand Bluff egy szenvedélyes mozgalmat képvisel a fenntartható, a környezetre, az állatokra és az egészségére tiszteletteljes táplálkozásért. Fedezze ...
Portfólió (7)
Franciaország, Gourdon
77km
A GODARD Ház a libamáj és a dél-francia vidéki termékek előállítására specializálódott. Így a vállalat széles választékot kínál kiváló minőségű libamájakból, például vászonba csomagolt libamájat, füge ízesítésű libamájat, valamint készételeket, mint például kacsakonfit vagy cassoulet.
A Dél-Nyugat szívében, Albigeois vidékén található, tevékenységünket prémium termékek, például libamáj, konfitált hús és cassoulet gyártására szenteljük, sok más mellett. Négy generáció óta friss termékeket kínálunk egész évben, a konzervjeink és ínycsiklandó csomagjaink mellett. Fedezze fel azonnal a Dél-Nyugat ínycsiklandó kacsamelljeit és konfitált libáit!
Portfólió (4)
Franciaország, Gourdon
78km
A VALETTE cég 1920 óta a Périgord-i libamáj és fekete szarvasgomba gyártására és értékesítésére specializálódott. A VALETTE FOIE GRAS egy családi vállalkozás, amely autentikus és helyi ételeket kínál. Bőségesen készítjük el ezeket a termékeket, és tipikus dél-franciaországi ételekben, mint például a cassoulet, is kínáljuk őket. Termékeinket Franciaországban és külföldön is forgalmazzuk.
Franciaország, Beaumont De Lomagne
61km
A gesztus iránti szeretet és a komolyság vezette a 1888-ban alapított, Antoine Micouleau által vezetett kis beaumonti hentesüzemet, hogy La Maison Micouleau, kézműves konzervgyárrá váljon. Azóta apáról fiúra adjuk át receptjeinket. Hazánk szívében, Lomagne-ban, minden ízét megadjuk a terroir szónak. Minden termékünket, mint például a libamáj, a konfitált húsok, a cassoulet és más tipikus ételek...
Franciaország, Objat
134km
Kézműves vállalkozás, amely 1979 óta működik a Corrèze régióban. Kacsa- és libakonzerv készítése - Félkész vagy konzerv egész kacsamájak, natúr vagy périgordi szarvasgombás változatban, májblokkok. - Konzerv egész libamáj, natúr vagy szarvasgombás. - Májas specialitások: májjal töltött füge, májmedálok, kenhető májkrémek, kacsamájas rillette, májjal töltött fürjek, májjal töltött kacsamell...
Portfólió (7)
Franciaország, Pomarez
212km
Három generáció óta a DUMECQ család a Chalosse szívében készít libamájat. A DUMECQ vállalat a libamájak mellett konzervtermékeket és friss farmi termékeket is gyárt. Így széles választékot kínál: friss termékek (kacsaszeletek, egész kacsa, kacsamájas libamáj, kacsamell), konzerv vagy üveg libamájak, kacsamellek, gyomrok, konfitált kacsák, kacsacombok és szárnyak konzervben, helyi termékek konzervben (kacsazsírok, libamájjal készült rillettek...) és ajándékcsomagok.
Franciaország, Cahors
46km
A SUDREAU egy olyan vállalat, amely a libamáj, kacsamell, zúza, kacsarillett, kacsakonfit és a Délnyugat tipikus ételeinek, mint a Cahors-i Coq au Vin vagy a cassoulet, gyártására és értékesítésére specializálódott.
Franciaország, Cambiac
67km
...Minden kacsánkat több mint 20000 m2-es területen neveljük. Családi gazdaság, amely önellátó tenyésztést folytat, fehér kukoricával tömve, engedéllyel rendelkező konzervgyár. Politikai irányelveink a tenyésztés minőségén és az állat élelmiszer-nyomon követhetőségén alapulnak. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Széles választékot kínálunk konzerv termékekből, amelyek kizárólag a mi tenyésztésünkből származnak: libamáj, pástétom, galantine, konfitált termékek.
Portfólió (1)
Franciaország, Vigan (Le)
77km
A THOCAVEN vállalat kacsatenyésztésre specializálódott. A kacsákat szemeskukoricával etetjük, hogy egészséges és természetes termékeket garantáljunk. Teljes választékot kínálunk kacsahúsból, mint például libamáj, mellfilé, konfitált hús, tournedos, rillette, kolbász, combok...
Franciaország, Hagetmau
195km
A LE GRENIER DES GASTRONOMES egy Landaise vállalat, amely a kacsahús előállítására és forgalmazására specializálódott. A modern termelőhely rendelkezik európai engedéllyel és a Délnyugat kacsamájas tanúsítvánnyal. Így a LE GRENIER DES GASTRONOMES nyers kacsamájat, kacsamell filét, szárított és füstölt kacsamellet, kacsakonfitot, kacsazsírt, félig főtt kacsamájat és konzerv kacsamájat állít elő. A ...
Franciaország, Barcus
222km
A LA FERME UHARTIA a házi kacsák szakértője. Hagyományos kacsatenyésztést és kukoricával való tömés műhelyt alakítottunk ki, mielőtt belekezdtünk a kézműves farmi termékek előállításába, a CEE szabványoknak megfelelően. Így széles választékot kínálunk kacsából készült termékekből, mint például házi kacsamáj, kacsakonfit, kacsarillett, májpástétomok, valamint készételek, mint a kacsadob és a töltöt...
Franciaország, Lescar Cedex
150km
Az EURALIS GASTRONOMIE szoros együttműködésben dolgozik az élelmiszeripari szakemberekkel, hogy megoldásokat kínáljon catering tevékenységükhöz és biztosítsa számukra a libamájat. Az EURALIS GASTRONOMIE több márkával rendelkezik a keresett piacok szerint, mint például a ROUGIÉ, MONFORT vagy JEAN STALAVEN. Mi vagyunk a kacsák és libák tenyésztésének és feldolgozásának szakértői.
Franciaország, Badefols Sur Dordogne
110km
A Domaine de la Barbe, más néven Foie Gras Kuster, kacsamájat és libamájat termel. A birtok olyan májakat kínál, amelyek nem tartalmaznak adalékanyagokat vagy vegyi tartósítószereket. A birtok emellett különféle májas specialitásokat, pástétomokat, rilletteket, zsírokat, konfitált ételeket, gyomrokat, konfitált specialitásokat, szárított mellet, valamint készételeket, mint például a Périgourdin c...
Franciaország, Castelnau-Chalosse
210km
A nagymamáink vidéki konyhája - A Basse-Cour Gourmet egy családi vállalkozás, amely a Foie Gras-ra specializálódott, Dax közelében, Chalosse-ban, a Landes (40) vidéki területén található, a dél-nyugati hagyományos falusi tájon. A helyi gasztronómia iránti szeretetünkkel családunk olyan szellemiséget ápol, amely a legjobb kacsás ételek előállítására összpontosít. Minden termékünk mulard kacsából sz...
Azonos termékek
A GURMÉ TANYA
A GURMÉ TANYA
Portfólió (1)
Franciaország, Lanzac
88km
A Grezelade Tanyája a nagy konyha egyik garanciáját jelentő régióban, a Quercy-Périgordban található. A családi vállalkozás a libamáj alapú konzervtermékek előállítására specializálódott. A cég friss termékeket és házi készítésű konzervételeket gyárt. Kínálatában szerepelnek a libamáj (libamáj tömb, egész kacsamáj és félig főtt libamáj), kacsamell, konfitált ételek és készételek. Emellett...
Franciaország, Caylus
18km
1896 óta 121 év telt el, és a Conserves d’Autrefois szakértelme folyamatosan gazdagodik. 121 éve végezzük szenvedéllyel, szigorral és kreativitással a munkánkat... Gasztronómiai örökségünk, amely gazdag, számos recept gyümölcse, amelyet szakácsaink dolgoztak ki az évtizedek során, ma értékes tudást ad nekünk, amely ebből az örökségből származik. A Quercy szívében található Ismeri a Conserves d’...
Franciaország, Laguiole
113km
A DROSERA GOURMANDE egy kézműves élelmiszer-specialitások gyártására szakosodott vállalat. A DROSERA GOURMANDE számos kacsából készült ételt készít, mint például a libamáj, a libamájblokkok, a libamájhabok, a gyomrok, a konfitált ételek, a kacsamell stb. A vállalat emellett tripoux-t, kolbászokat, pástétomokat, fritonokat, cassoulet-t, galantine-t, aperitifhez való terrine-ket és vadpástétomokat is kínál.
Portfólió (2)
Franciaország, Vezac
94km
Több mint 80 éve alapított DELMOND FOIE GRAS egy családi vállalkozás, amely a libamáj előállítására specializálódott. A cégnek van egy vágóhídja és feldolgozó egysége Dordogne-ban. Nagy- és kiskereskedelmi tevékenysége évről évre fejlődik. Így a vállalat libamájat, mellfilét, csirkemellet, combokat, szárnyakat, gyomrokat stb. állít elő és forgalmaz. A tudás és a hagyomány ötvözésével a DELMOND FOIE GRAS elkötelezett a kiváló minőségű termékek előállítása mellett.
Franciaország, St Pal De Chalencon
227km
A Velfor csoport, amely több mint 35 éve specializálódott a műanyagok feldolgozására, egyedi hőformázott csomagolásokat kínál az élelmiszeripar számára: libamáj tálca, tálca (fagyasztásra, mikrohullámú sütőben használható), edények, kiszolgáló betétek, érlelési kupola; az orvosi és gyógyszeripari területen (tablettás doboz, autoklábozható bliszter, gyógyszeroldat tasak, elsődleges és másodlagos...
Franciaország, St Medard D Eyrans
189km
1948-ban Néracban, a Lot-et-Garonne-ban alapított LOU GASCOUN cég közel 50 éven át egyetlen termékére építette hírnevét: a híres sárga sertéshúsos pástétom dobozára, amely egy családi recept alapján készült. Kézműves módon készítjük el termékeinket, amelyek mind a Délnyugat hagyományos receptjei alapján készülnek, frissen, gondosan válogatott alapanyagokból, színezékek és tartósítószerek nélkül. Kínálatunkban megtalálható a libamáj, pástétomok, angolna matelote, az Arcachoni medence leves, lámpás hal stb.
Franciaország, Terrasson Lavilledieu
121km
A J.BLANC SA egy kézműves vállalat, amely libamáj, pástétomok és készételek előállításával foglalkozik. Magas színvonalú termékek, a hagyományok tiszteletben tartásával, színezékek és tartósítószerek nélkül. BIO tanúsítvány a pástétomok egy részére, valamint almás kompót. Három vegetáriánus terrine szerepel a kínálatban. Gasztronómiai csomagok készítése önkormányzatok és vállalati bizottságok számára. Export és nagy mennyiségű rendelés lehetséges.
Portfólió (1)
Franciaország, Hagetmau
190km
1929 óta a BESSE FOIE GRAS cég a libamáj előállítására és forgalmazására specializálódott. A vállalat félig főtt libamájat, kacsamájat, lúdmájat és libamáj specialitásokat kínál. Emellett terrineket, pástétomokat, kacsakonfitokat, landai cassoulet-t, valamint ínycsiklandó ajándékcsomagokat is ajánl a vállalati bizottságok számára.
Franciaország, Foix
124km
Egy természetes és autentikus környezetben a ROUCH család 1870 óta valódi, rusztikus és ízletes helyi termékeket készít. Ariégeois sonka, májas szárazkolbász, hamu alatt érlelt kolbász, libamáj, kacsazsír, vaddisznó- és szarvaspástétom stb. A ROUCH húsipari termékeit az Európai Uniós szabványoknak megfelelő laboratóriumában készíti, Ferrières-ben, Ariège-ben.
Franciaország, Castanet-Le-Haut
111km
A Valtiere egy családi vállalkozás, amelyet 25 éve alapítottak Dél-Franciaországban. Az állattenyésztéstől a konzerválásig széles választékban innoválunk zsíros kacsából, csirkéből és libamájjal készült termékekben, amelyek minősége elismert Occitániában. Számos referencia, mint például kacsás merguez, chorizo, panírozott csirke, nyárs; és végül egy autentikus és különleges libamáj. Egész évben, megszakítás nélkül.
Franciaország, Frespech
75km
A SOULEILLES FOIE GRAS családi vállalkozás generációról generációra készít libamájakat. Egy hagyományos tenyésztés, egészséges táplálkozás, az állatot tiszteletben tartó etetés és egyedülálló szakértelem lehetővé teszi a vállalat számára, hogy kiváló minőségű termékeket állítson elő. A libamájak mellett a vállalat terrineket, pástétomokat, libamájkrémeket, mellfiléket, kolbászokat, zsíros húsoka...
Franciaország, Montaut
195km
A Maison LAFITTE 1920-ban alakult, és négy generáció óta a Landaise gasztronómiára specializálódott. A Maison a hagyományos zsíros kacsák valódi szakértője. Kacsa- és libamájakat, konfitált húsokat, mellfiléket, szárnyakat és kacsacombokat állít elő. Emellett kínál előételeket és készételeket, mint például kacsapástétom, kacsamousse, rillons és rillette, hagyományos pástétomok, terrinák, félig sü...
Franciaország, PEYREHORADE
234km
1929-ben alapították a BARTHOUIL Házat, amely füstölt lazacokat és libamájat gyárt és forgalmaz. A BARTHOUIL kacsák kizárólag a vállalat közelében található, kacsákat nevelő gazdáktól származnak. Különös figyelmet fordítanak a kacsákra a neveléstől a vágásig, a főzésig, a fűszerezésig és az érlelésig. A lazacok füstölése hagyományos dán technikák szerint történik. E tudás és a régi típusú füstöl...
Franciaország, Tournay
154km
A magas pireneusi lábánál, három generáció óta a "LES CONSERVES DE L'ARROS" GAILHOU - DURDOS megőrzi családunk régi tudományát, TOURNAY-ban, a XIV. századi régi bastidában. AZ AUTENTIKUSSÁG: válogatott liba- és kacsamájas, konfitált ételek. A TRADÍCIÓ: a konyha, amelyet már 1870-ben is kóstoltak a Lande birtokon. A MINŐSÉG: gasztoni vidéki konyha, Önnek készítve, kézműves módon, és kézzel...
Franciaország, Bergerac
127km
A Bergeracban található LA TRUFFE PERIGOURDINE a szívében helyezkedik el ennek az értékes területnek, és alapvető láncszemet képez ebben a mezőgazdasági ágazatban, megőrizve az ősi tudást a libamáj előállításában. Több mint 10 éve elengedhetetlen szereplővé váltunk a zsíros kacsák piacán. A LA TRUFFE PERIGOURDINE emellett egy teljes választékot kínál a szakemberek számára az IGP Périgord nyers termékeiből, valamint fagyasztott termékeket is.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play