...A törökországi VIJAYA pörkölt mogyorópor a GOOD FOOD FOUNDATION bio mezőgazdasági projektjéből származik; a VIJAYA által 1986 óta támogatott alapítvány.
A VIJAYA most már olasz pörkölt mogyoróport is kínál.
Referencia: 10901...
...Egy 100%-ban ízletes, egészséges és felelős ital, amely pörkölt cikória, árpa, tönkölybúza és hajdina szemekből készült. Finom íz piritott kenyér, karamellizált gabonák és pörkölt mogyorók.
... aszalt gyümölcsöket (aszalt, hámozott, sótlanul pörkölt, sós pörkölt, ízesített) gyártó üzem a PACA régióban, a 13-as megyében, Marseille-ben.
A szállítás FRANCO DE PORT* lehetősége teljesen lehetséges.
*Minimum rendelési mennyiség szerint
Bármilyen információs kérés esetén, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolatfelvételi űrlapon.
Szárított gyümölcsök szakértője 1982 óta, a PALIMEX cégünk a legjobb minőségű szárított gyümölcsöket importálja, dolgozza fel és csomagolja a Rungis-i MIN-en található gyárunkban.
▶ Gyárunk a Rungis-i MIN-en - Figyelünk Önre, az Ön szolgálatában állunk!
2020-ban kifejlesztettünk egy szárított gyümölcsök pörkölésére és fűszerezésére vonatkozó speciális folyamatot. A szakértelem, a minőség és az...
...Stabilizált hüvelyes lisztek
A hüvelyesek (csicseriborsó, vörösbab, zöld lencse és bab) termékcsaládunk számos előnnyel rendelkezik: fokozott stabilitás, keserűség csökkentése, egyenletesség a tételek között, alkalmazásnak megfelelő szemcseméret.
Pörkölt összetevők
Magvak és beillesztések
Speciális lisztek
Teljes kiőrlésű lisztek és rostok...
... intézményben megtalálhatóak, egyedi igények szerint formálhatóak és testreszabhatóak: természetes szárított gyümölcsök, sós, édes és ízesített pörkölt snackek, aperitif keverékek, konyhai és cukrászati alapanyagok, magvak és gabonák… A Midi Sec egy kézműves tudás öröksége és szakértelem, amelyet 1926 óta adnak át és fejlesztenek generációról generációra. Tapasztalatára támaszkodva a vállalat folyamatosan új célokat tűz ki az kiválóság elérése érdekében.
... családi malomtól, amely tevékenységünk alapját képezi. A PANEMEX-t az íz-, látvány- és táplálkozási jellemzők szakértőjeként ismerik el a pékáruk, péksütemények és édességek terén. Ízesítőink hagyományos vagy biogazdálkodásból származó (AB Ecocert tanúsítvány) formában elérhetők: gabonapehely, zöldségpehely, szárított gyümölcs, természetes/aranyra pörkölt/pirított/cukrozott magvak, keverékek és koncentrátumok, amelyeket a dagasztás végén lehet hozzáadni. Széles termékválasztékkal rendelkezünk, minimális rendelési mennyiség nélkül, és egyedi receptúrákkal és testreszabott csomagolással is tudunk dolgozni.
Franciaország északi részén található, 100%-ban családi tulajdonú Flanquart fő tevékenysége prémium gabonák beszerzése és feldolgozása: magvak, hántolt magvak, pörköltmagvak, karamellizált magvak, lisztek, pehely, keverékek, paszták, szárított gyümölcsök és fűszerek. Széles termékválasztékkal rendelkezünk: szezámmag, napraforgómag, tökmag, lenmag, mák, quinoa, chia, zab, amaránt, köles és még...