... fűszerekkel, mint a kakukkfű. Egy gazdag pörkölt sem lehet nélküle.
A legjobban az aromás fűszer a krumplileveshez és -salátához, a krumpligombócokhoz és a sült burgonyához, a kacsához és a libához, a sötét gombákhoz, a sárgarépához, a borsóhoz, a töltött paradicsomhoz és a paradicsomleveshez, valamint a hallevesekhez és halragukhoz illik.
Tartalom: 10,00 g
Cikkszám: 206560...
...A termékeik megérdemlik a legjobbat
Diófélék és magvak – a Bühler új gyártási technológiája olyan sokszínű, mint a feldolgozási lehetőségeik. A tisztítástól a pörkölésig, lépésről lépésre, minden optimális folyamatot kínálhatunk ügyfeleinknek. Legyen szó folyamatos termelésről vagy rugalmas tételes működésről – a diófélék és magvak kíméletes kezelése mindig a legfontosabb prioritásunk.
...bergamottos, citromos és kamfáros, eukaliptusz utóízzel. Használatakor egy csodás, virágos íz szabadul fel. A fűszer gyorsan dominál, ezért ne használj belőle túl sokat.
Mit lehet készíteni kardamommal
A kardamommal sokféleképpen lehet dolgozni. Próbáld meg hozzáadni egy pörkölt vagy curry ételhez, használj egy teáskanálnyit a répatortába vagy más finom süteménybe.
... sorbet. Mint a legtöbb szűz, hidegen sajtolt olaj, a tökmagolaj is keserű anyagokat fejleszt ki, ha túl erősen melegítik, ezért nem alkalmas sütésre.
A mi BioTökmagolajunk zöldtől sötétzöld színű és diós, jellegzetes aromával rendelkezik.
Pörkölt és nyers tökmagokat hidegen, kíméletesen préselünk, hogy nyerjük a BioTökmagolajat.