...Élvezze az articsóka erőteljes ízét, amely a zöld olíva lágy ízével párosul ebben a krémben, amelyet olívaolajjal készítettek, friss és könnyed aperitifhez.
Fogyassza frissen, pirítósra kenve aperitifként.
Felbontatlan tárolási idő: 3 év
Súly: 90 gr
Összetevők: articsóka 73,8%, zöld olíva 15,4%, olívaolaj 7,9%, só 2,0%, bors 1,0%
A Toupine és Cabesselle egy családi és kézműves vállalkozás, amely Avignon mellett, Provence-ban található. Ennek a prémium élelmiszer márkának a termékei arra hívják fel a figyelmet, hogy felfedezzük ennek a gyönyörű régiónak az ízeit.
Súly: 90 gr...
...Olyan edények, amelyek különféle fűszereid, bors, só, fűszerek, gyógynövények tárolására használhatók. A fedelének köszönhetően fűszereid védve lesznek a nedvességtől és a portól.
Ezekkel az edényekkel elegáns és stílusos érintést vihetsz a konyhádba.
Súly: 1.000 g
Méretek: 29 × 20 × 20 cm
Szín: Fehér, Zöld, Fekete, 3 Szín
Fából készült talapzat: H 29cm x Sz 10,5cm
Edény: 9cm x 8,7cm...
...Ez a gép a szabadon folyó termékek, például só, cukor, bors, őrölt kávé, szósz stb. mérésére, sorozatos és kis adagokban (tömlők) való csomagolására készült.
Jellemzők
Töltési mennyiség: 1-100 gr (ml)
Kibocsátási kapacitás: 1800-7200 egység/óra
A tasak méretei: 20-200 x 17-40 mm (h x sz)...
...A cheddar szósz egy igazi klasszikus. A szokásos receptje reszelt cheddar sajtot, tejfölt és opcionálisan egy kis tejet tartalmaz. Az elkészítése hasonló a kék vagy roquefort szószokhoz. A tejfölt és a tejet felmelegítjük, majd a sajtot egy kanál segítségével kevergetve hozzáadjuk. A cheddar szósz fűszerezése is nagyon egyszerű: só és bors, egyesek cayenne-i borssal is megbolondítják.
A cheddar...
...Prémium aperitif termék, amely Espelette paprikával és egyéb fűszerekkel készült.
A prémium aperitif témájában kínáljuk a fekete fokhagymás sertéshús terrinét. A recept nagy tudást tükröz, és finoman ötvözi a fekete fokhagyma, az Espelette paprika és a bors aromáit.
Rendeljen online, szállítás 48 órán belül.
Hozzávalók: sovány sertéshús*, sertésmáj, sertészsír*, francia fekete fokhagyma*, tengeri só, bors*, Espelette paprika*, Provence-i fűszerek*
* 100%-ban bio gazdálkodásból származó hozzávalók
Mennyiség: 90g
Tartósítás: Nyitás után hűtőszekrényben tárolandó.
...Kacsa máj pástétom 20 %
Hétvégi pástétom, 175 g-os üveg, 20 % kacsa májjal. A Périgord-i ESAT (fogyatékkal élők munkába állítását segítő intézmény) készítette. Összetevők: zsíros és sovány sertésmáj a Délnyugat IGP-ből, 20 % máj, só, bors. Ugyanebben a formátumban elérhető: Baszk pástétom Espelette paprikával, vidéki pástétom floc de Gascogne-nal, narancsos kacsaterrine, citromos kakukkfűvel ízesített nyúlterrine, gesztenyés vidéki terrine, tiszta kacsarillett és kacsazsír.
Egyéb termékek ebben a kategóriában
Ne habozzon kérni tőlünk a katalógusunkat és az árainkat.
... keretezett kalászokat kínálnak, amelyek hasonlítanak egy szép szörfös arany hajára vagy egy só-bors szakállú apukára. Mindenkinek megvan a saját képzelete, természetesen ;) ! Mindenesetre már elképzeltük számos vidéki és rusztikus kombinációban. Természetes színe, bézs és homok árnyalataival, széles színpalettával harmonizál, és tökéletesen illeszkedhet nyári vagy őszi kompozíciókba.
Természet: szárított virág
Szín: természetes
Méretek: körülbelül 60 cm magas...
...1 tasak tintahalcső, fokhagyma, hagyma, töltelék (választható hús vagy hal), só, bors, petrezselyem, paradicsomszósz, olívaolaj, "aioli" és fehérbor.
Ajánljuk, hogy a tintahalcsöveket vízben olvaszd ki közvetlenül a készítés előtt. Töltsd meg a csöveket a választott töltelékkel, és zárd le a cső végét egy fogpiszkálóval.
Pirítsd meg a fokhagymát, a hagymát és a petrezselymet. Add hozzá a paradicsomszószt és a fehérbort. Keverd bele a töltött csöveket, és hagyd párolni 25-35 percig alacsony hőfokon. Tálaláskor keverd össze az aiolit a szósszal. Tálald tésztával vagy rizzsel.
...Samosa tészta
300 g liszt
100 g olvasztott vaj
150 ml víz
25 g kukoricakeményítő
Töltelék burgonyával
2 burgonya
150 g zöldborsó vagy ízlés szerint
1 hagyma
2 evőkanál növényi olaj
2 gerezd fokhagyma, aprítva
½ teáskanál garam masala
½ teáskanál őrölt koriander
1 teáskanál aprított gyömbér
½ teáskanál kurkuma
só, fekete bors
½ citrom leve
1 teáskanál piros chili por
2 evőkanál aprított koriander
½ piros chili, vékonyra szeletelve...
Kis TPE, amely Fontanesben található a Francia Délnyugaton, húsipari termékek gyártója vagyunk, kacsából és sertésből, a Délnyugatról. Egy foie gras konzervgyárat üzemeltetünk, amelyet Michel Monteil, egy mester kézműves irányít. Nemes alapanyagokkal dolgozunk (a legjobb vörös címkés sertésdarabok, a périgordi fekete trüffel, a szichuáni bors, a guérande-i só, valamint AOP és AOC termékek a...
...A SUCOSA a cukorrépa és nádcukor adagolt formában (tasak, pálcikák és különböző egyéb formátumok) történő nyomtatására, csomagolására és forgalmazására specializálódott, valamint egyéb por alakú termékek (só, bors) és egyedi frissítő törlőkendők gyártására. Havonta 6'000'000 egységnyi termelési kapacitással rendelkezünk formátumonként.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.