Franciaország, Bedoin
... alagsorral rendelkező pincében. A bort mechanikus szivattyúk segítsége nélkül dolgozzuk fel. Az így keletkező bor természetes módon folyik le. Ennek köszönhetően a bor megőrzi frissességét és aromáit. A Terre de Ghaya egyedi borászati élményeket is kínál, mint például szőlőültetvényekben tett séták és piknikek. Figyelem: Az alkoholfogyasztás veszélyes lehet az egészségre, fogyassza mértékkel.
Portfólió (15)
Franciaország, Uzerche
... minőségű hordók újrahasznosítása mellett új tölgy, akác és gesztenye hordókat is kínálunk különböző pörkölésekkel, amelyek a borok és szeszes italok igényeihez igazodnak, hogy a legtöbb érlelési útvonalat kielégítsük.
Portfólió (21)
Franciaország, Gond Pontouvre
Francia termelő, aki egy évszázada specializálódott tölgyfa kivonatok, tanninok és természetes aromák előállítására, amelyek a borok és szeszes italok világába készülnek. Növényi kivonatok és természetes aromás készítmények tervezése. Speciális kivonatok egyedi előállítása. A tölgyfa szakértője és annak alkalmazása a szeszes italok területén.
Franciaország, Saint-bris-le-vineux
Az Yonne völgyében található Les Caves Bailly Lapierre a Bourgogne AOC Crémant bölcsője. Valójában 1972 óta a Les Caves Bailly Lapierre egy földalatti kőbányában készíti el a világ más tájairól származó pezsgőborokat, amelyek egyedülálló természetes körülményeket kínálnak. Ezek nemes szőlőből készülnek, kézzel szüretelik, és türelmesen érlelik őket. Brut és precíz boraik intenzíven ásványi frissességbe repítenek…...
Franciaország, Strasbourg
Különböző grúz termékek gyártója: borok, természetes ásványvizek, csípős szószok, teák, aloe vera növények, kerámia palackok, kukoricaliszt, eukaliptuszlevelek... stb.
Franciaország, Bougue
A CHARRON birtok egy családi birtok, amely eredetileg borok előállítására specializálódott. Az Armagnac gyártása 1985-ben indult újra. Kivételes terroir, hihetetlen lepárlók, új hordók használata és gondosan kiválasztott pincék jellemzik a CHARRON birtokon készült Armagnacot, amely rendkívül magas minőségű. A CHARRON birtok autentikus és természetes Armagnacot állít elő, hozzáadott cukor és színezék nélkül.
Franciaország, Gensac La Pallue
... Gensac la Pallue közelében Cognac mellett, 2 tölgyfaüzemmel Genouillacban és Piégut-ban, valamint egy műhellyel Sigogne-ban, amely a nagy tartályok gyártására és a hordók javítására specializálódott. A Doreau csoport megőrzi hagyományos tudását, mivel minden gyártási lépést, különösen a természetes szárítást, mesterien irányít. Mint egy pincemester, gondos válogatást végzünk, hogy a legjobbat hozzuk ki az összeállításainkból. Minden egyes hordó a gyűjteményeinkből, harmonikus pörköléssel párosítva, kiemeli borainak és edv-nek a tipikus jellegét.
Franciaország, Paris
...lenyűgöző eredménnyel (kén csak palackozáskor, hordó lábak, nem derített...). Különlegességeink könnyen fogyaszthatók és gyümölcsösek. Szakértelmünk főként a borászat köré összpontosul, ez teszi őket egyedivé. A természetes élmény újdonsült felfedezőinek éppúgy tetszeni fognak, mint a tapasztaltabbaknak.
Franciaország, Beaune
Albert Bichot szakértelme a terroir és a természet tiszteletén alapul. Fenntartható szőlőművelést folytatva, amely az észlelésre, megelőzésre és a természetes egyensúlyok figyelembevételére épít, Albert Bichot meg kívánja őrizni ezt a tápláló földet a jövő generációi számára.
Franciaország, Blaye
...A CANCAVE SZŐLŐBIRTOKOK magukba foglalják a Château le Cône-t, a Château La Voile d'Or-t és a Château Marquis de Vauban-t. Ezen kastélyok borászai a hagyományos módszerekkel dolgoznak: talajművelés, szelektív szüret, a pincék megfelelnek a legszigorúbb higiéniai előírásoknak. A CANCAVE SZŐLŐBIRTOKOK célja, hogy nagyon jó minőségű természetes bort állítson elő.
Franciaország, Westhalten
A Domaine du Bollenberg egy családi vállalkozás, amely jelenleg 23 hektár szőlőt művel a Bollenberg dombján, Westhalten és Orschwihr községek területén. A szőlőfajták gondosan lettek kiválasztva és alkalmazva a talajok természetéhez és azok fekvéséhez. A területek természetes gazdagságát szerves trágyázással és rendszeres műveléssel tartják fenn. Az új technológiák tiszteletben tartják a borászat...
Franciaország, Trespoux-Rassiels
A MAS DEL PERIE Cahors legmagasabb dombjain található, ahol a Malbec a fő szőlőfajta. A MAS DEL PERIE-nél a mezőgazdaság biodinamikus, tiszteletben tartja a környezetet. A szőlő borra alakítása természetes módon történik, borászati adalékanyagok nélkül, és a bor érlelését beton tartályokban, hordókban és nagy tartályokban, a bor egyéniségének megfelelően végzik.
Franciaország, St Ciers D'abzac
... fehér és Crémant de Bordeaux borokat készít. A teljes termelés 2012 óta Biobor minősítéssel rendelkezik. Minőségi bemutatás: természetes parafa dugó, aranyozott címke és egyedi kupak. Hátsó címke a kívánt nyelven, vonalkód. Magnumok elérhetők, és a szürettől függően dupla magnum, jéroboam, imperiális... A 6 és 12 palackos kartonok mellett ajándékcsomagokat, a Château Rioublanc nevét viselő fából készült ládákat is kínálunk. A megrendeléseket az év folyamán gyorsan feldolgozzuk.
Franciaország, Dijon Cedex
A CENTRALIAA, az élelmiszer-nagykereskedelem vállalatok közötti kereskedelme, élelmiszereket forgalmaz az ipar számára: zöldség- és gyümölcspehely, dehidratált húsok és tengeri termékek, természetes zöldségkivonatok, borok és ecetek, élesztőkivonatok, levesporok, alapok és szószok, sűrített tejek, dehidratált paradicsomok és zöldségek, porrá őrölt zsiradék, előfőzött hüvelyesek, gyümölcslevek.