Franciaország, Maubeuge
...Készítse el a világ arab országainak egyik legismertebb specialitását ezzel a kefta fűszerkeverékkel. Ideális a darált húsból készült húsgombócok elkészítéséhez, ez a keverék kiemelkedő ízével elnyeri ügyfelei tetszését. A Kefta Fűszer, egy elengedhetetlen keverék! Ha egy étel valóban összegyűjti a keleti világ szokásait, hagyományait és gasztronómiai kultúráját, az kétségtelenül a kefta. Nagyon...
Portfólió (33)
Franciaország, Marcq-En-Barœul
...Kömény magok: emelje fel gasztronómiai utazását Fedezze fel az autentikus egyiptomi kömény melegét: induljon el egy ízletes kalandra prémium kömény magjainkkal. Közvetlenül Egyiptomból származó, ezek a teljes aromás magok világosbarna színnel és jellegzetes, meleg, enyhén édes ízprofilal rendelkeznek. Tapasztalja meg a páratlan minőséget: élvezze a bizalmat, hogy olyan kömény magokat használ...
Portfólió (15)
Franciaország, Paris
...Herencia: Kiváló Minőségű Fűszerek Forgalmazója Üdvözöljük a Herenciánál A Herenciánál elkötelezettek vagyunk, hogy egy kiváló fűszerkínálatot nyújtsunk, amely felülmúlja a kulináris elvárásokat és varázslatos érintést ad minden étkezéshez. A minőség és az autentikusság hagyományába ágyazva, termékeink gondosan válogatottak és előkészítettek, hogy páratlan gasztronómiai élményt garantáljanak.
Portfólió (14)
Németország, Bad Bentheim
...-vitamint, karotint, B1, B2 és B6 vitamint tartalmaz. Ezen kívül ásványi anyagokat is, mint például kálium, foszfor és magnézium. A paradicsom zöldségként fogyasztható, melegen és hidegen egyaránt. A paradicsom jótékony tulajdonságai koncentrálódnak, ha megszárítják és feldolgozzák darabokká, granulátummá vagy porrá. Ezeket sokféle ételhez hozzá lehet adni. Alkalmazások szárított paradicsompor: Mint szuperélelmiszer Paradicsomport adhatsz szószokhoz, levesekhez és egészséges (sós) turmixokhoz. A paradicsompor előnye, hogy ideálisan keveredik a mediterrán fűszerek széles választékával...
Portfólió (549)
Franciaország, Lalinde
...Egy keverék ehető virágokból cukrászok, vendéglátók és gasztronómiai szakemberek számára. Az összetevők szezonálisan és a termelőink elérhetőségei szerint kissé változhatnak, de a virágok között túlnyomórészt ibolya, körömvirág, búzavirág és provanszi rózsa található, mind bio gazdálkodásból származik. 100g-os kiszerelésben kapható. Nettó súly: 100g...
Portfólió (46)
Bulgária, Otets Paisievo
...A levendula szárított virág a legnépszerűbb természetes illat, amelyet nemcsak a cukrásziparban, hanem a gasztronómiában, dekorációban és aromaterápiában is széles körben használnak. A levendula a gasztronómiai konyha kedvenc virága, és nem véletlenül. A levendulaolaj finom aromája szinte bármely desszertet képes gazdagítani, mélységet, térfogatot és teljesen egyedi hangzást adva neki. Akció: A...
Portfólió (187)
Lengyelország, Węgorzewo
...A fűszerek és cukrok nagykereskedelme elsősorban a vendéglátóiparban tevékenykedő vállalkozások számára ajánlott. Az éttermek és kávézók olyan helyek, ahol sok fűszert használnak, ezért érdemes nagyobb mennyiségben beszerezni őket, így kedvező árakat érhet el. A legjobban a leggyakrabban használt kiegészítőket érdemes megvásárolni, mint például só, bors, cukor és a mindennapi ételek elkészítéséhez szükséges fűszernövények. Az ajánlatunk igénybevételével nemcsak pénzt takarít meg, hanem biztos lehet abban is, hogy a legmagasabb minőségű termékeket kapja, megbízható beszállítóktól.
Portfólió (24)
Franciaország, Astaffort
...Fekete szarvasgombás (5%) libamáj 100g „Egy kulináris ékszerdoboz”, de vegán, amely két legnagyobb és legértékesebb termékünkből merít a francia gasztronómiai örökségből: a libamáj és a fekete szarvasgomba. Egy ütős választás az aperitifjeidhez, baráti vagy családi étkezésekhez. ÖSSZETEVŐK: kókuszolaj (39%), víz, bio sörélesztő, vargánya por, mustár, repceolaj, só, agar-agar, bio chia liszt, bio tamari, fekete bors, xeres ecet, fűszerek, mogyoróliszt, paradicsomkoncentrátum, szarvasgomba darabok (5%), szarvasgomba aroma. SKU:002...
Portfólió (7)
Olaszország, Reggio Emilia
A Spagni & Spagni a Food Gift-et marketingeszközként kínálja, hogy támogassa az üzletfejlesztési és hálózati stratégiákat a vállalatok céljainak elérésében. Mindent elintézünk, a legjobb olasz nyersanyagok, kézműves és kézzel készített termékek kiválasztásától kezdve, egyedi ajánlat kidolgozásán át minden igényhez, egészen a fenntartható módon történő ajándékdobozok kiszállításáig. Egy 360 fokos ...
Portfólió (10)
...Indonézia tele van ízletes hagyományos ételekkel. Szeretjük az ízletes ételeket, amelyek kielégítik az ízlésünket. Jó ételek készítéséhez van egy titkunk, amely mindig is kultúránk gazdagsága volt: a #fűszerek. Az indonéz fűszerek részei a hagyományunknak már évszázadok óta, a recept, amelyet az egész világ keresett hazánkban. Mindenki hozzánk jött, hogy felfedezze ennek a gasztronómiai...
Portfólió (10)
Franciaország, Bréal-Sous-Montfort
A SOLINA egy szakértő vállalat, amely teljes körű megoldásokat kínál az ízek területén. Szakértelmünk lehetővé teszi számunkra, hogy funkcionális összetevőkből álló javaslatokat dolgozzunk ki tápláló termékekhez. Fő ügyfeleink az élelmiszeripar és a vendéglátás általában (vendéglősök, élelmiszeripari szakmák, szállodaláncok). Testreszabott megoldásokat kínálunk húsalapú termékekhez, készételekhez,...
Portfólió (3)
Franciaország, Renaison
...Ez a prémium bors nagy népszerűségnek örvend a gasztronómiai körökben, és sikerült közvetlenül Kambodzsából beszereznünk. A Kampot borsok egy Kambodzsa egy adott régiójából származnak, amely biztosítja számukra azt a címkét, amely csak Kampot néven forgalmazható. A Kampot bors termelőit a helyi kormány tanúsítja és címkézi, és megfelelnek a termelésre vonatkozó specifikus szabványoknak. Aroma: Áfonya, Eukaliptusz, Citrom, Bors Eredet: Kambodzsa...
Portfólió (56)
Olaszország, Acquaviva Picena
...A száraz szószok tűzhely használata nélkül készülnek. A könnyű és gyors elkészítésük miatt egyediek költség és minőség szempontjából. Mindenféle konyhai felhasználásra alkalmasak, mint például fűszerek, szószok, töltelékek, feltétek és tészták más összetevőkkel. Elkészítés: Keverjünk össze 100 g száraz keveréket, adjunk hozzá 200/300 g vizet a kívánt állag szerint, és 10 g friss pecorino sajtot. Sütőben, hűtéskor és fagyasztáskor stabil.
Portfólió (3)
Franciaország, Mietesheim
...Szárított paradicsommal, finom kesudió és bazsalikom ízével gazdagítva, a Bio Paradicsomos Pesto forradalmasítja a tésztákat, bruschettákat vagy pizzákat. Ez az egészséges fűszerkeverék, amely biológiai összetevőkből készült, gasztronómiai utazásra hív a déli konyhán keresztül. A szárított paradicsomos vörös pesto vegán fűszer, amely nem tartalmaz sajtot vagy más állati eredetű termékeket. Összetevők: Napraforgóolaj*, szárított paradicsom* (34%), bazsalikom*, tengeri só, kesudió*, olívaolaj*, koncentrált citromlé*. *: Biológiai gazdálkodásból származó termékek...
Portfólió (80)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
...Ez a csodálatos Château Simone cuvée valószínűleg az egyik legjobb vörösbor Provence-ból! Strukturált és erőteljes, ez egy nagyszerű palack, amely intenzív és mély fekete gyümölcsök (szeder, fekete ribizli, szilva) aromáival rendelkezik, amelyeket ízletes fűszerek (bors, garrigue, édesgyökér, eukaliptusz) és egy nagyon szép, pontos fás jegy egészít ki. Egy nagyon nagy gasztronómiai bor, amely...
Portfólió (321)
Franciaország, Auxerre
...{"Nez":"kis piros gyümölcsök, érett piros gyümölcsök","Accord metvin":"vörös húsok, vadak, gasztronómiai ételek","Appellation":"Minervois","Conditionnement":"Csomagolás: 6 db 75 cl-es palack kartonban","Label":"Védett Földrajzi Jelzés","Cépage":"Carignan, Syrah","Bouche":"kis piros gyümölcsök és érett piros gyümölcsök aromái, keleti fűszerek, erőteljes, de nem agresszív","Taux d’alcoolémie...
Portfólió (190)
Olaszország, Barletta
...A héjon való áztatás kontrollált hőmérsékleten zajlik, és 20 napig tart. Ezután a bor tölgyfahordókba kerül, ahol legalább 12 hónapig érlelődik, majd még egy évet palackban tölt, hogy elérje a nagy egyensúlyt és aromagazdagságot. A Barbera nagylelkű és nagy struktúrájú, robusztus, jelentős, amely lenyűgöz a fűszerek, a kis piros gyümölcsök, az erdő aljnövényzete, a menta, a vanília és az édesgyökér összetett jegyeivel. Kiváló Barbera, amely jól illik a vörös húsokhoz és az érlelt sajtokhoz, izgalmas gasztronómiai élményt nyújtva.
Franciaország, Roubia
...Nez agréable, fruits rouges, épices, garrigue. La bouche met le fruit en valeur, dans un style corsé, structuré, traditionnel. Un vin solide qui devra être attendu quelque peu. Belle qualité.":"Intenzív gránátvörös szín, fiatal reflexekkel. Kellemes illat, piros gyümölcsök, fűszerek, garrigue. Az íz kiemeli a gyümölcsöt, testes, struktúrált, hagyományos stílusban. Egy szilárd bor, amelyet egy...
Portfólió (28)
Franciaország, Yssingeaux
A Nactarome csoport tagjaként és a Groupe Nactis Flavours márkájának részeként a Sevarome az élelmiszer-aromák, a diófélék előkészítése, az aromás összetevők, valamint az élelmiszer-textúrák, stabilizátorok és színezékek tervezésére és gyártására specializálódott, a gasztronómiai szakmák és az édesipari ipar számára. A Sevarome a Pékség-Pastry, a Cukrászat, a Csokoládégyártás, a Fagylalt és az...
Portfólió (55)
Franciaország, Paris
... olívaolajokat kínálunk. Egy kiváló minőségű extra szűz olívaolaj egy egyedülálló elixír, amely hihetetlen gasztronómiai érzelmeket ébreszt. Azért, hogy ezeket az érzelmeket a lehető legtöbb emberrel megosszuk, a ZÖLD ARANY KUTATÓI szenvedéllyel válogatják és értékelik a legjobb olívaolaj kincseket Franciaországban és a Földközi-tengeren (Spanyolország, Olaszország, Tunézia). A ZÖLD ARANY KUTATÓI...
Portfólió (3)
Olaszország, Roma
Üdvözlöm, Roberto Ugolini vagyok, a TrufflEat SRL alapítója, amely több mint 10 éve foglalkozik friss trüffel és kiváló minőségű olasz, trüffellel és anélkül készült termékek forgalmazásával. A trüffelpiac erőteljesen bővül, évente legalább 12%-os növekedési ütemet mutat. Cégünk gasztronómiai termékek ellátásával foglalkozik a Horeca és Retail csatornák számára: fűszerek, sók, szószok, snackek...
Portfólió (9)
Tunézia, Tunis
... te sikeredet. 2006 óta szakmánk, hogy testre szabott és megfelelő termékcsaládokat kínáljunk ügyfeleinknek. Ajánlatunk a minőségi termékeket kereső nagykereskedések és nagykereskedők számára készült, megfizethető áron és ésszerű szállítási határidőkkel. Az évek során az I3C Plus képes volt olyan neves beszállítói hálózatot kialakítani, akik tiszteletben tartják a gasztronómiai hagyományokat...
Portfólió (130)
Franciaország, Nice
... egy nemzetközi ínycsiklandó összetevők beszállítója, amely megbízható és professzionális szolgáltatást biztosít ügyfeleinek. Gyűjteményünk gasztronómiai különlegességeket tartalmaz, mint például a sáfrány, a datolya, a ritka olajok és fűszerek. Minden egyes összetevőt gondosan elemzünk az eredetiség, az íz, a piaci érték és legfőképpen a minőség ellenőrzése érdekében.
Egyéb termékek
Sáfrány tea
Sáfrány tea
Portfólió (2)
Franciaország, Paris
... (aszalt eper, aszalt mangó Iránból, - Bio lehetőség. 2/ White-Label termékek beszállítói: - Receptek készítése az Ön számára, - Közösen tervezzük meg a címkét, ha nincs grafikus/designer, - Segítünk a műszaki leírás elkészítésében. 3/ Gasztronómiai termékek beszerzése "Made in France": - Egy partneri hálózat, amely segíthet Önnek a francia gyártású termékek keresésében. Olaj, fűszerek, lekvár stb. A HAUS BOTEH-nál minden lehetséges. Testreszabott szolgáltatásokat kínálunk, hogy megfeleljünk az elvárásainak és igényeinek.
Olaszország, Campobello Di Mazara
... származik." Így mesél a FreshPlaza-nak Pino La Rosa, az Agripantel családi vállalkozás kereskedelmi vezetője. 1994 óta az Agripantel körülbelül 200 gasztronómiai különlegességet állít elő, amelyek a valódi szicíliai hagyományokra építenek, különösen a trapani területére. Az összes termelés minőségének alapja az összetevők folyamatos keresése és a népi hagyományok pontos gasztronómiai kombinációi. A katalógust szószok és mártások, pástétomok és fűszerek, lekvárok és dzsemek, valamint intenzív ízű és megkülönböztethető illatú aszalt gyümölcsök egészítik ki.
Portfólió (7)
Martinique, Rivière-Pilote
... kivételes ecetekkel és balzsamecetekkel, amelyeket egy mester ecetkészítő készített. Kísérje receptjeit és alkotásait egyedi ízű gasztronómiai olajokkal. Engedje, hogy a szél vezesse Önt a " : "Frères de la côte" , "Tres Hombres" : "Martinique" , "HARDY" : "HARDY" , "HARDY" : "HARDY" , "HARDY" : "HARDY" , "HARDY" : "HARDY" , "HARDY" : "HARDY" , "HARDY" : "HARDY" , "HARDY" : "HARDY...
Portfólió (31)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre