... olyan folyamatot követ, amely a természetesebb eljárások keresésére irányul: a durvább őrlés révén tiszteletben tartja a búza legértékesebb részeit, így megőrzi organoleptikus tulajdonságait, valamint a korpa rostjait.
Ez a liszt kiváló tápláló tulajdonságokat ötvöz a teljes kiőrlésű liszthez képest nagyobb feldolgozhatósággal, egy rusztikus, illatos és olvadékony végtermékért, amelynek intenzív íze van, és sötétebb színe van, mint a 1-es és 2-es típusú lisztből készült tésztáknak.
10KG ÉS 25KG...
...Emellett gazdagabb rostokban és fehérjékben, ami nagyon alkalmas termékké teszi a sportolók és az egészséges étrend kedvelői számára. A csicseriborsó lisztet széles körben használják Liguriában, ahol a farinata helyi specialitásnak számít. Ez egyfajta nagyon lapos „palacsinta”, amelyet csak csicseriborsó lisztből, vízből, sóból és olívaolajból készítenek; a farinata általában fatüzelésű kemencében sül, de néha serpenyőben is elkészítik.
...A mogyoró liszt előállításához ugyanazt a folyamatot követjük, mint a mogyoró szemek esetében, de ebben az esetben a terméket tovább aprítjuk a finomabb állag érdekében. Lisztnek számít minden finomra aprított mogyoró, amely kisebb mint 1 mm. A mogyoró lisztnek számos felhasználási területe van, és mint összetevő gazdag, édes, diós ízt és sűrű textúrát ad az ételeknek, amit sokan kedvelnek.
...Ezek is hasonlóak a klasszikus Piadinákhoz, de tojással, tejjel és különböző egyéb hozzávalókkal gazdagítva. Nagyszüleink tanításait követve a felhasznált teljes kiőrlésű liszt mennyisége lehetővé teszi, hogy egy nagyon finom, de egyben ízletes terméket kapjunk. Kézzel, a családi hagyomány szerint hajtogatva.
Küldetésünk, hogy a piacon csak magas minőségű termékeket kínáljunk, amelyek mindenki számára elérhetőek. Számunkra az állataink egészsége az első. Kutatásaink természetes termékekre épülnek, tartósítószerek, színezékek nélkül, friss hússal, állati liszt nélkül, de ami a legfontosabb, ellenállunk mindenféle állatkísérletnek. Cégünk prioritása az állatok iránti szeretet, ezért a CRUELTY FREE...
A Le Bontà Trecchinesi Pékség több mint húsz éve kínálja termékeit egy olyan vásárlói körnek, amely az évek során hűségesen ragaszkodott hozzá, és folyamatosan növekszik. Az évek során a Le Bontà Trecchinesi pékség diverzifikálta termékeit, nemcsak kenyeret, hanem frese-t, tozzetti-t, fehér és piros pizzákat, panettone-t, kenyeret és zsemlemorzsát is kínálva. De mi a titka ennek a kenyérnek az illatának? Egyszerű: természetes összetevők, mint a liszt, víz, só és kovász, szenvedéllyel és mesterséggel dolgozva, a régi pékmesterek tanításai szerint.
...amelyet mindig megtalál a boltunkban: Gorgonzola d.o.p. kanalas és szeletelt formában, több mint 30 különböző Gorgonzola alapú kék sajt; prémium minőségű felvágottak, friss sajtok a Valsassinából (LC), érlelt tehén- és kecskesajtok, méz, lekvárok, borok, tojás, friss tészta, joghurt, liszt, tea, gyógyteák, sütemények és még sok más. Belépni boltunkba nemcsak öröm, hanem egy lehetőség is arra, hogy megértsük a mi általunk kínált kézműves termékek és a piacon általában elérhető termékek közötti különbséget.
...
- Szeletelt, félbevágott mandulák, rudak, morzsa, liszt;
- Armellina morzsa és liszt;
- Mogyoró morzsa és liszt;
- A-B-C típusú dió.
Egy szakértői ügynökhálózat lehetővé teszi a cég számára, hogy különböző ügyfeleket érjen el a területen - a nagykereskedelemtől a cukrászműhelyekig - hogy minden igényüknek megfeleljen. A magasan képzett személyzet és az élelmiszer-szabályozási szakértők külső együttműködése garantálja a legmagasabb szintű minőségi integritást. A Calabrese di De Vito s.r.l. stratégiai helyen található; a fő közlekedési csomópontok mellett, mindössze néhány percre a repülőtértől.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.