Olaszország, Radicofani
...Ez egy olyan sajt, amelyet kizárólag juhtejből készítenek; tál alakú, súlya körülbelül 1,5 kg.
Portfólió (48)
Olaszország, Misano Adriatico
...Ízletes falatok friss Parmigiano Reggiano-val, DOP-val készült. 5 db 20g-os érlelt sajt szelet egy ízletes ízélményért. Egészséges, gazdag kalciumban, fehérjében és ízben. Tökéletes gyors snacknek vagy egészséges kiegészítőnek az étkezésedhez.
Portfólió (200)
Olaszország, Fidenza
...Kecsketejből készült Caciotta, amelyet kizárólag Szardínia legelőiről származó tejből készítenek. Puha és következetes, finom és friss ízű.
Portfólió (54)
Olaszország, Noci
Az Ignalat sajtműhely egy közepes méretű, családi vállalkozás, amely 1948 óta működik a piacon, és kizárólag kiváló minőségű, helyi tehéntejből készült tejtermékek előállítására specializálódott. Az Ignalat különböző típusú tejtermékeket gyárt: friss, füstölt, érlelt, valamint különféle tipikus pugliai specialitásokat, mint például mozzarella nodino és treccia, burrata, természetes füstöléssel ké...
Portfólió (10)
... ízkultúra iránt érdeklődő vásárlókat, a közegészségügy tiszteletben tartásával. A FILAB s.r.l. kizárólag friss búzatejből készíti a Bufala Campana DOP mozzarella különböző méretekben: • Ciliegina vagy Cardinalino • Bocconcino • Boccone • Mozzarella • Aversana • Zizzabella • Treccia • Füstölt mozzarella vagy Provola Ezen kívül a FILAB s.r.l. Bufala Campana DOP ricottát is készít, mind friss, mind homogén friss formában.
Portfólió (2)
Olaszország, Parma
...A Rock22 egy automatikus, változó súlyú adagoló gép, amely sorban történő munkavégzésre lett tervezve. Professzionális megoldás a kemény sajtok "rock" vágásának elvégzésére. A sajt automatikusan, tökéletesen azonos módon van vágva, mint a kézzel végzett "friss" vágás: (a termék felülete durva marad, és megőrzi a frissen vágott sajt minden organoleptikus és esztétikai tulajdonságát). Simító...
Portfólió (47)
Olaszország, Reggio Emilia
...Ez a legfiatalabb Parmigiano Reggiano, nemrég töltötte be a 12 hónapot. Ez a minimális érlelési idő, amely lehetővé teszi a Konzorcium számára, hogy D.O.P. megnevezést adjon neki. A tészta még puha és sima, különösen alkalmas azok számára, akik a tej lágyabb és édesebb ízeit szeretnék élvezni. A szakértők „friss” vagy „főzéshez való” néven emlegetik, mert még nem rendelkezik a fejlettebb érlelésre jellemző szemcsés állaggal.
Portfólió (3)
...A burrata, egy húzott tészta sajt, Pugliában, különösen Andria városában készül. Ez a kézzel készült húzott tészta zsák, amely Stracciatella szívét tartalmazza, ma az egyik legjobb pugliai specialitás. Hozzávalók: Tej, tejszín, só, trüffel (3%) – vagy gorgonzola, oltóanyag, tartósítószerek nélkül. Típusok és Formátumok TARTÓSÍTÁSI IDŐ: 15 NAP Kód: BURRATP.
Portfólió (10)
Olaszország, Codogno
... kell zajlania; tehát csak olasz tej és hagyomány. Egy körülbelül 32-34 kg súlyú sajtformához 500 liter tej szükséges, amely 1-2 órán belül érkezik a sajtkészítőhöz a fejést követően, és 12-18 órán át pihen, miközben a zsírt részben elengedi, a formát eltávolítják, hogy a félzsíros tej kiváló, hosszú érlelésű sajtot adjon, megőrizve a friss tej ízét.
Portfólió (4)
Olaszország, Dorgali
... Ricottánk önállóan, szeletekben fogyasztva, vagy friss zöldségekkel, például reszelve paradicsomra, kiválóan ízlik. Tökéletes friss saláták, tészták, rizottók, sütőben készült lasagnák gazdagítására, vagy mint csillag összetevő sós pitékben, a mi Sarda Ricottánk egy igazi kulináris kincs, amely az autentikus és eredeti ízek felfedezésére hív.
Portfólió (10)
Olaszország, Forlì
... (magnézium, kálium és vas), emellett nagyon energikus élelmiszer. A natúr kesudió tökéletesen alkalmas különböző ételek gazdagítására, hozzáadható főételekhez, köretekhez vagy salátákhoz, ráadásul a vegánok körében is népszerű a sajt vagy tejszín helyettesítésére. A kesudió, mint minden szárított gyümölcs, viszonylag sok kalóriát tartalmaz, ezért érdemes korlátozni a fogyasztását, ha kalóriaszegény diétát követünk. Az 1 kg-os gazdaságos csomag tökéletes, hogy mindig rendelkezésre álljon egy természetes, ízletes és friss termék.
Portfólió (50)
Olaszország, Orsogna
...Abruzzo jellegzetes felvágottjai és sajtjai * Tartufo-szalámi * Édes Aquilano szalámi * Édes Cigolana szalámi * Csípős Cigolana szalámi * Cigolana típusú sertésmáj szalámi * Csípős Bastoncino szalámi * Spianata Aquilana szalámi * Friss Abruzzói kolbászok A mi sajtjaink: * Klasszikus canestrata tehéntej sajt * Hagyma sajt * Diós sajt * Fekete olívás sajt * Zöld olívás sajt * Paprikás sajt * Tartufo-sajt...
Portfólió (9)
Olaszország, Maruggio
...Szőlő: Negroamaro – fekete Malvasia – Primitivo Termelési terület: Taranto keleti területe Talajtípus: Vörös föld keverve kövekkel, tufával és/vagy mészkővel Szőlőtermesztési típus: Támogatott alberello Szőlőültetvény átlagéletkor: 15 év Átlagos termelés / hektár: 90/120 q szőlő Szüret: Szeptember Szőlőszüret módszere: Kézi Alkoholtartalom: 11% -12% vol. Szín: Élénk rózsaszín Illat: Karakteres boros Íz: Száraz, nagyon harmonikus Tálalási hőmérséklet (Celsius): 8° 10° C Ajánlott: Aperitif, hal és olasz előételek, tengeri ételek, finom levesek, zöldségek, mozzarella és friss sajt.
Portfólió (8)
Olaszország, Sant'ilario D'enza
... kereskedelmi és közétkeztetési igények, a catering, a sajtnagykereskedések, valamint általában a friss élelmiszer-disztribútorok igényeinek kielégítésére lettek kifejlesztve. Főbb európai élelmiszeripari vállalatok és a legnagyobb nagykereskedelmi láncok, privát márkás termékek beszállítói vagyunk. Ellenőrizzük a Parmigiano Reggiano teljes ellátási láncát a tejgyűjtéstől kezdve a két hegyi sajtműhelyünkben...
Olaszország, Montelibretti
... kecske termékek fogyasztását. A vállalat sajtkészítője CE jelöléssel rendelkezik (IT F8W1G CE). A vállalat friss sajtok, például első só, stracchino és robiola, érlelt sajtok és ricotta előállítására specializálódott. Fehér és gyümölcsös joghurtot, valamint pasztőrözött tejet is készítenek. Kereskedelmi ajánlatunk a Orazio sajt köré összpontosít, amely egy félig érlelt sajt, amely asztali fogyasztásra alkalmas, és néhány hét érlelés után kerül forgalomba. A száraz sózás és a természetes helyiségben történő érlelés egyedivé teszi érzékszervi tulajdonságait.
Olaszország, Giavera Del Montello
Friss sajtokat gyártunk és forgalmazunk a NONNO NANNI márkában, amelynek fő termékei a klasszikus stracchino, valamint a joghurtos és probiotikus fermentált stracchino változatai. A termékpalettát kiegészíti a squaquerello, a robiola, amely laktózmentes és kecsketejből készült változatban is elérhető, a primosale, a fior di stracchino, amely egy puha stracchino különleges tálcában, és az utolsó...
Olaszország, Ripalimosani
...hús dehidratálására. LINEA NATURA: gőzáramú illóolaj-kivonók. LINEA APICOLTURA: pollen tisztítók, krémes méz előállító gépek, sokoldalú berendezések a méz kezelésére. LINEA CASTAGNA: berendezések a gesztenye mosására, hőkezelésére, pasztőrözésére; a friss és száraz gesztenye héjának eltávolítása. LINEA TARTUFO: berendezések a trüffel mosására, főzésére és sterilizálására. LINEA LATTE ÉS FORMAGGI: mini sajtkészítők, sajt szárítók.
Olaszország, Squillace
... exportőrünk külföldön. Legjobb termékünk továbbra is a PECORINO SAJTUNK (friss, félig érlelt és érlelt), de van néhány más neves tipikus olasz termékünk is. Minden sajtunkat magas minőségű és eredeti tejből készítjük.
A 100% Italia International Trade széles választékot kínál az olasz területek legjobb termékeiből ügyfeleinek: D.O.P. bivalymozzarella, bivaly- és tehénsajtok, zöldségek, savanyúságok, D.O.P. extra szűz olívaolaj, Bagnoli trüffel, Gragnano tészta, friss tészta, tengeri termékek, hámozott paradicsom, pékáruk, pizzához való termékek, felvágottak stb. Köszönhetően a jól szervezett logisztikának és a többnyelvű személyzetnek, az ügyfelek széles katalógust érhetnek el, és a termékeket heti egy vagy két alkalommal megkaphatják egész Európában, akárcsak Olaszországban.
Portfólió (9)
Olaszország, Sonnino
Francia Latticini S.p.A - Sonnino üzem A Sonnino üzem, amely 1987 óta működik, a következő termékeket állítja elő: tehén mozzarella, ricotta, vaj, friss sajtok, Zarina mozzarella. Francia I.L.C. s.r.l. - Pontinia üzem A Pontinia üzem az első üzem, amelyet a cég épített, ahol bivaly mozzarella, ricotta és bivaly vaj készül; a Campania DOP bivaly mozzarella konzorciumának tagja. Francia Mozzarella...
Olaszország, Busto Arsizio
A La Castellanza spa a tejtermékek és sajtok, például mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, di pura capra és sok más finomság gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, mindig friss tejet használva. Az egyik specialitásunk a kecskesajtok, amelyek emésztési képessége a többi sajthoz képest kiemelkedő. Ezen kívül kiváló minőségű burrot és mascarponét is gyártunk.
Olaszország, Paina Di Giussano
...amelyet mindig megtalál a boltunkban: Gorgonzola d.o.p. kanalas és szeletelt formában, több mint 30 különböző Gorgonzola alapú kék sajt; prémium minőségű felvágottak, friss sajtok a Valsassinából (LC), érlelt tehén- és kecskesajtok, méz, lekvárok, borok, tojás, friss tészta, joghurt, liszt, tea, gyógyteák, sütemények és még sok más. Belépni boltunkba nemcsak öröm, hanem egy lehetőség is arra, hogy megértsük a mi általunk kínált kézműves termékek és a piacon általában elérhető termékek közötti különbséget.
Olaszország, Gambasca
A Bernardi Formaggi egy családi vállalkozás, amely magas szintű szakértelemmel és hagyománnyal rendelkezik a tejtermékek terén. Három generáción keresztül foglalkozik a sajtok, felvágottak, friss tészták és az utóbbi években a tengeri termékek nagykereskedelmével. Idővel fokozatosan bővítettük a választékunkat, minőségi termékek és gasztronómiai kiválóságok kiválasztásával az egész olasz...
Olaszország, Bibbiano
A sajtüzem székhelye a Via Vittorio Veneto 4-ben található, természetesen Bibbiano (RE) településen, és naponta átlagosan 16 darab Parmiggiano Reggiano sajtot állítanak elő (évente közel hatezer), amelyeket a 629-es számú azonosítóval látnak el. Az üzletben: "A Parmiggiano Reggiano udvara" közvetlen értékesítést folytatnak a nyilvánosság számára Parmiggiano Reggiano, vaj és ricotta termékekből. An...
Olaszország, Misterbianco
...és emellett könnyen és heti rendszerességgel elérjük a többi főbb szicíliai megyét is. A folyamatos fejlődés szellemében ma egy széles termékportfóliót forgalmazunk, amely a következő makrokategóriákba sorolható: - Fagyasztott termékek - Friss termékek - Száraz termékek - Cukrászati termékek - És egy széles választékú nem élelmiszer termék Tudatában vagyunk a kereskedelmi partnerek...
Olaszország, Vedelago
...San Pio X és Neve del Grappa származási helye. A sajtokat friss tejből készítjük, amelyet naponta kapunk a helyi gazdaságoktól, és széles választékban kínáljuk a fogyasztóknak: egész forma, fél és negyed forma, 100, 300 és 400 g fix súlyban. Az HACCP önellenőrzési rendszer végrehajtott és garantált. Minden munkatársunk kitartása és lelkesedése, embereink szakmai tudása, a gyártás és érlelés gondossága, valamint az innováció és a hagyomány tiszteletének ötvözésének képessége lehetővé teszi számunkra, hogy kiváló minőségű termékeket állítsunk elő.
Nemzetközi ügynökség az agrár-élelmiszer szektor brókerei számára. Felvágottak, sajtok, friss és fagyasztott hal. NEMZETKÖZI ÉLELMISZER-BRÓKER AZ ÉLELMISZER SZAKMÁBAN, FRISS ÉS FAGYASZTOTT TERMÉKEK. SONKÁK, SAJT, FRISS ÉS FAGYASZTOTT HAL.
Olaszország, Sant'elpidio a Mare
... szardíniai fajtájú juhot és körülbelül 650 máltai és szardíniai fajtájú kecskét is kezel. A Prestigio Italiano, tapasztalata és a gasztronómiai szektor ismerete révén, ma olyan kiválóságokat keres, válogat és állít elő, amelyeket néha elfelejtenek. Emellett népszerűsíti az olasz kreativitás innovatív kulináris ajánlatait. Ma a Prestigio Italiano sajtot, friss tésztát, száraz tésztát, olajat és bort...
Olaszország, Avigliana
... NEGYEDFORMÁBAN, TEHENY ÉS JUHSAJTOKAT KÍNÁLUNK, AMELYEK BALZSAMICÓVAL ÉRLELVE KIVÁLÓ ÍZŰEK, 3 KG-os KÉKSAJTOKAT KÍNÁLUNK, AMELYEK ÁFONYALEVEBEN ÉRLELVE KÉSZÜLNEK, ÉS SZÉLES VÁLASZTÉKBAN KÍNÁLUNK SAJTOKAT ÉS FELVÁGOTT TERMÉKEKET TRUFFLÉVAL, KÉZMŰVES SZALÁMIKAT, AMELYEKET HA EGYSZER MEGKOSTÓL, SOHA NEM FOG ELFELEJTENI, EGYSÉGTERMÉKEK, AMELYEK A MI ERŐSSÉGÜNKET KÉPEZIK, BIVALY ÉS KECSKESAJTOK, FRISS SAJTOK KIVÁLÓ ÍZPROFILJAL ÉS MINDEN OLASZ DOP SAJT ÉS SONKA, NE HABOZZON KAPCSOLATBA LÉPNI VELÜNK BÁRMILYEN INFORMÁCIÓÉRT.
Olaszország, Ancona
BOBINEK, BUSTE ÉS NYOMATLAN VAGY FLEXO VAGY ROTO NYOMOTT RUGALMAS CSOMAGOLÁSOKAT SZÁLLÍTUNK 10 SZÍNIG. MONOFILM, DUPLEX VAGY TRIPLEX ELŐÁLLÍTÁSÁHOZ NY, NY CAST, PET, PET PVDC, PET MET, ALUMÍNIUM, BOPP, CPP, PE, EVOH VAGY PVOH ÉS PA FILMET HASZNÁLUNK, STB. TERMÉKEINK ALKALMASAK ÉLELMISZEREK ÉS NEM ÉLELMISZEREK CSOMAGOLÁSÁRA, MINT: SZÁRAZ TÉSZTA, FRISS TÉSZTA, RIZS, KÁVÉ, SZELETELT SAJT, RESZELT...