Olaszország, Coriano
220km
A Crème Caramel Bio egy kézműves laboratórium, amely kiváló minőségű fagyit gyárt nagykereskedelmi értékesítésre. Az ötlet Marco Mazzotti mesterszakácstól származik, 1992-ben, Rimini tartományban. Részletesebben foglalkozunk a magas tápértékű és valódi minőségű kézműves fagylalt gyártásával és nagykereskedelmi ellátásával (a kalóriák 18%-25%-kal csökkentve a kézműves fagylaltok átlagához képest...
Portfólió (1)
Olaszország, SCAFATI
189km
TORTÁKAT, EGYSZEMÉLYES ADAGOKAT, FAGYIT, CSOMAGOLT KÉSZÍTMÉNYEKET ÉS FÉL KÉSZ TERMÉKEKET GYÁRTUNK...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play