A fagyasztva szárított szederpor teljesen érett gyümölcsökből készül a fagyasztva szárítási eljárás segítségével. További információkat a fagyasztva s...
Eredet: Törökország, nagyon intenzív paradicsom íz, alacsony nedvességkibocsátás a feldolgozás során és alacsony összes mikroorganizmus szám a sütőszá...
A fagyasztva szárított málna teljesen érett gyümölcsökből készül a fagyasztva szárítási eljárással. További információkért a fagyasztva szárított gyüm...
A fagyasztva szárított vörös ribizli teljesen érett gyümölcsökből készül a fagyasztva szárítási eljárás segítségével. További információkért a fagyasz...
A fagyasztva szárított eperpor teljesen érett gyümölcsökből készül a fagyasztva szárítási eljárás segítségével. További információkért a fagyasztva sz...
A fagyasztva szárított eperport teljesen érett eperből készítik a fagyasztva szárítási eljárással. További információkért a fagyasztva szárított gyümö...
A fagyasztva szárított alma por teljesen érett gyümölcsökből készül a fagyasztva szárítási eljárással. További információkért a fagyasztva szárított g...
A 10 mm-es fagyasztva szárított eperkockák teljesen érett gyümölcsökből készülnek a fagyasztva szárítási eljárás segítségével. További információk a f...
A Kabkab datolya Irán déli részén, Ahvaz városa közelében terem. Az a termelő, akivel együtt dolgozni döntöttünk, egy generációról generációra öröklőd...
Finomított speciális só húsárukhoz, fűszerkeverékekhez és mélyhűtött termékekhez
Hol találja meg a zsírral bevont só a felhasználási területét? Az ét...
A borbolyabogyók kis bogyók, amelyek 1,5 m és 3 m közötti magasságú cserjéken nőnek. Az ország nyugati hegyeiben termesztik őket egy olyan termelőnél,...
A gombák és gombák dehidratálási folyamaton mennek keresztül közvetlenül a betakarítás után, hogy különböző ételekhez hozzáadhassuk őket, vagy új term...
A Mota askotako plateretan való felhasználásra vagy új termékek előkészítésére alkalmas dehidratálási folyamatot tartalmazó gombák, amelyek nagyon kön...
A gombák és gombák dehidratálási folyamaton mennek keresztül, közvetlenül a betakarítás után, hogy különböző ételekhez hozzáadhassuk őket, vagy új ter...
Boletus, szeletek, granulátum vagy por. Biológiai vagy hagyományos minőségben elérhető.
Biológiai és hagyományos vargányaszeletek A, különböző méretű...
Az adaptogének nem toxikus növények, amelyek specifikus hatással vannak az emberi testre és elmére. Minden adaptogén legfőbb tulajdonsága a stressz ha...
Champignon különböző szeletekben
A champignon (Agaricus bispora L.) Németország legnépszerűbb étkezési gombája. Főként sokoldalúságáról és finom arom...