Olaszország, Amelia
... megerősíti magát a fára való átmenet során. A kerek, jól kiegyensúlyozott szerkezetet az extraordinary hőmérséklet-ingadozások garantálják. Az azonnal élvezhető Falanghina friss és gyümölcsös aromájával tűnik ki, amelyet egy jellegzetes sós íz kísér, amelyet az effuzív ásványok csapadék alatti oldódása révén nyerünk. Élénk és őszinte aromái egyediek és megkülönböztethetetlenek.
Portfólió (2)
Olaszország, Ruffano
...légkondicionáló, aquapure matracok, széf és minibár, továbbá az árban benne van egy mosó- és szárítógép szolgáltatás is, ha a tartózkodás meghaladja a 10 napot. Minden reggel gazdag reggelinkkel köszöntünk, friss péksüteményekkel, lekvárokkal és gyümölcslevekkel, idénygyümölcsökkel és sok mással. A B&B-hez bármikor, 24 órán keresztül hozzáférhetsz; így nem lesz nehéz visszatérni szokatlan órákban sem, és teljesen független leszel. Az elhelyezkedés, amely egyenlő távolságra van a különböző turisztikai helyszínektől, lehetővé teszi, hogy könnyedén eljuss bármelyik pontra, mindössze néhány kilométert megtéve.
Olaszország, Sassello
... találhat olyan szószt vagy előételt, amely kiegészíti aperitifjét vagy étkezését, vagy a tökéletes ajándékot egy különleges alkalomra. Olívaolajban eltett gombáink, a kitűzőnk, kézzel tisztítva és egyenként üvegekbe töltve. Az ízletes íz mellett esztétikus megjelenésük is van, amit csak a kézi üvegezés tud biztosítani.
Portfólió (9)
Olaszország, Rieti
... dehidratálási folyamaton mennek keresztül speciális helyiségekben, végül összeállítják őket, tartósítószerek és vegyi adalékanyagok hozzáadása nélkül. Ennek a gyártási folyamatnak az előnye, hogy az ételek tápértéke és vitaminjai nem csökkennek, és az íz és aroma felerősödik, ami alapvető fontosságú a kutyáink számára! Mindez lehetővé teszi, hogy egy ízletes, egészséges, kiegyensúlyozott terméket...
Olaszország, Viareggio
... versenyképes árakkal, és arra törekszik, hogy visszaadja az íz és a finomság felfedezését, amely jogosan megilleti az olasz konyhát, különösen a toszkánt. A modern élelmiszermegőrzési technika, mint a védőgázos csomagolás (M.A.P) vagy a gyorsfagyasztás, lehetővé teszi, hogy termékeink bármely nagykereskedő, étterem vagy kereskedő számára megfelelőek legyenek. A húsos tortello mellett érdemes...
... tartósítószerek, valamint olyan különlegességek, mint a sáfrány, a szarvasgomba és a fűszerolajok. A vállalat gondosan válogatja meg minden termék összetevőit, felügyeli a gyártási folyamatot, és garantálja a regionális gasztronómiai hagyományokhoz való hűséget. A Chitarra tésztától a Rintrocili-ig, a Ventricinától a Montepulciano kolbászokig, a Mostaccioli-tól a Sáfrányig, minden termék a modern és igényes fogyasztó számára megfelelő íz és hagyomány tökéletes ötvözete.
Olaszország, Cisliano
... ki, amikor az íz, a tojás mérete és a textúra tökéletes. A sózás során egy speciális sókeveréket használnak, és semmilyen típusú tartósítószert vagy konzerválószert nem adnak hozzá. A kaviár eltarthatósági ideje 90 nap, ha 0-3 °C hőmérsékleten tárolják.
Olaszország, Cesenatico
... olasz termelésű tojás. Lehetőségünk van friss tészta termékek ATM-ben és IQF fagyasztott tészta termékek előállítására is. Olasz íz, szenvedély iránti ízlés és a legjobb minőség az asztalon. Ez a La Fenice tésztagyár.
tojásos friss tésztát készítő kézműves műhely, töltött tészta friss és szezonális alapanyagokból, sokféle formátumban, akár egyedi igények szerint, verhetetlen árakon!!! Mert számunkra a minőség és az eredetiség a valódi íz alapanyagai.... lépjen velünk kapcsolatba, teljes mértékben az Ön rendelkezésére állunk!!