Olaszország, Marmirolo
...Alacsony finomítású '1' típusú búzaliszt keveréke, rizsdara, pörkölt szójaliszt, amely magas vízfelvételi képességgel rendelkezik (a keverék több mint 80% vizet képes felszívni). Természetes kelesztés savanyú tésztával. Ideális római stílusú pizza készítéséhez, amely légies, ropogós és könnyű, finom ízével tökéletesen kiemeli a feltéteket és az ízeket. 10 KG...
Portfólió (56)
...Egy második fogás, amely kifejezi tengerünk minden illatát, ügyesen megjelenítve az egyik legkedveltebb alapanyagot: a kardhalat. Ízletes tekercsek, amelyek tele vannak finomsággal, ropogós panírral bevonva, amelyet egy jó körettel együtt érdemes fogyasztani.
Portfólió (45)
Olaszország, Rocca Grimalda
...élesztő nélküli tört búza és spelt búza tészta. Mi egy tanúsított Pinseria vagyunk. A pinsa romana egy ovális alakú pizza, amely nagyon könnyen emészthető, búzaliszt, szója és rizs felhasználásával készül, kívül ropogós, belül puha, kalóriaszegény és hipoglikémiás. A klasszikus hagyományos pizza mellett specializálódtunk a pala pizzára is. Az általunk használt töltelékek első osztályú minőségűek. A...
Olaszország, Albano Laziale
A Pinsa Romana egy történelmileg gazdag étel, amelynek gyökerei az Ókori Rómába nyúlnak vissza. A recept újragondolása egyedivé tette ezt a terméket: a tészta egy búza, rizs és szója keverékéből áll, magas víztartalommal, anyatejjel, és nem tartalmaz adalékanyagokat vagy tartósítószereket. A főbb jellemzők: - ovális forma - ropogós szélek - magas emészthetőség, amelyet 48-72 órás kelesztés biztosít. A Pinsa 2.0 projekt célja, hogy a hagyományos terméket modern köntösbe öltöztessük, mindenki számára elérhetővé téve!
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre