...Alacsony finomítású '1' típusú búzaliszt keveréke, rizsdara, pörkölt szójaliszt, amely magas vízfelvételi képességgel rendelkezik (a keverék több mint 80% vizet képes felszívni).
Természetes kelesztés savanyú tésztával.
Ideális római stílusú pizza készítéséhez, amely légies, ropogós és könnyű, finom ízével tökéletesen kiemeli a feltéteket és az ízeket.
10 KG...
...Egy második fogás, amely kifejezi tengerünk minden illatát, ügyesen megjelenítve az egyik legkedveltebb alapanyagot: a kardhalat. Ízletes tekercsek, amelyek tele vannak finomsággal, ropogós panírral bevonva, amelyet egy jó körettel együtt érdemes fogyasztani.
...élesztő nélküli tört búza és spelt búza tészta. Mi egy tanúsított Pinseria vagyunk. A pinsa romana egy ovális alakú pizza, amely nagyon könnyen emészthető, búzaliszt, szója és rizs felhasználásával készül, kívül ropogós, belül puha, kalóriaszegény és hipoglikémiás. A klasszikus hagyományos pizza mellett specializálódtunk a pala pizzára is. Az általunk használt töltelékek első osztályú minőségűek. A...
A Pinsa Romana egy történelmileg gazdag étel, amelynek gyökerei az Ókori Rómába nyúlnak vissza. A recept újragondolása egyedivé tette ezt a terméket: a tészta egy búza, rizs és szója keverékéből áll, magas víztartalommal, anyatejjel, és nem tartalmaz adalékanyagokat vagy tartósítószereket. A főbb jellemzők: - ovális forma - ropogós szélek - magas emészthetőség, amelyet 48-72 órás kelesztés biztosít. A Pinsa 2.0 projekt célja, hogy a hagyományos terméket modern köntösbe öltöztessük, mindenki számára elérhetővé téve!