...Ez a grillező, az egyedülálló "fel-le" rácsrendszerével, lehetővé teszi a sütés optimális beállítását. Felszerelhető egy praktikus gyújtóval, hogy gyorsan és folyamatosan biztosítsa a faszenet, valamint oldalsó panelekkel is.
Az Easy Up a leszerelhető lábaknak köszönhetően átalakítható állványos verzióra.
OPCIÓK
Oldalsó munkafelületek párja, rozsdamentes acél rács, faszenes gyújtó, kerék készlet.
...A prémium minőségű, részben csíráztatott durum- és lágybúza keverékéből, valamint anyatejből a Molino Magri egy koncentrált félkész terméket fejlesztett ki, amely fokozza a pizza illatát és javítja a pizza eltarthatóságát a sütés után.
A házhoz szállított pizza különös figyelmet igényel az időzítésre, az összetevőkre és a tésztákra.
A Pizza delivery, MINDEN RENDESEN HASZNÁLT LISZTHEZ HOZZÁADVA...
...Szicília minden öröme, ügyesen kifejezve egyszerű hozzávalókkal, mint a rizs és a ragu, ropogós panírba burkolva, amely azonnal aranybarnára sül a sütés után. Raguval töltött arancinónk kiváló választás azok számára is, akik nem szeretik a tejtermékeket, mivel úgy döntöttünk, hogy kihagyjuk a mozzarellát. Egy egyszerű, de ellenállhatatlan ízért.
... olívaolaj hagyományát képviseli: amikor megszületett, több mint egy évszázaddal ezelőtt, gyakorlatilag minden eladott olaj normál olívaolaj volt.
Kiváló olaj, különösen főzéshez: az olívaolajban való sütés például páratlan! Azok számára is alkalmas, akik egy nagyon enyhe ízű olajat kedvelnek.
Termékcímke
A 'Mellékletek' között megtalálja a címkét a tápanyagadatokkal és a termékről szóló egyéb információkkal.
...Bosch
Főzés és sütés Akár profi séf vagy, akár csak kezdő, sütőink, főzőlapjaink, mikrohullámú sütőink és kiegészítőink megkönnyítik, hogy minden étkezésnél tökéletes eredményeket érj el.
Kávé és reggeli A reggelek egyszerűsítése
Ki mondja, hogy a konyhád nem versenyezhet a kedvenc kávézóddal? Meglepetésre egyszerű kávéfőzőink egy gombnyomással egy egész menüt kínálnak a barista által jóváhagyott...
A Forma 20 éves tapasztalatra építve indította el marketing- és ipari tevékenységét. A cég pékségi és cukrászati berendezéseket gyárt és forgalmaz. Termékeink kifejezetten professzionális használatra készülnek, de igény szerint egyedi termékeket is tudunk előállítani a specifikus vásárlói igények kielégítésére. Termékeink teljes mértékben lefedik a sütési ciklust: keverés, adagolás, formázás, kele...
...A Siabs által tervezett ipari fémrostos gázégők magas hatékonyságú infravörös sugárzó panelekből állnak, amelyeket kifejezetten a pékáru és édességek szektorához terveztek, a sütés, a pirítás és a karamellizálás szempontjából.
A SIABS sugárzó panelek alkalmasak a hőkezelés közvetlen vagy közvetett alkalmazására az édességek esetében. Sokoldalúságuknak köszönhetően professzionális kemencékbe, alagútkemencékbe, szalagos kemencékbe és hőcserélőkbe is beépíthetők.
...A forgó fatüzelésű vagy kombinált gáz- és fatüzelésű kemence, téglakupolával és forgó lapokkal, összehasonlítható a hagyományos nápolyi kemencével. Két nyílással rendelkezik: az egyik a pizzák sütésére, a másik a fa elégetésére szolgál. A fa által termelt hamu speciális fiókokba gyűlik össze a kemence alján. A 7 hüvelykes érintőképernyős vezérlőpanel lehetővé teszi a forgási sebesség beállítását, az irány megfordítását, és az időzített sütés kezelését hangjelzéssel. Az inox burkolat egyediséget és fényt kölcsönöz.
... és a testreszabás a Naboo kulcsszavai:
- Automatikus főzési rendszer Ics
- Többszintes sütés különböző ételek egyidejű elkészítéséhez
- Smokegrill sütés, amely visszaadja és megismétli a fával való sütés előnyeit
- Pontos sütés a kamra hőmérsékletének, a termék belső hőmérsékletének és az időnek a figyelésével
- Éjszakai alacsony hőmérsékletű sütés.
Műszaki adatok
Kapacitás 10 x 1/1 GN
Sütőlapok közötti távolság mm. 70
Ételek száma 80/150
Külső méretek mm. 930 x 825 x 1040 H...
...A Gabellini sütő magas hőmérsékleten használható, kezelt lemezekből készült. A belső sütőtér Aisi 430 rozsdamentes acélból készült, és a tüzelőtértől egy háromrétegű, különleges tűzálló anyagokból készült réteg és egy tűzálló lap választja el, lehetővé téve ezzel a hő egyenletes eloszlását a sütő teljes felületén, így a sütés is egyenletesebbé válik. Ezen kívül a sütő rendelkezik egy szagellenes...
...amely hajlamos azonnal kiszáradni a sütés után.
Minden referenciánk egy alapból készül, amely a következőkből áll:
tej, tojás, liszt, só, bors, valamint zsírszalonna a jobb leveles tészta érdekében.
A Crefole leveles tésztáinkból különböző referenciákat készítünk: teljes kiőrlésű Crefole, kukoricadara tésztával készült Crepole, teljes kiőrlésű Crefole, tönkölybúzából készült Crefole.
Ezekből születnek a mi ízletes snackjeink is: Crefolini és Crepolini.
...A rádiófrekvenciás technológia lehetővé teszi a nagy porozitású kerámiák gyors és egyenletes szárítását, elkerülve a repedések és törések kockázatát.
A rádiófrekvencia pedig biztosítja a nagy porozitású kerámiák minden részének egyenletes és egyidejű szárítását, még bonyolult feldolgozások esetén is, nagyon rövid idő alatt, megszüntetve a repedések problémáját, amelyek a termékek selejtezését okozzák a sütés előtt és után.
A rendszer gipszmintákhoz, szaniterekhez, csempékhez és tűzálló kerámiákhoz is használható.
...Professzionális kombinált konvekciós/gőzös sütő
márka UNOX modell XEVC 0311-E1R ONE
"HASZNÁLT boltban történő bemutatóra"
Chef Top Mind Maps sorozat
Kapacitás 3 GN 1/1 méretű tepsi
rácsok közötti távolság mm. 67
Egyfázisú/háromfázisú elektromos táplálás
Teljesítmény 5 kW.
Konvekciós sütés
gőzös sütés
temperatúra 35/260°C
Fejlett és automatikus sütési programozás
Szívhőmérséklet-érzékelő
Beépített...
...Alapvető fontosságú a fával fűtött kemencében történő 85 órás sütés és a következő lassú hűtés, amely 6 napig tart. Ez a sütési mód a téglákat sárgától rózsaszínig terjedő árnyalatúvá teszi, és a lassú hűtés biztosítja, hogy a termékek tökéletesen épek maradjanak.
Az Arte Bianca Doc egy ősi Dauno pékség, ahol minden nap a helyi terület tipikus termékeit sütjük. Fő specialitásunk a ropogós sütemények és a taralli, különösen a főtt tarallo. A főtt tarallo az Arte Bianca Doc zászlóshajó terméke. Különleges eredetiségét a főzés és a sütés kombinációja adja, amely együtt egy édes ropogósságot biztosít a külső részén, míg belül ízletes omlósságot nyújt. Extra...
... gyorsaságától és a sütés pontosságától kezdve: mindössze 10 perc alatt 500°-ra melegednek, és 1 perc alatt képesek megsütni egy pizzát, csökkentve a költségeket és a várakozási időt. Ráadásul 5 perc alatt tisztíthatók! Hogy értékes időt spórolhass meg az életedben és a szakmádban.
... összetevőket körülbelül 40 percig dagasztják, majd egy órán át keleszteni hagyják. A kenyeret ezután kinyújtják, nagy cipókká vagy körülbelül 1-2 kilogrammos veknikké formálják, fából készült ládákba helyezik, búzadarával vagy liszttel megszórják, és kenderből készült takarókkal letakarják. Egy bizonyos idő elteltével, amikor a második kelesztés megtörténik, a sütés szigorúan fával fűtött gesztenyefában történik, körülbelül egy óra húsz percig.
... egyesülésének köszönhetően; a kézi feldolgozás, amelyet legalább négy órás kelesztés és fatüzelésű kemencében történő sütés követ, egyedülálló és eredeti kenyeret eredményez. Minden energiánkat és figyelmünket az egészséges, kiegyensúlyozott és intelligens táplálkozás táplálkozási igényeinek szenteljük. Termékeink ízletes és vonzó módon fedezik fel a régi ízeket. A kenyér mellett megkóstolhatja a Keksz Kenyeret, a Freselle-t és különböző ízű Tarallini-t, köztük a híres nápolyi „Sugna e Pepe” tarallit, valamint sok más minőségi édes süteményt.