... tartósítószerek, valamint olyan különlegességek, mint a sáfrány, a szarvasgomba és a fűszerolajok. A vállalat gondosan válogatja meg minden termék összetevőit, felügyeli a gyártási folyamatot, és garantálja a regionális gasztronómiai hagyományokhoz való hűséget. A Chitarra tésztától a Rintrocili-ig, a Ventricinától a Montepulciano kolbászokig, a Mostaccioli-tól a Sáfrányig, minden termék a modern és igényes fogyasztó számára megfelelő íz és hagyomány tökéletes ötvözete.
...Teljes körű nyomon követés bevezetése (HACCP szabvány) a jobb élelmiszerbiztonság érdekében. Ez a minőségpolitika, a folyamatos kereskedelmi erőfeszítések és a termékválaszték mélyítése révén lehetővé tette a vásárlói kör bővítését neves áruházak felé és a nemzetközi piacra is. A Fine de France ma, M. de Turenne, Atelier Turenne és Lou Bersac márkái alatt, több mint 1200 elismert minőségű terméket kínál, amelyet félévente friss, eredeti és exkluzív újdonságokkal, mint például a Selôvin, újítanak meg.
... termékeit kapják. Fókuszunk a minőségi standardok javításán és egy csodálatos, frissíz biztosításán van ügyfeleink számára. A Sefertas szigorúan ragaszkodik az alábbi elvekhez: - Az élelmiszerbiztonság támogatása - A fogyasztói elégedettség és kényelmük biztosítása, valamint egy magas értékű, élvezetes élmény nyújtása márkánkon keresztül. - Az élelmiszerekkel kapcsolatos tudatosság növelése - A...
Mit kínálunk - A Scandita halat és tenger gyümölcseit exportál, frissen és fagyasztva, Észak-Európa legészakibb részeiből, együttműködés és közvetlen értékesítés révén a Dél-Európai országok cégeinek, ahol ezeknek a termékeknek a kereslete nagy. Lazac Dél-Európában A norvég lazac nagyon népszerű, főként friss formában, de a hideg füstölt íz is kedvelt. A Scanditánál érdeklődünk más lazacfajták...
... ki, amikor az íz, a tojás mérete és a textúra tökéletes. A sózás során egy speciális sókeveréket használnak, és semmilyen típusú tartósítószert vagy konzerválószert nem adnak hozzá. A kaviár eltarthatósági ideje 90 nap, ha 0-3 °C hőmérsékleten tárolják.
... olasz termelésű tojás. Lehetőségünk van friss tészta termékek ATM-ben és IQF fagyasztott tészta termékek előállítására is. Olasz íz, szenvedély iránti ízlés és a legjobb minőség az asztalon. Ez a La Fenice tésztagyár.
...Teljes kutyaeledelünk a piacon elérhető legmagasabb friss hús tartalommal rendelkezik. Hipoallergén, biológiailag megfelelő és állatorvos által jóváhagyott, a mi eledelünk az egyik legtápanyagban gazdagabb a piacon. Természetes, Teljes és Kiegyensúlyozott GRAINEK NÉLKÜLI KUTYAÉTEL - úgy terveztük, hogy alkalmas legyen a gabona intoleranciával/érzékenységgel élők számára. ÉDESBURGONYA - kiváló alternatíva a gabonák helyett, az édesburgonya egy összetett szénhidrát, amely gazdag B-vitaminokban. NINCS HOZZÁADOTT MESTERSÉGES SZÍN, ÍZ VAGY TARTÓSÍTÓ.
... adalékanyagok és tartósítószerek nélkül készült olajbogyó lé, és savtartalma kevesebb mint 0,8%. Kellemes és azonosítható érzékszervi jellemzőkkel rendelkezik. Összetevői: Nagyon intenzív gyümölcsös íz. Friss gyümölcsök íze egy csipetnyi csípősséggel. Szűrt AOVE. Az Extra Szűz Olívaolaj, OLIVARO ENYHE BAENA SZÁRMAZÁSI MEGJELÖLÉSSEL, a minőség szinonimája, megőrzi minden érzékszervi jellemzőjét és...
... ügyfeleit Dél-Amerikába egzotikus gyümölcseinkkel!!! Mi az a gyümölcspép? Lehet, hogy ezt a kérdést teszi fel, mivel Franciaországban még nem elterjedt a magánszemélyek körében. Főként Dél-Amerikában ez a terméktípus nagyon elterjedt, mivel az íz és a természetes tulajdonságok megőrződnek. Ez a hatalmas kontinens tele van friss egzotikus gyümölcsökkel, de az egyik országból a másikba történő szállítási idő gyakran túl sok veszteséget okoz. Nincsenek színezékek, aromák vagy hozzáadott cukor.
A Zöld Tányér egy étterem, amely a Królewska utca 3. szám alatt található Lublinban. Ismert és megbecsült a helyiek és az utazók körében is, mindig ízletes ételeket és ízkombinációkat kínál, amelyekhez vissza szeretnénk térni. A Zöld Tányér olyan emberekből áll, akik szenvedéllyel főznek és vendégül látják azokat, akik számára fontos az íz és az egészséges étkezés. Meleg szívvel invitáljuk weboldalunkra, ahol megtalálható a friss menü - itt lehetőség van étterem fényképeinek megtekintésére vagy étel rendelésére házhoz szállítással is!
... gyakorlatok chartájának. Ez garantálja Önnek a kiváló íz- és táplálkozási minőségű charolais húst. Friss marhahúsát szabályozott higiéniai körülmények között biztosítjuk Önnek. A termelőtől vásárolt hús garantálja a földművelés értékének megőrzését és tiszteletben tartását, a termék nyomon követhetőségét és a fogyasztó tiszteletét.
tojásos friss tésztát készítő kézműves műhely, töltött tészta friss és szezonális alapanyagokból, sokféle formátumban, akár egyedi igények szerint, verhetetlen árakon!!! Mert számunkra a minőség és az eredetiség a valódi íz alapanyagai.... lépjen velünk kapcsolatba, teljes mértékben az Ön rendelkezésére állunk!!
Mast, G36 és mindenféle fajtájú, vagy szabályosan levágott liba előállítására specializálódott organikus farmunk van. 20 éves tapasztalatunkkal a legjobb minőségű libahúst előállító cégünk az Ön szolgálatára áll. A modern farmunkban, amelyet a Van tartomány egyedülálló és endemikus növényeivel táplálnak, előállított libák íz és egészség szempontjából is kiemelkedőek.
... fa, pézsma és füst aláfestéssel. Az íz finom és erőteljes, kerek és meleg lecsengéssel. A PENJA borsot sokan a világ legjobb fekete/fehér borsának tartják. A kameruni skót kalap is nagy tiszteletnek örvend a minőség és frissesség szempontjából. Vitathatatlanul az egyik legjobb skót kalap a világon, és nagyon ritka. Ez jelentős tényező a ára szempontjából azok számára, akik a minőséget keresik. Ne...
... vákuumcsomagolás, a korábbi sterilizálási folyamat mellett, meghosszabbítja a termék eltarthatóságát a következő körülmények között: - Friss 15 napig. - Fagyasztott 24 hónapig. Rendelkezünk sünhússal (Erinaceus europaeus) 80 g üvegben. További termékek is rendelkezésre állnak igény szerint.