Spanyolország, Montcada i Reixac-Barcelona
A Max Zander már a kezdetektől fogva a termékeinek minőségéről ismert, amelyeket eredeti német stílusban, kézműves módon készítenek. 1968 óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy megőrizzük azt a minőséget, amely elnyerte a bizalmukat. A Max Zandernél termékeinket szigorú minőség- és élelmiszerbiztonsági irányítási rendszernek vetjük alá, a friss alapanyagok és első osztályú összetevők kiválasztásá...
Portfólió (28)
Németország, Verl
...Természetes bélfélék különböző kaliberekben, különböző eredetekből és különböző formátumokban (töltésre kész, tubusos, sózott). Csomag 91,4 méter.
Portfólió (9)
Bulgária, Rakovski
A kis, de mennyei Bulgáriában, amely Európa délkeleti részén található, a magas hegyek és a sík mezők között, egy gazdag történelemmel rendelkező városban, amely azt meséli el nekünk, hogy a kemény munka nem mítosz, hanem valóság - évtizedek óta családom tiszta kukoricával etetett kacsákat nevel, hogy természetes és egészséges környezetet biztosítson. A családom iránti kötelesség és szeretet kény...
Portfólió (10)
Franciaország, Saint-André-Le-Puy
Egy termékcsalád, amely a hegyi húsáruk legpontosabb hagyományait követi. A legjobb húsrészekből készült Grande Tradition termékcsaládunk a Batistou mesterségbeli tudásának esszenciája. A SONKÁK Sonkáink kizárólag szigorúan válogatott francia sertésekből készülnek, és a kerek vágású, úgynevezett "Parma" stílusra építenek. Mérsékelten sózottak és kézzel dörzsölt sóval, majd lassan szárítják, tisz...
Portfólió (2)
Németország, Wermelskirchen
Iberiai töltött sonkákat, mezőgazdasági és takarmányozott sonkákat, valamint iberiai lapockákat készítünk. Friss és fagyasztott iberiai sertéshús kereskedés vagyunk. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, szűzpecsenye... szinte az egész évben végzünk vágásokat. Közvetlen értékesítés a gyárból a végfelhasználóknak és a nagykereskedelmi szakembereknek. Szállítunk az EU egész területére. Az Aracena-...
Portfólió (7)
...Választás: 90% a, 10% b Átlagos súly: 34-36 kg Súly minimum: 30 kg 1 X Konténer: kb. 1200 bőr Szennyeződés: Nincs homok, Nincs por, Nincs sár, Nincs idegen tárgy, Nincs zsír és Nincs hús Nem elérhető: Nincs hajhullás probléma, Nincs rohadt bőr, Nincs zsír és hús a bőrön, Nincs mule, Nincs lyuk, Nincsenek vágások...
Portfólió (67)
Spanyolország, Murcia
Hiszünk a Spanyolországban készült termékek minőségében, ezért szeretnénk megosztani őket a világ többi részével. Az asztúriaiak büszkék a kecskesajtjukra, a valenciaiak a paellájukra, a riojaiak a borukra, de Spanyolország minden lakója örül, amikor termékeink és receptjeink túllépnek határainkon. Spanyolokként büszkék vagyunk gasztronómiánkra és a földünkön készült termékek sokféleségére. A Go...
Portfólió (178)
Németország, Ulm
... termékek a növekedési szakasztól kezdve egészen a feldolgozásig és gyártásig gondosan kezelve vannak. Széles választékban kínálunk fagyasztott sertés húst, például: - Fagyasztott sertés bél - Fagyasztott sertés agy - Sertés Farok - Sertés Bordák - Sertés Lábak - Sertés Hátsó Lábak - Sertés Elülső Lábak - Sertés Lábszár - Sertés Gyomor - Sertés Vékonybél - Sertés Fül - Sertés Fül Lepke - Sertés Fej - Sertés Csülök - Egész Sertés Kész - Sertés Has 10 - Nedves Sózott Sertés Bőr - Sertés Hátzsír - Sertés Hátzsír Bőr Nélkül...
Portfólió (10)
Montenegró, Podgorica
Spanyolország, Toral De Los Vados-León-España
...Juan Fernández S.L. Sonka- és Felvágottgyár Kézműves előállítás, mint például: El Botillo del Bierzo, csípős és édes chorizók, Chorizo Herradura, lombozott sonka, érlelt sonka, San Martiños (kolbász), Cecina de Babilla, füstölt lacon, hasaalja, füstölt bacon, pácolt lacon (gourmet termék) és még sok más... Friss sertéshús is rendelkezésre áll, mint például: bordák, szűzpecsenyék, bordák, hasaalja, friss sonka, friss csülök, és természetesen a sózott és friss termékek, mint: fül, farok, gerinc, sertésfej, orr, sertéslábszár.
Portfólió (4)
ufs.country_names.RU, Moscow
... szalvétával. Tálcáink hermetikus (zárt) zárással rendelkeznek, így a folyadék nem tud kifolyni. A tálcában lévő nedvességelnyelő szalvéta biztosítja, hogy a csomagolt termék - a hús vagy a darált hús - friss és száraz maradjon. Alacsonyabb thermoformáló szalagokat is készítünk széles hőmérsékleti tartományban - ezeket halcsomagolásra (friss, sózott, füstölt), füstölt húsok és félkész termékek (kolbászok, ínycsiklandóságok, fagyasztott alapanyagok fasírtokhoz, töltött káposztához, palacsintákhoz és egyéb ételekhez) használják. Nálunk a legjobb csomagolási megoldásokat találja termékeihez!
Portfólió (20)
Franciaország, Carquefou
...Félzsíros termékeink a klasszikus húsipari termékeket vonultatják fel, mint például a lábszár, a hasaalja, a lapocka,... és a régi módszerrel füstölve. Ezen kívül téli ételek elkészítéséhez szükséges készleteket is tartalmaz, mint például a savanyú káposzta, a füstölt hús lencsével, a pörkölt, a pokolba való lapocka, stb. Nem feledkezünk meg a baráti pillanatokról sem a régi módszerrel füstölt bélszínnel.
Törökország, Merkez
A világ minden tájára kedvező áron Törökország ínycsiklandó ízeit bemutató cégünket azért alapítottuk, hogy hazánk legkülönlegesebb és legszebb termékeit kiválasszuk, csomagoljuk és megbízható módon eljuttassuk Önökhöz. Cégünk víziója, hogy a világ minden táján élő török állampolgáraink mindig frissen jussanak hozzá a hiányolt ízekhez. A Kars sajtot és mézet, valamint a tulum sajtot, olívát, kolbá...
Portfólió (5)
ufs.country_names.RU, Barnaul
...A univerzális füstölő a sózott sertészsír, hús és hal kültéri meleg füstölésére lett tervezve. Tartalmaz egy rácsot a termék füstöléséhez és egy zsírtálcát. Különböző méretekben elérhető: 380x280x170, 450x280x170, 450x280x240 mm. Súly: 2,9 kg – 9,6 kg. Falvastagság: 11,5 mm. Anyag: Acél Felhasználás: Kültéri...
Portfólió (43)
Franciaország, Pleucadeuc
...• Sózott és édes gélésített szószok IQF kockákban 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 vagy 12x12x12 mm • Vajak és fűszerek IQF kockákban 8x8x8 mm JELLEMZŐK • Készre előkészített • Lehetőség a hidegkezeléshez való ellenállás és a meleg textúra testreszabására ALKALMAZÁSOK • Kolbászok, darált hús, nuggetek… • Feltétek pizzára CSOMAGOLÁS • 10-15 kg-os zsák • 10 kg-os karton TÁROLÁS • 12-18 hónap -18°C-on NÉHÁNY RECEPTPÉLDA • Fokhagyma / petrezselyem • Ketchup • Paradicsom • Mexikói • Curry • Mustár • BBQ • Sajt...
Portfólió (9)
Spanyolország, Badajoz
...A salchichón, amely ibériai sertésekből készül, amelyeket gabonafélékből és hüvelyesekből álló takarmánnyal etetnek, és intenzív tartási körülmények között nevelnek. Az ibériai sertés sovány és zsíros részeit nagyon finomra aprítják, sóval, borssal, szerecsendióval, oregánóval és fokhagymával ízesítik, majd természetes sertésbélbe töltik. A hagyományos folyamat a hús és a szalonna aprításával, a...
Magyarország, Budapest
Hazai Meat Plc is a hungarian company, manufacturer of dried salami and sausage products, and cooked marinated meat products.
A HAZAI SZÁRAZ FŰSZERES MARHAHÚS (BEEF JERKY) 100%-ban magyar eredetű, sovány marhahús combjából készül, amelyből eltávolították az összes zsírt, csíkokra vágták, majd megszárították, így megakadályozva a romlást. Ez a szárítás általában só hozzáadását is magában foglalja, hogy megakadályozza a baktériumok fejlődését a húsban, valamint fűszereket a jobb íz érdekében, mielőtt eltávolítanák a nedvességet. A „JERKY” szó a charki szóból származik, amely az észak-amerikai őslakosok Quechua nyelvéből ered, és „szárított, sózott hús”-t jelent.
Belgium, Alken
...A SCHEPERS már háromnegyed évszázada elismert gyártója a prémium húskészítményeknek, amely a legjobb minőségű sózott és füstölt felvágottakra specializálódott. Absolút slágerünk a filet d'Anvers extra, marhahús füstölt hús. Minden termékünket mesterségbeli tudás és szenvedély jellemzi. Régi hagyományos recepteket ötvözünk friss alapanyagokkal és a legmodernebb gyártási módszerekkel és eszközökkel...
A Pivac márka a magas minőségű, érlelt finomságok szinonimája, amelyek között a házi készítésű prosciutto (Dalmatinski pršut), pancetta (Dalmatinska panceta) és a sózott nyak hús (Kraški vrat) megérdemelten és büszkén foglalják el az első helyet. Hamarosan ünnepelni fogjuk 60 éves fennállásunkat és sikeres működésünket. Ezért szeretnénk megosztani történetünket, hagyományainkat, minőségünket és...
Szlovákia, Kopčany
... tenyésztése, amely nem kapcsolódik tejtermeléshez, és magában foglalja a tejhasznú hízóborjak, vágóborjak és a saját szaporítású alapállomány tenyésztését. Húsmarhák: Gasconne Highland Piemonti szarvasmarha Valaška fajta Húshasznú juhok és keresztezett fajtáik: Ile de France Nemesített valaška Romanov juhok Suffolk Ha bármilyen kérdése van a hús- és húskészítmények szállításával kapcsolatban...
Belgium, Lille
A Jepro egy kiskereskedelmi és nagykereskedelmi vállalkozás, amely húsárukra, snackekre és különféle fagyasztott termékekre specializálódott. A Jepro húsáruk gyártója (hús szeletek, hús előkészítmények és főtt húsáruk), grillező és egyedi termékek.
A Fries Házhoz Szállító Hentes több mint 130 éve kézműves módon készít hús- és kolbászspecialitásokat a régi, hagyományos receptek alapján - a helyi finomságoktól, mint a sózott sonka vagy a Bad Orber préselt hús, egészen a világ minden tájáról származó ínycsiklandóságokig. A DHL futárszolgálat segítségével, kérésre, az online megrendelt árut még aznap megkaphatja.
Spanyolország, Lugo
A LUALCO S.L. egy húsipari vállalat, amely friss hűtött és fagyasztott húsok feldolgozásával és értékesítésével foglalkozik. Az Európai Unió által jóváhagyott létesítményei Vilamoure-ban, Santiago de Saa (Lugo) találhatók. Tevékenységei közé tartozik: feldolgozó üzem, felvágottak (galíciai chorizo, szalámi, sült hús, zorza stb.), sózott húsok (galíciai lacón, hasaalja, belek...), darált hús...
Olaszország, Nago-Torbole
A Salumificio Trentino több mint negyven éve készít felvágottakat. A terület jellegzetes termékei közé tartozik a sózott hús és a speck; a vállalat a klasszikus olasz hagyomány legfontosabb felvágottjait is előállítja, mint például a főtt sonkák, a nyers sonkák, a szalámik és a szalonnák. A Salumificio Trentino márka egy modern és dinamikus vállalat példája, amely képes volt ötvözni a hagyományt a különböző táplálkozási modellekkel. Mindig figyelmet fordított a minőség elérésére, 2006 óta pedig tanúsította minőségirányítási rendszerét az UNI EN ISO 9001: 2008 szabvány szerint.
Belgium, Izier
... sem. Dió: A sonka finom része, enyhe, természetes pácban sózva, füstölt vagy sem. Szalonna: Szárazon sózott has, füstölt vagy sem. Kézműves főtt sonka: Kiváló minőségű sonka, kézműves módon sózva, sütőben főzve és párolva. Száraz kolbász: Kiváló minőségű sertés- és marhahúsból készült készítmény.
Spanyolország, Cartagena
A több mint 40 éves fogyasztói szolgáltatás során szerzett tapasztalatával a Ricardo Fuentes e Hijos a sózott és füstölt termékek szektorának vezető vállalatává vált hazánkban, nap mint nap növekszik, új piacokra lép, innovál, a legjobb technikai alternatívákat keresi és növeli termékeinek minőségét.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play