A Kabkab datolya Irán déli részén, Ahvaz városa közelében terem. Az a termelő, akivel együtt dolgozni döntöttünk, egy generációról generációra öröklőd...
Guillaume és Hélène 2016-ban átvették Guillaume szüleinek családi gazdaságának egy részét. Növelték a rebarbara területét. Ma 4 hektáron termesztenek ...
Citromsejt C/20 Kg
Citrom folyékony aroma 100 ml
Egész hámozott citrom C/18 Kg
Citrom kocka 6x6mm C/20 Kg
Citromhéj C/11 Kg
Koncentrált citromlé 45° t...
A borbolyabogyók kis bogyók, amelyek 1,5 m és 3 m közötti magasságú cserjéken nőnek. Az ország nyugati hegyeiben termesztik őket egy olyan termelőnél,...
Legújabb termékünk a Jinkoa Egiazki, amely egzotikus ízeivel ugyanolyan kézműves és helyi, mint minden likőrünk. Egy kis történet: körülbelül harminc ...
Régen minden család készítette a saját patxakáját, de a termelése fokozatosan marginalizálódott. A baszk vidéki jellegzetességek által meghatározott l...
A Manzana Egiazki egy újragondolt változata a klasszikus zöldalma likőrnek. Kézműves módszerrel, zöldalmák desztillálásával készül, receptünk elsősorb...
Ezt a "Istenek Nektárjának Likőrje" néven is emlegetik. A tökéletes ital, bármilyen alkalomra. Számos dalt írtak róla, és mindegyik vidám és inspiráló...
A Kalypso egy utazásra hívás. Négy különböző citrusfélét választottak ki, hogy komplexitást adjanak ennek a receptnek. A narancs és a grapefruit erejé...
Vad szilva, cukor, víz, alkohol és ánizs.
Kettős maceráció. Az első egy hideg kivonás. Ez egy háromhetes elő-maceráció a vad szilvákból 96%-os tiszta...
A Bidaia, a baszk "utazás", egyedülálló kubai rum. Három évnyi érlelés után Kubában, rumunkat Armagnac és Irouleguy Domaine Arretxea fehérboros hordók...
A likőrök családjában klasszikusnak számító Menta Egiazki-t az Egiazki-nál nagyon hamar úgy döntöttünk, hogy létrehozzuk saját mentás likőr receptünke...
SAJÁT MARKÁT AKARSZ FEJLESZTENI?
A folyamatos innováció és az egyes ügyfelek elégedettségének keresése érdekében lehetőséget kínálunk termékek fejlesz...
növényi vadon, boróka bogyó, gabonafélék, gyömbér, üröm,
citromhéj és narancshéj.
Minden fűszert külön-külön desztillálnak, majd 24 órás pihenés után...
Megérkezett az europages alkalmazás!
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.