Spanyolország, Santoña-Cantabria
162km
... folyamatot. Ugyanazzal a gondossággal, miután elértük az optimális érési időt, következik a következő fázis, a kézi dörzsölés, amely során hálóval eltávolítjuk a bőrt minden egyes sózott halról, egyesével. Ezzel megőrizzük a nyersanyag minden tulajdonságát és jellemzőjét. Ezt követően a halakat felvágjuk, megmossuk és kinyomjuk. Az utolsó fázis a filézés és az olívaolajba való csomagolás.
Portfólió (14)
Spanyolország, Logroño
224km
...Puro Ibériai Bellota Sonkák D.O. Jabugo. 2. Tengeri Konzervtermékek: Lóhús, Kolbász, Chorizo, Juhsajtok, Kecskesajtok, Tonhal Filé, Ventresca, Kagylók, Északi Tonhal. 3. Halak Sózása, Félkonzerv Termékek, Ízesített Olívaolajok, Méz, Krémek. Almadraba Tonhal Mojama, Maruca Ikra, stb... Ancsák, Tőkehalak, stb... Ízesítve Trufával, Fekete, Természetes, stb. Beszállítóink között elismert...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play