Franciaország, Pineuilh
...EREDET – TERROIR Száraz Vörösbor A La Misaine Rouge Sec-et különösen a borászaink választották ki, hogy kiegyensúlyozott, autentikus és kellemes borokat kínálhassunk, amelyek tökéletesen illenek a mindennapi ételekhez. Európai Közösség Bor VINIFIKÁCIÓ Hagyományos rozsdamentes acél tartályokban. SZŐLŐFAJTA Tempranillo KÓSTOLÁSI MEGJEGYZÉSEK Gyönyörű, intenzív és ragyogó rubinvörös szín...
Portfólió (96)
Franciaország, Saint-Gaudens
... terméket a foltra. Beágyazódott foltok esetén hagyja hatni néhány pillanatig a permetezés után. Törölje le a foltot egy tiszta, száraz ruhával. Permetezési módszer: Hígítsa 10-20%-ra vízben. Permetezze a szőnyegre, majd használjon egy textildiszkes monobrosst. "A környezeti hatás csökkentése érdekében tartsa be a javasolt használati adagokat." Kerülje a szembe jutást és a bőrrel való érintkezést. Megjelenés: tiszta, színtelen folyadék pH: 2,1 - 3,1 Sűrűség: 1,02 - 1,04...
Portfólió (200)
Olaszország, Sizzano
...Eredetvédett Megjelölés (DOC) TIPUS Vörösbor SZŐLŐFÉLE Nebbiolo 100% PÁROSÍTÁS Sült vagy grillezett húsételek Fehér húsételek Érett sajtok SZÍN Rubinvörös ILLAT Intenzív és tartós Málna Ibolya és narancsvirág Piros gyümölcsök ÍZ Száraz Jó testesség HŐMÉRSÉKLET: 18-20 °C ALKOHOL: 13% vol...
Portfólió (13)
Franciaország, Carpentras
...Találd meg a tökéletes Boxot, amivel elnyerheted apukád szívét! A Box helyi és kézműves termékekből áll, 100%-ban Dél-Franciaországból, és tartalmazza: - A hagyományos száraz kolbász, tiszta sertéshúsból - A híres száraz kolbászt fekete olívával Nyonsból - De a klasszikus száraz kolbászt és a Chorizo-t is - Egy üveg vörösbor, Carignan-Grenache a Domaine de la Camarette-ből, Pernes les Fontaines...
Portfólió (16)
ARFOC – egy multidiszciplináris vállalat vagyunk, amely különböző országokban koordinál több szolgáltatást és terméket. Azok a területek, amelyeket 2023-ban kiemelünk: vegyi anyagok kereskedelme (lásd a prospektust); bor kereskedelem (lásd a prospektust); üzletmenedzsment (lásd a prospektust). A vegyi anyagok kereskedelme terén csapatunk garantálja a legjobb megoldásokhoz való hozzáférést a végf...
Portfólió (86)
Franciaország, Nice
... gondosan fenntartott a gyümölcs kiváló minőségének biztosítása érdekében. A 2015-ös évjáratú száraz vörösbor összesen 15 000 darab 0,75 literes palackban készült, alkoholtartalma 12,5%. A borászati folyamat elkötelezettséget mutat a minőség és az autentikusság iránt. A szőlőt kézzel szüretelték és gondosan válogatták, majd 225 literes nyitott hordókban erjesztették, 20 napos áztatással, ezt követően 10 hónapig rozsdamentes acél tartályokban érlelték.
Portfólió (2)
Franciaország, Boulogne-Billancourt
A Vinodelice létrehozta a VinodelicePRO teret, hogy megfeleljen a borászok speciális igényeinek. Legyen Ön borász, étteremvezető, borbár üzemeltető vagy vállalkozás, B2B platformunk hozzáférést biztosít Önnek a világ minőségi borainak széles választékához versenyképes árakon. Fedezze fel exkluzív, importált boraink sokszínű választékát. Független termelőkkel dolgozunk együtt, akik osztoznak a sző...
Portfólió (10)
Szlovénia, Ljubljana
...Vörösbor Merlot 2013 - Kabaj, Goriška Brda, Szlovénia. A borász: A Kabaj Morel Család. Régió: Goriška Brda, Szlovénia. Alk.: 13,5% vol. Édesség: Száraz. Évjárat: 2013. Űrtartalom: 750 ml. Szőlőfajta: Merlot. Borászat: A maceráció 30 napig zajlik a héjakkal érintkezve rozsdamentes acél tartályban (inox), fában és betonban. Érlelés 4 évig tölgy 225 l-es hordókban (francia tölgy) és további 6...
Portfólió (10)
... fehérbor Pirosmani: Félszáraz rosébor Alazani Valley Rosé: Édes rosébor Saperavi Qvevri (Amphorák): Bio száraz vörösbor - Bronzérem a Weine International Challenge (IWC) versenyen Rkatsiteli Qvevri (Amphorák): Bio száraz fehérbor - Ezüstérem a Weine International Challenge (IWC) versenyen Kisi Qvevri (Amphorák): Bio száraz narancsbor...
Portfólió (1)
...Szőlőfajta: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Szín: rubinvörös, ibolyás reflexekkel, az érlelés során gránátosra hajló | Illat: a bor nagy eleganciát sugároz. Érezhetők gyümölcsös aromák, mint a áfonya és a szeder, finom pörkölt és vaníliás jegyekkel | Íz: a szájban száraz, meleg és testes. A tanninok érezhetők, de lágyan, köszönhetően a barrique-ban való érlelésnek. ÉTELPÁROSÍTÁSOK: Kiváló bor sült húsokhoz, különösen sertéshez, bárányhoz és kecskéhez. Jól illik a vadételekhez is. Meditációs bor is.
Azonos termékek
Altropasso
Altropasso
Portfólió (1)
Franciaország, Malataverne
...A Graves rouge egy száraz vörösbor. A csendes borok kategóriájába tartozik. A Graves rouge Bordeaux borvidékén készül, Franciaország délnyugati részén, pontosabban a Graves borvidéken. Adminisztratív szempontból a Graves rouge a Gironde megyében termelhető. Terroirja mérsékelt óceáni éghajlatban és pireneusi (pessacléognan) valamint garonna-i gránit talajban részesül. A Graves rouge francia AOC...
Portfólió (188)
Németország, Waldkirch
...Az aromás lucfenyő- és fenyőméz a baden-württembergi és bajor erdőkből származik. Lucfenyő-/Fenyőméz Egy fűszeres-aromás mézfajta, kellemes ízekkel és általában barna, zöldes-fekete színnel. Receptek: Rózsaszínre sült bárányfilé finom sárgabarack-méz szósszal Hozzávalók: (2 főre) 2 friss bárányfilé, egyenként 120g kevés olívaolaj 50g aszalt sárgabarack 100ml száraz vörösbor 1 gerezd fokhagyma, finomra vágva 1/2 hagyma, finomra vágva 150g bárányalaplé (alternatív húsalaplé) 2 evőkanál Wernet fenyőméz kevés friss koriander Cayenne bors Só...
Portfólió (18)
Hollandia, Andelst
...A Voskevaz Areni száraz vörösbor egy közepes testű, finom bor, amelyet az őshonos örmény szőlőfajtából, az Areni Noir-ból készítenek. Ez egy rubinvörös bor, világos piros gyümölcsös illattal, cseresznyével és fűszeres árnyalatokkal az aromájában, gazdag ízvilággal és jó lecsengéssel.
Portfólió (3)
Spanyolország, Santiago De Compostela
...Intenzív rubin kék szín. Száraz, de nagyszerű gyümölcsízek. Fekete szeder, szilva és málna árnyalatai. Lila virágos jegyek a pohár tetején, gazdag fűszerekkel kerekítve, köszönhetően a tölgyfán való érlelésnek. Tökéletesen párosítható mindenféle hússal; különösen sült húsokkal, sült marhahússal vagy bélszínnel; csirkével; juhhússal és sertéshússal.
Portfólió (9)
...Ez a száraz vörösbor, a "Saperavi", a Chelti folyó lejtőin, Shilda faluban, Kachetia régióban termesztett azonos nevű Saperavi szőlőből készül. A sötét, rubinvörös bor domináló ízekkel rendelkezik, mint a szeder, cseresznye és fekete ribizli. Ezt a bort grillezett húsokhoz és sajtokhoz ajánljuk. Élvezze ezt a bort 16-18 °C hőmérsékleten. Birtok 50 hektár szőlőterülettel: közvetlen import...
Portfólió (3)
Németország, Stuttgart
... Szobahőmérsékleten, körülbelül 18°C-on tálaljuk. Méretek: kb. 20x20x33 cm Csapolóberendezéshez is alkalmas. Allergének: Tartalmaz kén-dioxidot. További termékinformációk Vörösbor 10 liter Ország Olaszország Régió Veneto Csapolóberendezés Alkalmas BaginBox (BiB) 10 liter...
Portfólió (4)
Franciaország, Begadan
... St Clair esetében. A vörösborok szőlőfajtái a Cabernet Sauvignon és a Merlot. A termelt fehérbor egy száraz Sauvignon, a szőlőültetvények agyagos-mészkő talajon találhatók, átlagosan 10 évesek. A családi birtok által termelt borok kiváló minőségűek, és rendszeresen díjakat nyernek különböző útmutatókban és versenyeken. A COMPAGNET VINS borait forgalmazók, importőrök, borboltok és nagykereskedők számára értékesíti Franciaországban és nemzetközi szinten.
Franciaország, Flaugnac
A CAUQUELLE BIRTOK egy családi szőlőültetvény, amely vörös, köves agyagos talajon helyezkedik el. A szőlőültetvény 25 hektár szőlőből áll, ebből 21 hektár a Coteaux du Quercy AOC vörösbor készítésére, míg 4 hektár a Lot VDP száraz, édes és lágy fehérbor előállítására van fenntartva. A birtok évente körülbelül 35 000 palackot termel.
Franciaország, Preignac
A CHÂTEAU DE MALLE egy borászat Bordeaux-ban. A kastély három nagy presztízsű bort termel: a Château de Malle, amely egy 1855-ös Sauternes Grand Cru Classé, a Château de Cardaillan, amely egy Graves vörösbor, és az M de Malle, amely egy száraz Graves.
Olaszország, Piacenza
... következő fajták állnak rendelkezésre: 2014-es száraz vörös, száraz habzó Malvasia, Barbera és Bonarda (habzó Gutturnio), habzó Pinot grigio, száraz habzó Bonarda, habzó Ortrugo, habzó Barbera, asztali habzó vörösbor. A pincészet hétfőtől szombatig látogatható.
Görögország, Nea Erythrea
... tíz évben a görög piacon értékesítem őket. Karyatikónak neveztem el az összes termékemet. 2003-ban megalapítottam saját magánvállalkozásomat Athénban, és elkezdtem a boraim nagykereskedelmi forgalmazását. A közelmúltig a görög piacon forgalmaztam a termékeimet. Csak száraz borokat készítek, amelyeket francia hordókban és tartályokban érlelek, mielőtt palackozom és értékesítem őket.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre