Olaszország, Capo D'orlando
...Ez a közönséges mandarin vagy 'Avana' mutációja, amelyet Palermo közelében fedeztek fel. A növény gömbölyű, levelei kicsik, keskenyek és lándzsásak, a virágok fehérek, kicsik és illatosak. A héja vékony, narancssárga színű. A húsa narancs-vöröses, lédús. Érési időszak február és április között. JÓTÉKONY HATÁSOK Mint minden citrusféle, gazdag C-vitaminban, így antioxidáns tulajdonságokkal...
Portfólió (27)
...Közép-Ázsia, beleértve Üzbegisztánt, híres termékeny talajáról és kedvező éghajlati viszonyairól, amelyek ideálisak a dió termesztéséhez. Így a régióban kiváló minőségű diót találhatunk. A dió a diófa gyümölcse, egy népszerű diófajta, amely egészségügyi előnyeiről és gazdag ízéről ismert. Nagyon gazdag számos tápanyagban, például fehérjében, zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban, mint például E-vitamin, magnézium és antioxidánsok. A diót gyakran használják főzéshez, snackként vagy különböző ételek kiegészítéseként.
Portfólió (10)
Franciaország, Paris
...100% aszalt körte: Természetes, antioxidánsokban és C-vitaminban gazdag körte finomság. A Cernunos® finomságok 100% természetes összetevőkből készülnek. Minden tápanyagban gazdag finomság gazdag fehérjében, alacsony zsírtartalmú, természetes és egészséges jutalom a kutyája számára. A Cernunos® aszalt finomságok megőrzik a gyümölcsök aromáját, ízét és teljes tápértékét. A körte tápanyagokban...
Portfólió (115)
Románia, Sahateni
... legnagyobb diótermelője vagyunk, és folyamatosan arra törekszünk, hogy csak a legjobb termékeket kínáljuk tisztelt ügyfeleinknek világszerte. A diómag elültetésétől kezdve a termékeink gondos csomagolásáig, aprólékos figyelmünk a részletekre biztosítja, hogy minden dió megőrizze természetes ízét és tápanyagban gazdag voltát. A minőség iránti elkötelezettségünk túlmutat a termékeinken; áthatja...
Portfólió (15)
Az Owocowy Raj cég ajánlata megfelel a munkahelyi egészséges táplálkozás trendjeinek. Sokan nem rendelkeznek idővel vagy szokással, hogy tápanyagban gazdag snackeket vigyenek magukkal a munkába, így a munkaidő alatt feldolgozott, egyszerű cukrokkal teli falatokat választanak. Eközben a táplálkozási piramis csúcsán zöldségek és gyümölcsök állnak, amelyek napi rendszerességgel elérhetők céges...