...A laktóz a természetes tejcukor. A tehéntej 3,5%-5,0%-át képezi, és szűrési folyamat révén nyerhető ki. Ezután a laktózt kristályosítják és őrlik. A szemcseméretet hálón keresztül osztályozzák. A Foodcom különböző szemcseméreteket tud biztosítani üzleti partnereinek, amelyek számos alkalmazásra alkalmasak.
A laktóz az egyik legjobb tejtermék-összetevő az élelmiszerek és takarmányok számára...
...Tápanyag-kiegészítő laktáz enzimmel laktóz intolerancia esetén.
A laktáz javítja a laktóz emésztését azoknál az embereknél, akiknek problémáik vannak a tejcukor (laktóz) lebontásával. A laktáz enzim a laktózt glükózra és galaktózra bontja, amelyeket a szervezet könnyen fel tud használni.
Ez a praktikus, kattintható adagoló kis tablettákkal, amelyek könnyen lenyelhetők, diszkrét kísérő utazás...
...ízesítő) (24%), kakaóvaj (18%), teljes tejpor, tejcukor, zsírszegény tejpor, joghurt íz (
Eredet
A banán eredetileg Ázsiából származik. Ma Afrikában, Közép- és Dél-Amerikában termesztik. A banánchipset főként Ázsiában állítják elő.
... igényhez
Az Ön igényei szerint fejlesztjük ki a megfelelő toppingot az Ön és kívánt terméke számára. A fő összetevők – az Ön számára kidolgozott recepttől függően – tejpor, kávéfehérítő, tejcukor vagy tejfehérje. A zsírtartalom nulla és 30 százalék között mozog.
Ha különleges kívánságai vannak, bátran keressen minket. Olyan termékeket is megvalósítunk, amelyek különleges igényeknek felelnek meg. Ezek közé tartoznak a Clean-Label, bio, laktózmentes és granulált toppingok.
...A laktóz a természetes tejcukor. A laktózt a pasztőrözött savóból választják el és koncentrálják. A laktóz, amelyet gondosan finomítanak (tisztítanak) a kristályosítási folyamat után, turbo szárítókban szárítják, majd speciális malmokban a kívánt részecskeméretre őrlik, és emberi kéz érintése nélkül csomagolják. Nem tartalmaz semmilyen gátlót.
A Sweet Ingredients az Ön tanácsadó forgalmazója a természetes édesítőszereknek, mint cukorpótlók és élelmiszer-adalékanyagok, a hangsúly a alacsony glikémiás, fogbarát cukorpótlókon, mint a Xylit. Más kategóriák, mint a Bio-Kókusz cukor, Isomaltulose stb. termékként elérhetők.
Termékkínálatunk sokféleképpen segít Önnek a gyártási folyamatok és a termékek eredményeinek optimalizálásában.
Széleskö...
SteviElle - cukormentes termékek, melyek édesítése Steviával történik
SteviElle újraértelmezi az édes ízeket! Felhagytunk a cukorral, és elkezdtünk egészséges édességeket készíteni Steviával! Nincs cukor. Egészséges édességek! A SteviElle termékek által nyújtott élmény egyedülálló, mert mi vagyunk az egyetlen cég a világon, amely teljes választékot kínál természetes, cukormentes és Steviával édesí...
...A rendelkezésre álló szénhidrátok között különböző típusú cukrok és szirupok találhatók. E kategória referenciái között egy gazdag választékot találunk növényi eredetű élelmi rostokból.
Tejcukor
Kristályos dextróz
Fruktóz
Cukor CAT. II
Porcukor
Nyers nádcukor
Trehalóz
Maltodextrinek és por glükóz szirup
21 DE, 30 DE, 38-40 DE
Folyékony glükóz szirup (40 DE, 60 DE) és fruktóz alapú glükóz szirup
Folyékony rizsszirup
Citromrost, Burgonyarost és Borsórost
Bambuszrost, Búzrost és Glükózrost
Zabrost, Zabrost béta-glükánnal, Psyllium 99% rost
Inulin
Fruktó-oligoszacharidok (FOS)
Alfa-ciklodextrin...
... és C vitaminokat.
Az élelmiszeriparban tejtermékek (sajtpásták, fagylalt, bébiétel) előállítására, valamint húsipari termékek (kolbászok, pástétomok stb.) gyártására használják. Ezen kívül a terméket cukrászati és pékáruhoz is hozzáadják.
Az Impulse Commodity Trading különböző típusú száraz tejsavót forgalmaz – a demineralizálás szintje 30 és 90% között változhat. Minden terméket közvetlenül a legjobb gyártóktól szerzünk be, és garantáljuk a magas termékminőséget. A részletekért lépjen kapcsolatba velünk a weboldalon megadott telefonszámon.
zsírok: 1,1 g
fehérjék: 12 g
tejcukor: 73,3 g...
...a joghurttermelés során a szárazanyag növelésére, hogy sűrűbb vagy zselészerűbb joghurtot kapjunk
A BIO zsírszegény tejpor pasztőrözött tejből készül, kíméletes vízelvonással, porlasztva szárítva Ausztriában.
Tárolás: szárazon és szobahőmérsékleten, minőségmegőrzési idő: 12 hónap a gyártási dátumtól számítva, bontatlan csomagolásban
tartalmazott allergének: tej/tejcukor (laktóz)...