Spanyolország
Gyártó/ Termelő
A AILGARLIC AGRÍCOLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fokhagyma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is foreign exports, és garlic. Székhelye Córdoba, Spanyolország.
Más vállalatok ugyanabban az ágazatban:
Gyártó/ Termelő
Ctra. Montilla-Cabra km 4
Montilla
14550 Córdoba - Spanyolország
Franciaország
Fekete fokhagymapasztánkat fogyaszthatjuk pirítósra kenve vagy készítményekben. A fekete fokhagyma jól illik mindenféle húshoz, felvágotthoz, libamájhoz, finom halakhoz (nyelvhal, süllő, tengeri sügér) és kagylókhoz. Az édesszájúak számára ideális csokoládéval és citrusfélékkel. Inspirálódjon receptötleteinkből A GARLIKAPÁRA ÖSSZETEVŐI Gersből származó bio fekete fokhagyma (90%) Gersből származó bio napraforgóolaj 10%. A FOKHAGYMAPASZTA TÁROLÁSA Szobahőmérsékleten, fénytől védve tárolja. Használat után szorosan zárja le az üveget. Felbontás után hűtve tárolja, és 6 hónapon belül használja fel. Szavatossági idő: 18 hónap.
Árajánlat kéréseFranciaország
Időt takaríthat meg a fekete fokhagyma elkészítésekor. Fekete fokhagymagerezdjeink számos ételhez felhasználhatók, egyedi ízt kölcsönözve nekik. Mártásokban, pácokban, pürékben vagy vékonyra szeletelve tésztaételekhez, a fekete fokhagyma jól illik mindenféle húshoz, felvágotthoz, libamájhoz, finom halakhoz (nyelvhal, süllő, tengeri sügér) és kagylókhoz. Csokoládéval és citrusfélékkel is tökéletesen illik. Inspirálódjon receptötleteinkből FEKETE FOKHAGYMÁS GYÓGYNÖVÉNYEK Tulajdonságainak és egészségügyi előnyeinek köszönhetően a fekete fokhagyma napi fél gerezd kúraszerűen egy hónapon keresztül fogyasztható. ÖSSZETEVŐK 100%-ban bio fekete fokhagymagerezd Gersből származó fekete fokhagymagerezd. HOGYAN TÁROLJUK A FOKHAGYMAGEREZDEKET
Árajánlat kéréseFranciaország
A fekete fokhagyma egész gumó (úgynevezett fekete fokhagymafej) formájában jó módja a fokhagyma fogyasztásának, mivel minden egyes gerezd fekete fokhagyma védve marad a természetes burokban, és nem igényel semmi mást a tároláshoz és a tartósításhoz. Az egész fokhagymafej a fekete fokhagyma fogyasztásának legegyszerűbb, legtermészetesebb módja: a kezében tartja a fokhagymafejet, amely a gőzölőből kikerülve, a Maillard-reakció által átalakulva barnul meg. A bio fekete fokhagyma számos ételben felhasználható, de önmagában is fogyasztható. Fekete fokhagymamártás, fekete fokhagymás pác, fekete fokhagymapüré, vagy egyszerűen egészben vékony csíkokra szeletelve a tésztaételekbe. A fekete fokhagyma jól illik mindenféle húshoz, felvágotthoz, libamájhoz, finom halakhoz (nyelvhal, süllő, tengeri sügér) és kagylókhoz. Az édesszájúak számára a fekete fokhagyma remekül illik a csokoládéhoz és a citrusfélékhez.
Árajánlat kéréseFranciaország
A L'étuverie a Le comptoir d'herboristerie-vel együttműködve alkotta meg ezt a két bio infúziót fekete fokhagymával: "Jeunesse" és "Coup de pouce". E növények és a fekete fokhagyma erényeit szerettük volna ötvözni, hogy elhozzuk Önnek ezeket a bio keverékeket. A gyógynövénybolt a növényekkel kapcsolatos gazdag ismereteivel és az általunk kidolgozni kívánt projekt iránti élénk érdeklődésével előállt azzal az ötlettel, hogy egyesítsük a megfelelő képességeinket, hogy megteremtsük a növények és a fekete fokhagyma finom házasságát és egyensúlyát. A bio fekete fokhagyma előnyeiről itt olvashat bővebben.
Árajánlat kéréseHozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.