AZ ALINE CHOCOLATIERE újraértelmezi a bastiai stílusú csokoládé édességek klasszikusait. Ez egész Korzika a csokoládé finomságaiban: egy finom házasság a Szépség Szigetének kincsei és a jó csokoládé között, méz, citrusfélék, mogyorók, a maquis kincsei és az ikonikus Canistrelli révén, amelyek visszarepítenek a gyermekkori emlékekbe, és meglepő, új ízélményeket ígérnek.
Több évvel ezelőtt a Giamme...
...Friss ecetes uborkák, hagyományos alsace-i recept szerint készítve, amely ügyes egyensúlyt teremt az ecet és a cukor között, hogy egy finom édes-savanyú ízt kapjunk, miközben megőrizzük az uborkák ropogósságát. Korlátlanul élvezhető!
Hozzávalók: Uborka, víz, ecet, cukor, só, természetes aroma, kapor, mustármag.
Elérhető 37 cl-es üvegben, 5L-es konzervdobozokban nagy, közepes és vékony méretben.