A KRAL Foods 1965-ben alakult, és hagyományos, valamint innovatív termékeiről ismert, mint például a Tortilla, Kemalpasa (Sponge Pastry Rolls), şekerpare (Sült Puha Péksütemény), güllaç (Sült Puha Péksütemény), şambaba, erişte (Tészta), sütik, baklava tészta, mantı, háromszög tészta, börek tészta, tarhana és kadayif (Sült Reszelt búzadesszert). A modern technológia, valamint a minőség és higiéniai...
... Guérande sóval, 200 g-os tasakban, amely karton aljjal rendelkezik, és tartalmazza a nougatpapillókat.
Hozzávalók: cukor, glükózszirup, méz, mandula, sós vajjal készült karamell (8,7 %), porcukor, burgonyakeményítő, élesztőnélkülikenyér (víz, olívaolaj, liszt), tojásfehérje, természetes vanília kivonat. Elkészítési mód: A mézet és a glükózszirupot üstben főzik, a tojásfehérjét főtt cukorral, vaníliával, mandulával és karamellel egészítik ki.
Allergének: mandula, tojás, lehetséges nyomokban héjas gyümölcsök.
..."Rizs+hajdina" egy egyedülálló, gluténmentes lisztkeverék, amely lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen élesztőnélküli péksüteményt gyorsan elkészítsünk. A glutén hiányát a Keresztbe Átívelő Gabona Védjegy igazolja, amely megfelel az Európai Coeliákiás Társaságok Szövetsége (AOECS) szabványainak. A keverék nem tartalmaz tojást vagy tejet, valamint keményítőt, ízesítőket vagy sűrítőanyagokat. Ez...
... megállapodásainkkal pedig a világ minden tájára eljuttatjuk a boyozt, hogy ezt az ízt és kultúrát mindenki megismerje" - hangsúlyozza céljaik nagyságát. A boyozt 1492-ben Törökországba érkező szefárdok hozták be, és az anatóliai, különösen az izmir-i konyha részévé vált, az izmir-i ízvilággal azonosult, élesztőnélküli tésztaként. A boyoz spanyol írásmódja bollos, ami a 'kicsi kenyér' jelentésű bollo szó többes száma. A spanyol nyelvben a két L betű Y hangként olvasandó, így a török kiejtés szerint 'Boyoz' néven ismert.