...” ízesítőként vegán szószokban
•Sűrítőanyagként levesekhez és szószokhoz
•Kedvtelésből tartott állatok ételeihez adva extra tápanyagokért
Az adagok általában 1 vagy 2 evőkanál.
A tápláló élesztő mérsékelt használata biztonságos, általában napi több evőkanálig.
...A élesztő (Saccharomyces cerevisiae) egy mikroorganizmus, amely az egysejtű gombák csoportjába tartozik, és körülbelül 1,500 fajt egyesít.
A péksüteményekhez használt élesztőt különböző típusú lisztből készült pékáruk előállításához alkalmazzák.
A száraz (szárított) élesztőnek a következő előnyei vannak: stabil minőség, hosszú eltarthatóság, széles hőmérsékleti tartomány, könnyű szállítás és tárolás. A logisztika sokkal egyszerűbb a préselt élesztőhöz képest, 3-4-szer kevesebb tárolóhelyet igényel, és nincs szükség az élesztő gyakori beszerzésére.
1966-ban Gaziantepben alapított cég a szektor vezetője, magas technológiai beruházásaival és minőségi termelésével, amely hangsúlyt fektet az emberi egészségre. Az ÖZGÜÇLÜ CSALÁD 2005-ben vásárolta meg, és innovatív megközelítésekkel fejleszt termékeket, a világ legmagasabb technológiai rendszereivel végzi a gyártást 49,000 m² zárt területen, amely 110,000 m²-en épült Gaziantep 4. Szervezett Ipari...
... közötti széles hőmérsékleti tartományban (jegyezze meg, hogy az etanol tolerancia magas hőmérsékleten csökken). Ez a törzs szintén toleráns a nehéz erjedési körülményekkel szemben, magas SO2 toleranciával rendelkezik, alacsony illékony savtartalmat produkál, és alacsony habzást mutat.