...A likopin, amely egy karotinoid, növényi ételekben található, egyben vörös pigment is. Sötétvörös, tűszerű kristályok, amelyek oldódnak kloroformban, benzolban és zsírokban, de vízben nem. A likopin felhasználható pigmentként az élelmiszer-feldolgozásban, és gyakran használják antioxidáns egészségügyi élelmiszerek nyersanyagaként.
Specifikáció: 5%-98% likopin por
MOQ: 1kg
CAS szám: 502-65-8
Specifikáció: 5% 10% 20% 50% 98% HPLC likopin por...
...A csipkebogyó magjai népszerűek egészségügyi előnyeik miatt. A csipkebogyó magjainak leggyakoribb felhasználása hidegen sajtolt olajok előállítása élelmiszer- vagy kozmetikai célokra.
A csipkebogyó gyümölcs különösen gazdag C-vitaminban. Ismert, hogy tartalmazza a karotinoidokat, mint a béta-karotin, lutein, zeaxantin és likopin. A csipkebogyó termékek segítenek erősíteni az immunrendszert, javítani a bőrt, csökkenteni az ízületi fájdalmakat.
...Kétféle cikória létezik: zöld levelekkel rendelkező cikória és piros levelekkel rendelkező cikória. A zöld általában kevésbé keserű, mint a piros, amely a radicchio ízére emlékeztet. A cikória segít csökkenteni a gyomor-nyelőcső zavarokat, elősegítve az ételek emésztését. Csökkenti a puffadást és a keringési problémákat a likopin és számos ásványi anyag jelenléte miatt.
Baby leaf változat. Lehetőség van vegyes saláta készítésére.
Fekete ládákban vagy hőszigetelt polisztirolban kapható 500 g és 1 kg-os kiszerelésben.